Εβδομαδιαίες προβλέψεις 20-26/4/2020

Advertisements

Κριός 

 • α’ δεκαήμερο (21-31/3): απομακρυνθείτε από καταστάσεις που σας πιέζουν ψυχολογικά και δείτε με μεγαλύτερη προσοχή την πρακτική πλευρά της ζωής σας. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, ανοίγει την πόρτα για εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα, πιθανόν που πρέπει να επιλυθούν και να είστε έτοιμοι να αξιοποιήσετε ευκαιρίες.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/4): αναπτύξτε νέους τρόπους επαφής με το περιβάλλον σας αλλά και αναζητήστε την προβολή σας μέσα από το διαδίκτυο. Ευνοούνται επαφές.
 • γ’ δεκαήμερο (11-20/4): αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς και κυρίως μην αφήνετε τους άλλους να επεμβαίνουν και να επηρεάζουν την προσωπική σας ζωή.

Ταύρος

 • α’ δεκαήμερο (21-30/4): βιώνετε αρχικά εντάσεις και απογοητεύσεις, καθώς η κατάσταση έχει περιορίσει αρκετές από τις βασικές σας δραστηριότητες και έχετε αλλάξει τελείως το πρόγραμμα σας. Ο Ήλιος και η Νέα Σελήνη στο δεκαήμερό σας, βοηθά σε προσωπικές εκκινήσεις και επαγγελματικά ξεκινήματα. Μη φοβηθείτε να δεχτείτε το διαφορετικό.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/5): ευνοείστε λίγο περισσότερο στα οικονομικά σας αυτό το διάστημα και παρά τις συνθήκες που επικρατούν, δέχεστε οικονομική στήριξη. Θετικές ερωτικές εξελίξεις.
 • γ’ δεκαήμερο (11-21/5): πιέζεστε αρκετά από τον ίδιο σας τον εαυτό, αλλά και από άτομα που επιμένουν να σας κατευθύνουν, ωστόσο η λύση δεν είναι η επίθεση. Αναλάβετε προσωπικές ευθύνες για ότι σας συμβαίνει.

Δίδυμοι

 • α’ δεκαήμερο (22-31/5): εσωτερικά παλεύετε να ξεκολλήσετε από καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν, ωστόσο δεν είναι κάτι εύκολο να γίνει και λόγω των συνθηκών που βιώνετε. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, θα σας φέρει κοντά σε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν ψυχολογικά να αναγεννηθείτε.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/6): περνάτε περίοδο ερωτικών επανασυνδέσεων, λαμβάνετε μηνύματα αγάπης και θαυμασμού από το ταίρι σας, μόνο μην πέφτετε στην παγίδα της εξιδανίκευσης.
 • γ’ δεκαήμερο (11-20/6): συζητήσεις που κάνετε γύρω από την διαχείριση κοινών οικονομικών πόρων, οδηγούν σε εντάσεις και πιθανές ρήξεις. Έντονες σκηνές ζηλοτυπίας.

Καρκίνος

 • α’ δεκαήμερο (21-30/6): είναι δύσκολο να μοιράζεστε μαζί με τους άλλους τον προσωπικό σας χρόνο και νιώθετε ότι χάσατε την ελευθερία σας. Ωστόσο με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο, θα μπορέσετε να αξιολογήσετε πιο καθαρά τις συμβουλές που δέχεστε, καθώς τα γεγονότα θα σας οδηγούν σε νέες κατευθύνσεις.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/7): ίσως το να εκτονωθείτε με μια μυστική επαφή θα βοηθήσει αρκετά τον ψυχισμό σας, όμως θα πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη των πράξεων σας και αυτό δεν θα σας είναι τόσο εύκολο.
 • γ’ δεκαήμερο (11-21/7): αντιμετωπίστε, αξιολογήστε τις επιθυμίες σας, τα πάθη σας, χωρίς να κριτικάρετε τον εαυτό σας. Αφεθείτε σε καταστάσεις και στο παρόν. Αποφύγετε να αναμοχλεύετε το παρελθόν.

Λέων

 • α’ δεκαήμερο (22/7-1/8): νιώθετε πως «μοιράζεστε» συνεχώς στα δύο, γίνεται μάχη μέσα σας, ανάμεσα στην καρδιά και στο μυαλό σας, με αποτέλεσμα να καταλήγετε αναποφάσιστοι και να δέχεστε αρνητική κριτική από το περιβάλλον σας.  Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, ανοίγει πόρτες για επαγγελματικά ξεκινήματα και προσωπικές καταστάσεις με άτομα δυναμικά που σας εκφράζουν.
 • β’ δεκαήμερο (2-11/8): ταξιδεύετε με το νου αυτές τις μέρες ή και χρησιμοποιώντας περισσότερο το διαδίκτυο και περνάτε ώρες ονειροπολώντας. Η πραγματικότητα σας αφήνει προς το παρόν αδιάφορους.
 • γ’ δεκαήμερο (12-22/8): απασχολημένοι με τις εξελίξεις στα εργασιακά σας ζητήματα είστε και έχετε αφήσει πίσω την ερωτική σας ζωή, με αποτέλεσμα να εισπράττετε παράπονα και επικρατεί αμφισβήτηση.

Παρθένος

 • α’ δεκαήμερο (23/8-8/9): εντάσεις προκύπτουν μέσα στην καθημερινότητά σας, αλλά είναι στο χέρι σας να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να νικήσετε τον αρνητισμό. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, ανοίγει τους ορίζοντες σας, τη φαντασία σας, κινείστε δημιουργικά και αγαπάτε περισσότερο τον εαυτό σας. Επαφή με άτομο που διαμένει στο εξωτερικό.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/9): με καλύτερη διάθεση αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις, υπάρχουν βέβαια επαγγελματικά θέματα που σας προβληματίζουν, ωστόσο η διάθεση σας να νικήσετε πιθανούς φόβους και εμπόδια, σας ενδυναμώνει να δημιουργήσετε έργο.
 • γ’ δεκαήμερο (13-22/9): ερωτικές προκλήσεις που σας γεννούν διλήμματα και η φαντασία σας οργιάζει αυτήν την περίοδο, με αποτέλεσμα να απομακρύνεστε από άτομα που δεν σας συγκινούν. Εντάσεις, σκέψεις απιστίας.

Ζυγός

 • α’ δεκαήμερο (23/9-2/10): αντιστέκεστε αρκετά σε νέες ερωτικές προκλήσεις και το αποτέλεσμα είναι να μένετε χωρίς «οξυγόνο» και να πνίγεστε μέσα σε καταστάσεις που δεν σας εκφράζουν. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, οδηγεί στο να χάσετε τελικά τον έλεγχο και να υποκύψετε στις επιθυμίες σας.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/10): ευνοείστε σε επαφές με άτομα που διαμένουν στο εξωτερικό ή έχουν μια διαφορετική κουλτούρα από εσάς και αυτό το διάστημα έχετε το χρόνο να ορίσετε νέες προτεραιότητες. Μηνύματα, ειδήσεις που σας χαροποιούν ιδιαίτερα.
 • γ’ δεκαήμερο (13-23/10): εντάσεις προκύπτουν μέσα στον οικογενειακό χώρο, οπλιστείτε λοιπόν με υπομονή και αντιμετωπίστε τις δύσκολες καταστάσεις με διαφορετική προσέγγιση, χωρίς να αφήνεστε σε αρνητικά συναισθήματα.

Σκορπιός

 • α’ δεκαήμερο (24/10-2/11): πιέζεστε από τον χρόνο ή από μια κατάσταση που έχει προκύψει γύρω από την εργασιακή σας κατάσταση και θέλετε να βρείτε διεξόδους για να εκτονώσετε την συσσωρευμένη ενέργεια και συγχρόνως να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις που προκύπτουν. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, οδηγεί στην βελτίωση των προσωπικών σας ζητημάτων, μια που το ταίρι σας ανταποκρίνεται θετικά στα συναισθήματά σας.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/11): θετικές εξελίξεις γύρω από οικονομικά ζητήματα και διεκδικείτε καλύτερους όρους σε τυχόν δάνεια ή οφειλές που τρέχουν αυτό το διάστημα. Εξελίξεις γύρω από την ερωτική σας ζωή και ζείτε μια μπερδεμένη κατάσταση. Έντονο πάθος και κτητικότητα.
 • γ’ δεκαήμερο (3-22/11): αποφύγετε τους διαπληκτισμούς με το συγγενικό σας περιβάλλον και κρατείστε αποστάσεις από τους οικείους σας. Έντονη ανασφάλεια και αυτοκριτική.

Τοξότης

 • α’ δεκαήμερο (23/11-2/12): αγχωμένοι και προβληματισμένοι είστε αυτό το διάστημα, καθώς θέλετε να δείτε αποτελέσματα και να προχωρήσετε ακόμα πιο δυναμικά. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, πιέζει να υιοθετήσετε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής αλλά και να επαναξιολογήσετε εργασιακές σχέσεις. Τάση για γενναίες αλλαγές.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/12): περιμένετε να βελτιωθεί η συναισθηματική σας ζωή αυτό το διάστημα και να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, καθώς έχουν εξομαλυνθεί προσωπικές διαφορές και μιλάτε για επανασύνδεση-συμφιλίωση.
 • γ’ δεκαήμερο (13-22/12): αποφύγετε να ανοιχτείτε οικονομικά αυτό το διάστημα, καθώς ενδέχεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα. Η ερωτική σας ζωή κρύβει «κινδύνους» και πρέπει να αποφύγετε τυχόν επιπολαιότητες, γιατί θα σας κοστίσουν ακριβά.

Αιγόκερως 

 • α’ δεκαήμερο (23/12-1/1): ερωτικές συγκρούσεις αναμένονται αυτό το διάστημα, καθώς νιώθετε αρκετά μπερδεμένοι και πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, ανοίγει την πόρτα για νέες γνωριμίες που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας. Ρισκάρετε να ζήσετε καινούργιες εμπειρίες.
 • β’ δεκαήμερο (2-11/1): βελτιώνονται οι συνθήκες μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες για να διεκδικήσετε καλύτερους όρους. Ερωτικά σκαμπανεβάσματα. Ποιοτικός χρόνος για να ασχοληθείτε με τα ενδιαφέροντα σας.
 • γ’ δεκαήμερο (12-21/1): αποφύγετε διαπληκτισμούς με άτομα που σας στηρίζουν είτε επαγγελματικά είτε συναισθηματικά, καθώς δεν μπορείτε να ξεφύγετε ακόμα από τον κύκλο της εξάρτησης.

Υδροχόος

 • α’ δεκαήμερο (22-30/1): ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένειά σας και στηρίξτε τα άτομα που σας έχουν ανάγκη. Αποφύγετε κόντρες και εντάσεις. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, θα σας δώσει κίνητρο για να ξεκινήσετε την αναζήτηση προς τα έσω, να τα βρείτε δηλαδή αρχικά με τον εαυτό σας.
 • β’ δεκαήμερο (31/1-9/2): ευνοείστε σε ερωτικά ζητήματα, συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να πείτε “ναι” σε νέες συγκινήσεις και να σπάσετε πιθανά ταμπού. Φλερτ με νεώτερο άτομο. Επιχειρηματικές εκκινήσεις.
 • γ’ δεκαήμερο (10-19/2): προβληματίζεστε αρκετά γύρω από υπαρξιακά θέματα και αναθεωρείτε αρκετά, με αποτέλεσμα να φαίνεστε αλλά και να είστε απόμακροι από το περιβάλλον σας. Μυστικά και έντονο παρασκήνιο.

Ιχθύες

 • α’ δεκαήμερο (20/2-1/3): συγκρούεστε με το φιλικό σας περιβάλλον αυτό το διάστημα και συνειδητοποιείτε τις διαφορές σας και αυτό είναι κάτι που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, διευκολύνει ωστόσο να βρείτε διεξόδους μέσα από νέες δραστηριότητες και να μπείτε σε νέο κύκλο.
 • β’ δεκαήμερο (2-10/3): ευνοείστε αυτό το διάστημα, μπορείτε δηλαδή να συμφιλιωθείτε με τους δικούς σας ανθρώπους και να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα. Πιθανόν συγκατοίκηση ή απόφαση για δέσμευση.
 • γ’ δεκαήμερο (11-20/3): οικονομικά θέματα προκύπτουν, όπου και πρέπει να κινηθείτε πιο δυναμικά και να νικήσετε το μικρόβιο της ηττοπάθειας. Ερωτικά νιώθετε αρκετά πιο σίγουροι για το ταίρι σας.

 

Χριστίνα Τανταλίδου

Αστρολογικές διαδρομές

http://www.christinatantalidou.com

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.