-Χριστίνα Τανταλίδου- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 9-15/3/2020

Advertisements

Κριός 

 • α’ δεκαήμερο (21-31/3): έντονη κοινωνικοποίηση και θα βγείτε αρκετά από το πρόγραμμα σας για να περάσετε ωραία. Θέλετε να ομορφύνει η ζωή σας και ναι, μπορείτε να έχετε ευχάριστες συναντήσεις και νέες γνωριμίες.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/4): η Πανσέληνος στην Παρθένο, είναι αρκετά χαοτική, δεν βοηθά στην διευκόλυνση κύριων ζητημάτων σε εργασιακά ζητήματα, ωστόσο σας βάζει σε διαδικασία αφύπνισης και αναγνώρισης της κατάστασης. Άτομα ηλικιωμένα θέλουν την φροντίδα σας. Θέληση για αναγνώριση.
 • γ’ δεκαήμερο (11-20/4): σας πιάνει και εσάς η Πανσέληνος (γεννημένοι αρχές γ’ δεκαημέρου) δείτε με μεγαλύτερη προσοχή τις εργασιακές σας επιλογές, αλλά και αποφύγετε τα σχόλια και την κριτική μέσα στο περιβάλλον σας. Αποφύγετε και αδιάκριτους συναδέλφους. Αναγνώριση εάν προβάλλετε τη δουλειά σας ή συνεργάζεστε με άτομα κύρους. Ερωτικά ειδύλλια. Ερμής σε ορθή φορά στον Υδροχόο, σας βάζει σε ενεργή σκέψη “Πού ανήκω; Πού είμαι; Υπάρχω στο κατάλληλο περιβάλλον;».

Ταύρος

 • α’ δεκαήμερο (21-30/4): ξεπερνάτε αυτήν την περίοδο αρνητικές σκέψεις, είστε δηλαδή σαφώς πιο δυναμικοί, αλλά και με ευκολία μπορείτε να εισπράξετε την εύνοια της τύχης. Μέσα από καθημερινές συναλλαγές, βρίσκονται ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε. Ασχοληθείτε με το διαδίκτυο, με αγοραπωλησίες και τρέξτε θέματα γραφειοκρατικής φύσεως.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/5): η Πανσέληνος στην Παρθένο, ενισχύει την ερωτική σας διάθεση, αλλά μην περιμένετε ξεκαθαρίσματα και οριστικές αποφάσεις. Πιθανόν παίζετε με τη φωτιά και απαγορευμένες σχέσεις.
 • γ’ δεκαήμερο (11-21/5): σας πιάνει και εσάς η Πανσέληνος (γεννημένοι αρχές γ’ δεκαημέρου) και η ερωτική σας ζωή παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον, αλλά και μια θολούρα, ίσως φλερτάρετε με άτομα δεσμευμένα και αρκετά μπερδεμένα. Συγχρόνως, καλή περίοδος να τρέξετε θέματα επαγγελματικής αποκατάστασης ή να ευνοηθείτε σε νομικά ζητήματα. Ερμής σε ορθή φορά στον Υδροχόο, σας βάζει σε ενεργή σκέψη “Τι θέλω; Πώς μπορώ να ανέβω κοινωνικά;».

Δίδυμοι

 • α’ δεκαήμερο (22-31/5): καλές στιγμές για την ερωτική σας ζωή. Βελτιώνονται τα πράγματα, αλλά η κατάσταση θα παραμείνει κρυφή και έντονα μπερδεμένη, μια που θα φτάνετε στην πηγή, αλλά ίσως και να μην πιείτε ακόμα νερό. Ασχοληθείτε με την πρακτική πλευρά της ζωής σας, διεκδικείστε την ελευθερία σας.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/6): η Πανσέληνος στην Παρθένο, αγγίζει θέματα σπιτιού, επαφές με οικογενειακά πρόσωπα, είστε δηλαδή αρκετά πιεσμένοι και προβληματισμένοι με τις συγγενικές σας σχέσεις. Πιθανόν όμως να ολοκληρωθεί ένα ζήτημα που αφορά την αγορά ή πώληση ενός ακινήτου. Σκέψεις για συγκατοίκηση, δέσμευση.
 • γ’ δεκαήμερο (11-20/6): σας πιάνει και εσάς η Πανσέληνος (γεννημένοι αρχές γ’ δεκαημέρου) άρα το σπίτι μπορεί να είναι ένας προβληματικός χώρος αυτό το διάστημα, να αισθάνεστε ασφυξία και να καταπιέζεστε. Όμως λαμβάνετε και ευχάριστα νέα γενικά με τα οικονομικά σας, πιθανόν να εισπράξετε χρήματα από τακτοποίηση κληρονομικού ζητήματος. Ερμής σε ορθή φορά στον Υδροχόο σας βάζει σε ενεργή σκέψη “Σε τι πιστεύω; Πώς μπορώ να επεκταθώ; Μπορεί να γίνει τώρα;».

Καρκίνος

 • α’ δεκαήμερο (21-30/6): οι συζητήσεις και οι επαφές που θα γίνουν αυτές τις μέρες, είναι καθοριστικές για να μπορέσετε να πετύχετε στόχους, κυρίως εάν κινείστε σε ομάδες, συλλόγους ή θέλετε να δραστηριοποιηθείτε μαζί με άλλους, υποστηρίζοντας ένα κοινό σκοπό. Η φιλία επίσης μπερδεύεται με τον έρωτα.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/7): η Πανσέληνος στην Παρθένο, φέρνει αλλαγές στην καθημερινότητα σας, αλλάζει ο τρόπος που κινείστε, μετακινείστε, θα αντιμετωπίσετε κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις και αποφύγετε παρεξηγήσεις. Ωστόσο, είστε σε φάση δημιουργική, μπορείτε να κάνετε πράξη τα σχέδια σας και να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη.
 • γ’ δεκαήμερο (11-21/7): σας πιάνει και εσάς η Πανσέληνος (γεννημένοι αρχές γ’ δεκαημέρου) και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας, αλλά και να αποφύγετε πιθανές επανασυνδέσεις και επαφές που θα σας προβληματίσουν αρκετά. Σχετικά με προώθηση σχεδίων όμως, ευνοείστε αρκετά και θα δείτε ότι ο κύκλος των κοινωνικών σας επαφών θα διευρυνθεί. Ερμής σε ορθή φορά στον «Υδροχόο» σας βάζει σε ενεργή σκέψη «Ποιες είναι οι επιθυμίες μου; Ικανοποιώ τη λίμπιντο μου; Λαμβάνω όσα δίνω;».

Λέων

 • α’ δεκαήμερο (22/7-1/8): σημαντική εβδομάδα για να ξεπεράσετε κλισέ και ταμπού και να απελευθερωθείτε μέσα από γνωριμίες που θα γίνουν με άτομα που μπορούν να επηρεάσουν τις εξελίξεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Έχετε εύνοια αυτές τις μέρες, κινηθείτε με αυτοπεποίθηση. Αναμένονται υπερβολές.
 • β’ δεκαήμερο (2-11/8): η Πανσέληνος στην Πανσέληνο, θα θολώσει αρχικά το πεδίο, καθώς ανοίγεστε σε μια νέα κατάσταση, είτε μέσα από κινήσεις που αφορούν την πρακτική πλευρά της κατάστασης, είτε μέσα από μια εξέλιξη σε θέμα προσωπικό και πιθανόν τα διλήμματα αυξάνονται. Εργασιακές σχέσεις όμως ευνοούνται.
 • γ’ δεκαήμερο (12-22/8): σας πιάνει και εσάς η Πανσέληνος στην Παρθένο και πολλά τα θέματα που προκύπτουν. Μην ξαφνιαστείτε από αυτό που μπορεί να συμβεί, καθώς ενδέχεται να σας εκπλήξει ο ίδιος σας ο εαυτός. Μπερδέματα ερωτικά, αλλά και οικονομικής φύσεως. Ωστόσο, έχετε κάνει δυναμικές προσπάθειες που θα δώσουν καλά αποτελέσματα. Ο Ερμής σε ορθή φορά στον Υδροχόο σας βάζει σε ενεργή σκέψη «Ποιο είναι το ταίρι μου; Καλύπτει τις ανάγκες μου; Συμβιβάζομαι;».

Παρθένος

 • α’ δεκαήμερο (23/8-8/9): μέρες ξεγνοιασιάς, απελευθέρωσης και νέων γνωριμιών, κυρίως με άτομα που διαμένουν στο εξωτερικό. Αρχίζετε να διώχνετε την αρνητικότητα και θα γίνετε αρκετά πιο τολμηροί στον έρωτα και  μπαίνετε ξανά στο παιχνίδι. Καρμικές επαφές αναμένονται.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/9): η Πανσέληνος στο δεκαήμερό σας, αναστατώνει. Ναι, έχετε μια ένταση, μεγαλύτερη υπερδιέγερση και θέλετε να εκτονωθείτε και αυτό θα δημιουργήσει το πρόβλημα, το λάθος και πιθανόν να βγείτε από την πεπατημένη, βάζοντας σε κίνδυνο τις προσωπικές σας σχέσεις. Πάθη, ζήλιες και παράνομες, ασυμβίβαστες επαφές αναμένονται.
 • γ’ δεκαήμερο (13-22/9): σας πιάνει και εσάς η Πανσέληνος (γεννημένοι αρχές γ΄δεκαημέρου) και έτσι μπορεί να αλλάξετε τα όρια μιας προσωπικής στενής σας σχέσης και να κινηθείτε αρκετά παρορμητικά αλλά και ουσιαστικά. Ο Ερμής σε ορθή φορά στον Υδροχόο, σας βάζει σε ενεργή σκέψη «Πώς φροντίζω το σώμα μου; Καλύπτω τις ανάγκες μου; Υπάρχει ελεύθερος χρόνος;». 

Ζυγός

 • α’ δεκαήμερο (23/9-2/10): η ερωτική σας ζωή βελτιώνεται αυτές τις μέρες και μπαίνετε σε πιο χαλαρή φάση, θέλοντας να πειραματιστείτε με κάτι που σας εξιτάρει και με μια διάθεση, να ικανοποιήσετε μόνο τις δικές σας ανάγκες. Αυτό που συμβαίνει όμως, ταρακουνά τις ιδέες σας και την υπάρχουσα προσωπική σας κατάσταση. Δεν μπορείτε να το αποφύγετε.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/10): η Πανσέληνος στην Παρθένο, φέρνει στην επιφάνεια ψυχοφθόρα συναισθήματα, δεν μπορείτε να διώξετε σκέψεις, διλήμματα και γενικά το τοπίο συνεχίζει να είναι θολό. Πάρτε απόσταση από τις σκέψεις σας και ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα.
 • γ’ δεκαήμερο (13-23/10): σας πιάνει και εσάς η Πανσέληνος στην Παρθένο (γεννημένοι αρχές γ’ δεκαημέρου) και έτσι προσέξτε την ψυχολογία σας, εκτονώστε πιθανή αρνητική ενέργεια και πάρτε απόσταση από προβλήματα. Το πάθος σε ερωτικά ζητήματα περιμένετε να σας βγει σε καλό;  

Σκορπιός

 • α’ δεκαήμερο (24/10-2/11): η ερωτική σας ζωή αλλάζει προς το καλύτερο και μπορείτε να απολαύσετε τις μέρες, είτε γιατί θα γίνει μια νέα γνωριμία που θα σας εξιτάρει, είτε γιατί έχετε επανασύνδεση με αγαπημένο πρόσωπο. Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον. Απολαύστε το τώρα, μην σκέφτεστε όμως το αύριο.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/11): η Πανσέληνος στην Παρθένο, επηρεάζει το φιλικό σας κύκλο, νέα άτομα εισβάλλουν στη ζωή σας ή αρχίζετε να λειτουργείτε με μεγαλύτερη εξωστρέφεια, με αποτέλεσμα να δικτυωθείτε αρκετά. Ο έρωτας είναι κοντά σας, πλησιάζει επικίνδυνα, ετοιμαστείτε να το ζήσετε.
 • γ’ δεκαήμερο (3-22/11): σας πιάνει και εσάς η Πανσέληνος στην Παρθένο (γεννημένοι αρχές γ’ δεκαημέρου) και έχετε πέσει με τα μούτρα στην υλοποίηση στόχων, αλλά και εσωτερικών επιθυμιών, αρκεί να το θελήσετε. Ερμής σε ορθή πορεία στον Υδροχόο, σας βάζει σε ενεργή σκέψη «Πώς βρίσκω την ισορροπία μου; Πού με οδηγεί το συναίσθημα μου;».  

Τοξότης

 • α’ δεκαήμερο (23/11-2/12): ευχάριστα νέα θα λάβεις γύρω από εργασιακά ζητήματα και αναμένεται να έχεις φορτωμένο πρόγραμμα, που όμως θα σου αποφέρει και οικονομικά κέρδη. Γενικά φτιάχνει αρκετά η καθημερινότητα σου. Ενδέχεται όμως να γίνουν καταχρήσεις και να ξεχάσεις το πρόγραμμα υγιεινής διατροφής ή άσκησης. Έρωτας μέσα στον εργασιακό χώρο.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/12): η Πανσέληνος στην Παρθένο, αφορά επαγγελματικά ζητήματα, φέρνει μια θολούρα γύρω από σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας και γενικά έχεις κάποια διλήμματα για το πώς πρέπει να κινηθείς. Προσοχή σε απιστίες και παράνομες καταστάσεις.
 • γ’ δεκαήμερο (13-22/12): σας πιάνει και εσάς η Πανσέληνος στην Παρθένο (γεννημένοι αρχές γ’ δεκαημέρου) και έτσι αλλαγές, διεργασίες, πραγματοποιούνται μέσα στην επαγγελματική αρένα και ζείτε εξελίξεις που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τα πιο φιλόδοξα σχέδια σας. Πάθη και εμμονές.

Αιγόκερως 

 • α’ δεκαήμερο (23/12-1/1): ερωτικά μηνύματα λαμβάνετε, έχετε νέες γνωριμίες κυρίως με νεώτερα άτομα από εσάς και κινείστε πιο παρορμητικά, αφήνοντας πίσω πιθανές υποχρεώσεις και αγγαρείες. Επαφές με άτομα που μπορείτε να συνεργαστείτε αναμένονται. Εκπλήρωση επιχειρηματικών σχεδίων.
 • β’ δεκαήμερο (2-11/1): η Πανσέληνος στην Παρθένο, επηρεάζει τα οικονομικά σας, αγχώνεστε αρχικά για την επίλυση κάποιων οικονομικών θεμάτων, ωστόσο μπορείτε να αξιοποιήσετε γνωριμίες και να τακτοποιήσετε τους λογαριασμούς σας. Η σεξουαλική σας ζωή ενδέχεται να μεταμορφωθεί.
 • γ’ δεκαήμερο (12-21/1): σας πιάνει και εσάς η Πανσέληνος στην Παρθένο, (γεννημένοι αρχές γ΄δεκαημέρου)ίσως φοβάστε να ανοιχτείτε, ίσως νιώθετε πως δεν σας καταλαβαίνει ο σύντροφος σας, ίσως πάλι έχετε μπερδέψει την ερωτική σας ζωή με τα οικονομικά. Είστε όμως σε θέση ισχύος, εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις.

Υδροχόος

 • α’ δεκαήμερο (22-30/1): η κατάσταση μέσα στο σπίτι σας βελτιώνεται, μπορείτε να  προχωρήσετε ακόμα και σε φάση επισημοποίησης, σε περίπτωση που είστε σε μια μακροχρόνια κατάσταση, ενώ για τους ελεύθερους οι μέρες είναι ιδανικές για σχέση που ταιριάζει στα πρότυπα σας.
 • β’ δεκαήμερο (31/1-9/2): η Πανσέληνος στην Παρθένο, αφορά την εργασιακή σας κατάσταση,  οφείλετε να κατανοήσετε την συμπεριφορά του εργοδότη σας ή των συναδέλφων σας. Υιοθετήστε ένα πιο εναλλακτικό τρόπο διαβίωσης. Πολεμήστε τις καταχρήσεις.
 • γ’ δεκαήμερο (10-19/2): πιάνει και εσάς η Πανσέληνος στην Παρθένο (γεννημένοι αρχές γ’ δεκαημέρου) και πρέπει να επαναξιολογήσετε και λόγω των γεγονότων που βιώνετε, επιλογές που αφορούν την εργασιακή σας ζωή και τις προοπτικές που έχετε μέσα στο υπάρχον εργασιακό περιβάλλον. Μυστικές σχέσεις εν όψει.

Ιχθύες

 • α’ δεκαήμερο (20/2-1/3): είστε σαφώς πιο δικτυωμένοι αυτό το διάστημα, ανοίγεστε προς τα έξω και όλες οι επαφές που θα γίνουν τώρα, μπορεί να σας ωθήσουν να γίνετε πιο αποτελεσματικοί και δημιουργικοί. Σχέδια ευνοούνται. Συναντήσεις και ερωτικά υπονοούμενα.
 • β’ δεκαήμερο (2-10/3):η Πανσέληνος στην Παρθένο απέναντί σας, είναι δύσκολη γιατί σας φέρνει αντιμέτωπους με τους φόβους σας και ίσως η προσωπική σας ζωή θα σας κάνει να προβληματιστείτε αρκετά. Μην λαμβάνετε οριστικές αποφάσεις.
 • γ’ δεκαήμερο (11-20/3): σας πιάνει και εσάς η Πανσέληνος στην Παρθένο, βγείτε από δυσλειτουργικές καταστάσεις, κάντε την υπέρβαση και μην προβληματίζεστε για ότι φαίνεται να σας παιδεύει και δεν σας ευχαριστεί. Φιλία ή έρωτας; Εδώ είναι το ζητούμενο. 

 

Χριστίνα Τανταλίδου

Αστρολογικές διαδρομές

http://www.christinatantalidou.com

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: