- Μαρία Σκαμπαρδώνη - ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να την σταματήσω;

Advertisements

Τώρα το αισθάνομαι, πάλι κοντά του βρίσκεται. Τώρα το νοιώθω, πάλι θέλει να γίνει φωτιά μέσα στην αγκαλιά του. Και ο φόβος με κυριεύει τώρα που την αισθάνομαι πουλί που παραδίδεται στο φιλί του.

Τώρα οι νύχτες μου μέσα στην αγωνία βρίσκονται. Θα τα καταφέρει να την κατακτήσει, άραγε; Τώρα το αισθάνομαι, αφήνεται στο χάδι του. Μέσα σε εκείνη την πλημμύρα των συναισθημάτων, είναι έτοιμη να παρασυρθεί εντελώς.

Εκείνος, την αγκαλιάζει τρυφερά. Τώρα και εκείνη του ανοίγει την αγκαλιά της διάπλατα. Εκείνη την αγκαλιά, που με τόσο πόθο έχει αγκαλιάσει και εμένα στο παρελθόν.

Πώς να τη σταματήσω; Θεέ μου, πώς; Τώρα που στου έρωτά του τη δίνη έχει παραδοθεί, τώρα που το σώμα της ολόκληρο του δίνει; Πώς να πάρω το χαμόγελό της από τα μάτια του; Πώς να τη σταματήσω πριν την καρδιά της ολόκληρη του δώσει;

Τώρα το αισθάνομαι, τον αγκαλιάζει σφιχτά. Τώρα ο φόβος μου μεγαλώνει, τώρα που το δάκρυ της ενώνεται με το χάδι του. Τώρα το νοιώθω, το σώμα της γυμνό παραδίδει στα χέρια του και εμένα αφήνει στο σκοτάδι.

Πώς να τη σταματήσω; Θεέ μου, πώς; Βρες μου ένα τρόπο να τη φέρω ξανά κοντά μου, εμπόδισέ την από το να του δώσει και την καρδιά της. Το αισθάνομαι, τον θέλει περισσότερο τώρα που το σώμα του βρίσκεται κοντά στο δικό της.

Πώς να τη σταματήσω; Ίσως θα πρέπει ελεύθερη να την αφήσω, διότι λέει η σοφή η ρήση “αν αγαπάς κάτι, άφησέ το ελεύθερο. Αν γυρίσει πίσω, είναι δικό σου”…

 

Της Μαρίας Σκαμπαρδώνη

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: