-Χριστίνα Τανταλίδου- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 6-12/4/2020

Advertisements

Κριός 

 • α’ δεκαήμερο (21-31/3): έντονη εβδομάδα, αντιμετωπίζετε δυσκολίες σε θέματα πρακτικά όπου φαίνεται να μειώνετε ξαφνικά το εισόδημα σας, λόγω απρόβλεπτων εξόδων ή χάνετε μια από τις πηγές εσόδων σας. Ωστόσο, ο Ερμής στο δεκαήμερό σας, θα βοηθήσει να βελτιώσετε το κλίμα της ανασφάλειας με ιδέες και νέες συνεργασίες.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/4): η Πανσέληνος στον Ζυγό, σας φέρνει σε άμεση επαφή με τα συναισθήματά σας, τις επιθυμίες σας και αποκαλύπτει κάρμα όπου και δεν μπορείτε να προσποιείστε ή να βρίσκεστε σε σχέσεις όπου δεν εκφράζετε την αλήθεια σας.
 • γ’ δεκαήμερο (11-20/4): ευνοϊκές συγκυρίες και διασυνδέσεις, οδηγούν σε ομαλή ρύθμιση επαγγελματικών ζητημάτων και φαίνεται πως άτομα που έχουν κύρος, στηρίζουν τα σχέδια σας, αλλά και θα δείτε εξέλιξη.

Ταύρος

 • α’ δεκαήμερο (21-30/4): αποφύγετε κάθε είδους ένταση και διαπληκτισμό, κυρίως με πρόσωπα εξουσίας, καθώς ενδέχεται να πληγούν σχέσεις και να μην μπορείτε να επανορθώσετε. Ο Ερμής από τον Κριό, βοηθάει να συνδεθείτε περισσότερο με το παρασκήνιο και να κάνετε μυστικές συμφωνίες.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/5): η Πανσέληνος στον Ζυγό, οδηγεί σε συζητήσεις για οριστικές αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο, όπου και έχει αλλάξει η καθημερινότητα σας. Πιθανόν πιέζεστε αρκετά λόγω των καταστάσεων και οφείλετε να δώσετε προτεραιότητα σε θέματα υγείας και ασφάλειας.
 • γ’ δεκαήμερο (11-21/5): Ευνοϊκές συγκυρίες σας δυναμώνουν, σας δίνουν ώθηση να κοιτάξετε με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη το μέλλον σας και αναμένονται θετικές εξελίξεις σε θέματα νομικών ζητημάτων. 

Δίδυμοι

 • α’ δεκαήμερο (22-31/5): αναστάτωση αλλά και ταχύτατες εξελίξεις βιώνετε γύρω από μια προσωπική, μυστική σχέση σας και θα πρέπει να ξεπεράσετε ηθικούς φραγμούς και πεποιθήσεις. Ο Ερμής στον Κριό, θα σας δώσει το δικαίωμα να μιλάτε, να εκφράζετε την γνώμη σας, χωρίς να σας νοιάζει να είστε αρεστοί.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/6): η Πανσέληνος στον Ζυγό, κλείνει επεισοδιακά ερωτικές καταστάσεις που τείνουν να σας μπερδεύουν, αλλά και κουράζουν ψυχολογικά και θα νιώσετε πως ήρθε ο καιρός να πείτε ναι σε νέα γνωριμία με αποτέλεσμα να ανανεωθείτε.
 • γ’ δεκαήμερο (11-20/6): ευνοϊκές συγκυρίες για να ρυθμίσετε δάνεια, οφειλές και γενικά να ξεπεράσετε πρακτικά προβλήματα. Προσωρινά ανακουφίζεστε από ισχύοντα μέτρα. Η σεξουαλική σας ζωή απογειώνεται.

Καρκίνος

 • α’ δεκαήμερο (21-30/6): έντονο το αίσθημα της καταπίεσης. Νιώθετε πως δεν μπορείτε να εκφράσετε τα συναίσθηματά σας, δεν ικανοποιούνται οι επιθυμίες σας και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να συγκρουστείτε με το περιβάλλον σας. Ο Ερμής στον Κριό, σας κάνει ανταγωνιστικούς και επιθετικούς με το περιβάλλον.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/7): η Πανσέληνος στον Ζυγό, κλείνει επεισοδιακά θέματα ερωτικής φύσεως, απομακρύνεστε από το ταίρι σας και πιθανόν να πρέπει να αποδεχτείτε την αλήθεια, ακόμα και εάν αυτό σας πονάει.
 • γ’ δεκαήμερο (11-21/7): ευνοϊκές συγκυρίες σε σταθερές σχέσεις. Εσείς τουναντίον ζείτε μια κατάσταση σχεδόν ιδανική, ευκαιρία λοιπόν για να μιλήσετε για επισημοποίηση και δέσμευση. Τυχεροί αρκετά.

Λέων

 • α’ δεκαήμερο (22/7-1/8): συγκρούσεις, εντάσεις που οδηγούν σε οριστικές ρήξεις βιώνετε και νιώθετε πως κανείς δεν μπορεί να σας νιώσει, να σας καταλάβει και για αυτό θα περάσετε στην αντεπίθεση. Ο Ερμής στον Κριό ωστόσο, θα γλυκάνει την ατμόσφαιρα, καθώς μιλάτε με άτομο που σας εξιτάρει ερωτικά και θα ανανεωθείτε αρκετά.
 • β’ δεκαήμερο (2-11/8): η Πανσέληνος στον Ζυγό, οδηγεί σε τέλος συμφωνιών, πιθανόν και να τελειώνετε και με μια σχέση ζωής, όπου σας έχει ταλαιπωρήσει και αναγκαστικά θα ενηλικιωθείτε. Αφήστε τα υπονοούμενα, πείτε την αλήθεια σας.
 • γ’ δεκαήμερο (12-22/8): ευνοϊκές συγκυρίες μέσα στον εργασιακό σας χώρο και οδηγείστε σε νέα συμπεράσματα, πιθανόν θα σας γίνουν προτάσεις από άτομα που δεν είχατε συνυπολογίσει. Ανακουφίζεστε αρκετά.

Παρθένος

 • α’ δεκαήμερο (23/8-8/9): ερωτικά στριμώγματα και αναγκάζεστε να φύγετε – διαφύγετε από την πραγματικότητα, είτε μέσω της φαντασίας είτε διαδικτυακά, καθώς αισθάνεστε περιορισμό και καταπίεση. Αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις. Ο Ερμής στον Κριό σας κάνει πιο ερωτικούς, θέλετε να ικανοποιήσετε κρυφές επιθυμίες.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/9): η Πανσέληνος στον Ζυγό, οδηγεί σε οικονομικές δυσκολίες.  Θα αισθανθείτε αρκετά μετέωροι και κλονίζεται αρκετά η αυτοπεποίθησή σας. Προσπαθήστε να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων, γίνετε πιο δημιουργικοί.
 • γ’ δεκαήμερο (13-22/9): ευνοϊκές συγκυρίες για να μιλήσετε για έρωτα, να εκφράσετε τις επιθυμίες σας, να φλερτάρετε και να διώξετε μακριά κάθε αρνητική σκέψη. Απελευθέρωση και επαφές με νεώτερα άτομα βελτιώνονται.

Ζυγός

 • α’ δεκαήμερο (23/9-2/10): οι σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα εντείνονται αρκετά, καθώς θα προκύψουν θέματα που θα σας προβληματίσουν και θα νιώσετε αρκετά μετέωροι, σαν να χάνετε την ισορροπία σας. Ο Ερμής στον Κριό ωστόσο, θα σας δώσει το κίνητρο να ξεπεράσετε θέματα αναβλητικότητας και θα αναλάβετε πρωτοβουλίες.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/10): η Πανσέληνος στο δεκαήμερό σας, φέρνει ρήξεις, οριστικά αντίο, αλλά και σας βάζει στην πρώτη γραμμή, να αναλάβετε δηλαδή την ευθύνη για όσο σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε. Προσοχή σε θέματα συνεργασιών. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε.

Σκορπιός

 • α’ δεκαήμερο (24/10-2/11): εντάσεις βιώνετε μέσα στον οικογενειακό χώρο σας, όπου και πρέπει να συμβιβαστείτε με τις παρούσες συνθήκες, με αποτέλεσμα να νιώθετε καταπίεση και πιθανόν να ξεσπάσετε άσχημα. Ο Ερμής στον Κριό, ευνοεί θέματα εργασιακής φύσεως, λαμβάνετε πρωτοβουλίες, σκέφτεστε ανοίγματα. Βάλτε την άσκηση στη ζωή σας.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/11): η Πανσέληνος στον Ζυγό, φέρνει ένα ψυχοπλάκωμα, για όσους βέβαια δεν εργάζονται εσωτερικά και θα είναι βαρύ το κλίμα. Ωστόσο και ανάλογα τον γενέθλιο χάρτη, θα μπορέσετε να αλλάξετε τη μορφή μιας μυστικής σχέσης προς το καλύτερο. Δεν το περιμένατε;
 • γ’ δεκαήμερο (3-22/11): ευνοϊκές συγκυρίες για να ξεπεράσετε εμπόδια που μπλόκαραν εξελίξεις γραφειοκρατικών υποθέσεων, αλλά και μπορείτε να ασχοληθείτε με σπουδές και πιο ουσιαστικά με την επιμόρφωση σας.

Τοξότης

 • α’ δεκαήμερο (23/11-2/12): εντάσεις και διαπληκτισμοί μέσα στην καθημερινότητα, ωστόσο δεν είναι κάτι που δεν μπορείτε να χειριστείτε, προσέξτε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Ο Ερμής στον Κριό, δίνει ανανέωση σε ερωτικά ζητήματα, μιλάτε με αγαπημένο πρόσωπο για επανασύνδεση. Φλερτ, ρομαντικά μηνύματα.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/12): η Πανσέληνος στον Ζυγό, οδηγεί σε κλείσιμο κύκλων, ουσιαστικά οδηγείστε σε νέα μονοπάτια, όπου και αυτό μπορεί να σας απομακρύνει από το οικείο περιβάλλον σας. Επιθυμίες μπορεί να πραγματοποιηθούν.
 • γ’ δεκαήμερο (13-22/12): ευνοϊκές συγκυρίες για να προστατέψετε τα συμφέροντά σας. Πιθανόν λαμβάνετε ενίσχυση συναισθηματική ή υλική και αυτό θα βελτιώσει την ψυχολογία σας.

Αιγόκερως 

 • α’ δεκαήμερο (23/12-1/1): ξαφνικά έξοδα θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας και θα χαλάσει αρκετά η διάθεσή σας, με αποτέλεσμα να συγκρουστείτε με το περιβάλλον σας. Προσοχή σε επαφές με νεώτερα άτομα. Επιχειρηματικά σχέδια μπαίνουν σε κατάσταση αναβολής. Ο Ερμής στον Κριό, σας βοηθάει στο να επανασυνδεθείτε με το οικογενειακό σας περιβάλλον, ωστόσο μην είστε παρορμητικοί στο λόγο σας.
 • β’ δεκαήμερο (2-11/1): η Πανσέληνος στον Ζυγό, κλείνει επεισοδιακά επαφές, επαγγελματικές συνεργασίες και πιθανόν οδηγήστε σε ένα τέλος όπου και θα προβληματιστείτε αρκετά. Άλλο ενδεχόμενο, νέες συνεργασίες θα συζητάτε, όπου εκεί μπορεί να βγει το θετικό, το καλό.
 • γ’ δεκαήμερο (12-21/1): ευνοϊκές εξελίξεις βιώνετε σε θέματα επαγγελματικής ανάπτυξης, καθώς έχετε το χρόνο να ψάξετε, να βρείτε αλλά και να καταλήξετε σε νέους τρόπους προβολής της δουλειάς σας. Ερωτικά είστε σε φάση συζήτησης.

Υδροχόος

 • α’ δεκαήμερο (22-30/1): προσοχή σε λεκτικές αντεπιθέσεις, αλλά και η προσπάθεια σας να βγείτε από δύσκολες καταστάσεις δεν είναι εφικτό να γίνει τώρα και θα νιώθετε ίσως αρκετά άτυχοι. Ευτυχώς αυτό γρήγορα θα περάσει και με τον Ερμή στον Κριό, θα αναλάβετε πρωτοβουλίες και θα αποκτήσετε ξανά την αισιοδοξία σας.
 • β’ δεκαήμερο (31/1-9/2): η Πανσέληνος στον Ζυγό, κλείνει ουσιαστικά αλλά και κυριολεκτικά κάθε προσπάθεια ή εμμονή να μείνετε σε ένα δυσλειτουργικό παρελθόν και καλείστε να αναλάβετε την ευθύνη για την περαιτέρω εξέλιξη σας, δηλαδή το μέλλον σας.
 • γ’ δεκαήμερο (10-19/2): ευνοϊκές συγκυρίες ζείτε, ίσως για να φτιάξετε την ψυχολογία σας, να ηρεμήσετε, να έρθετε κοντά στα άτομα που αγαπάτε. Ηρεμία, χαλάρωση. Μιλήστε για τα όνειρά σας.

Ιχθύες

 • α’ δεκαήμερο (20/2-1/3): νεύρα, εντάσεις αλλά και προσοχή όταν μιλάτε και εκφράζετε τα συναισθήματά σας, καθώς ενδέχεται να δημιουργηθούν σοβαρές παρεξηγήσεις. Ο Ερμής στον Κριό, στρέφει την προσοχή σας σε οικονομικά ζητήματα. Σκέφτεστε με ταχύτητα.
 • β’ δεκαήμερο (2-10/3): η Πανσέληνος στον Ζυγό, σας βρίσκει καθηλωμένο σε άχαρες καταστάσεις, όπου και αντικρίζοντας την πραγματικότητα θα αναγκαστείτε να προχωρήσετε σε αποφάσεις που πονάνε.
 • γ’ δεκαήμερο (11-20/3): ευνοϊκές συγκυρίες για να τρέξετε ζητήματα κοινής συλλογικής προσπάθειας και να φανεί ο δυναμισμός σας. Ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σας. Ερωτικοί διάλογοι σας οδηγούν σε εμμονές και πάθη που πρέπει όμως να καταπιέσετε.

 

Χριστίνα Τανταλίδου

Αστρολογικές διαδρομές

http://www.christinatantalidou.com

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: