Φτάνει! Δεν πάει άλλο! Θέλω να φύγεις απ’ τη ζωή μου! Πες μου τώρα, πες μου τι πρέπει να κάνω για να φύγεις μακριά μου, να μην σε ξαναδώ ποτέ! Να σε βρίσω, να σε ταπεινώσω; Πες μου! Να χαθείς, να μη ξαναγυρίσεις, ούτε για μια στιγμή, ούτε για ένα λεπτό! Λέγε, μην αργείς!

Όλα αυτά τα χρόνια έκανα ότι μου λεγες, έκανα ότι ήθελες, παραμέρισα τον εαυτό μου για σένα, έκρυψα τα θέλω μου για σένα, όλα για σένα… Ανέχτηκα τα ψέματα σου, ανέχτηκα την κοροϊδία σου. Φτάνει πια!Δεν με νοιάζει τίποτα, αρκεί να απαλλαγώ από σένα. Δεν θέλω να σε βλέπω, δεν θέλω να σ’ ακούω, ούτε να σε μυρίζω, ούτε να νιώθω την αναπνοή σου… δεν θέλω τίποτα από σένα, δεν θέλω ΕΣΕΝΑ!


Μη σκεφτείς πως μπορείς να μου αλλάξεις γνώμη, αυτή τη φορά δε με πείθεις. Ότι και να πεις, ότι και να κάνεις, ξέρω πολύ καλά ότι είναι ψέμα, ξέρω πως είναι ένας ακόμη ρόλος, απ’ αυτούς που ξέρεις να παίζεις καλά. Το έχω δει το έργο, πολλές φορές! Φτάνει πια! Το παρελθόν θα γίνει ο οδηγός μου για το μέλλον. Δεν θα αφήσω κανέναν πια να με πληγώσει όπως έκανες εσύ…

Σοφία Β.


Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.