Σεβαστό μου απωθημένο

Advertisements

Εκεί που οι ματιές συναντιούνται. Εκεί να έρθεις να με βρεις. Έλα να μιλήσουμε για απωθημένα. Από εκείνα, που δύσκολα ξεπερνιούνται. Στροβιλίζουν μερόνυχτα στο μυαλό σου και είναι μία διαφορετική μορφή καψούρας. Έλα να σιγοψιθυρίσουμε το πόσο αμαρτωλά, γλυκά και βασανιστικά, ξεκλέβουν από μέσα σου το σκίρτημα της προσμονής.

Όσος καιρός και αν περάσει, το απωθημένο θα έχει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο στην κρυφή σου επιθυμία. Χαζεύεις στη μαγεία του, απορροφάς κάθε αμαρτωλή σκέψη, ξεσπαθώνει από μέσα σου όλα τα βασικά σου ένστικτα. Είναι εκεί και μέσα από το  παιχνίδι του, σου κλείνει πονηρά το μάτι γιατί γνωρίζει εξαρχής ότι είναι κυρίαρχος του και όταν έρθει η στιγμή, η λογική θα υποκλιθεί περίτρανα μπροστά του και όλα θα σβήσουν μεμιάς. Ένα είναι σίγουρο. Ότι την ώρα που τα βλέμματα θα διασταυρωθούν σε απόσταση αναπνοής, ο χρόνος θα έχει ήδη σταματήσει.

Αυτόματες ερωτικές παρωπίδες που όλα θα μείνουν από έξω και η στιγμή θα είναι τόσο μοναδική, όσο η επαφή την ώρα που τα σώματα σας θα έχουν πάρει φωτιά. Ζεις για εκείνη τη στιγμή, που αναγεννάτε η ηδονή και αργοσβήνει η λογική μέσα από το ερωτικό παραλήρημα. Φλέγεται το «είναι» σου για εκείνο το σιωπηλό κάλεσμα. Μοιάζει με φλόγα που τρεμοπαίζει μέσα σου και όσο και αν ξέρεις ότι θα σε κάψει, εσύ νιώθεις πάντα έτοιμος να αφεθείς.

Τα απωθημένα δεν έχουν μάθει να σβήνουν το φως. Γεννιούνται όμως και επιβιώνουν μέσα στο σκοτάδι. Διατηρούν την επιθυμία αναλλοίωτη μέσα στο χρόνο. Κρατάνε το σκήπτρο της γοητείας. Στέκονται αλώβητα μπροστά από τα δεδομένα. Γνωρίζουν τη δύναμη που κρύβουν μέσα στην αδυναμία τους. Υποκλίνονται στην σκέψη που τα διατηρεί ζωντανά.

Γελιέσαι αν πιστεύεις ότι δεν έχουν την δική τους διεκδίκηση μέσα στην ψυχή σου. Είναι το ξέχωρο κομμάτι των σκοτεινών πλευρών σου. Εκείνων, που τις περισσότερες φορές σου είναι ακατόρθωτο να μοιραστείς με τον οποιονδήποτε και είσαι πάντοτε σε θέση να αναγνωρίζεις ότι είναι ότι πιο δικό σου έχεις.

 

Της Βούλας Γκεμίση

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.