Κριός 

 • α’ δεκαήμερο (21-31/3): η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, θα ευνοήσει τις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και κάθε είδους συνεργασία που ξεκινά τώρα και θα βοηθήσει και τα οικονομικά σας ζητήματα. Τάσεις για ονειροπόληση και εξιδανίκευση. Τύχη, οικονομική ενίσχυση από κρυφές πηγές.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/4): η πανσέληνος στον Λέοντα, ολοκληρώνει με επιτυχία προσπάθειες σας για την επίτευξη μιας νέας ερωτικής σχέσης ή δημιουργικής συνεργασίας και θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση.
 • γ’ δεκαήμερο (11-20/4): σταθεροποίηση, συναισθήματα ασφάλειας αλλά και επιτυχίες, μέσα από συμφωνίες με πρόσωπα κύρους σας αναζωογονούν. Περνάτε φάση χαλάρωσης.

Ταύρος


 • α’ δεκαήμερο (21-30/4): η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Κριό, φέρνει μυστικές συναντήσεις και ευνοεί γενικά κρυφές σχέσεις. Θα βελτιωθεί αρκετά η ψυχολογία σας, καθώς λαμβάνετε στήριξη από το περιβάλλον σας και θα αποβάλλετε τοξικές σκέψεις. Ευχάριστες εκπλήξεις κρύβει το φιλικό περιβάλλον και τύχη μέσα από επαγγελματικές συμφωνίες.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/5): η Πανσέληνος στον Λέοντα, ολοκληρώνει με επιτυχία προσπάθειες που σχετίζονται με οικογενειακά, αλλά και προσωπικής φύσεως ζητήματα. Επιτυχής αξιοποίηση πιθανής ακίνητης περιουσίας. Προσεχώς επισημοποίηση σχέσης.
 • γ’ δεκαήμερο (11-21/5): σταθεροποίηση σχέσεων, ευκολία σε υλοποίηση σχεδίων, αλλά και ομαλή εξέλιξη νομικών ζητημάτων, οδηγούν σε μια εξομάλυνση των δυσκολιών και όπως φαίνεται περνάτε φάση χαλάρωσης.

Δίδυμοι

 • α’ δεκαήμερο (22-31/5): η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Κριό, χαρίζει εξωστρέφεια και μεγάλη κινητικότητα. Εξελίσσονται ομαλά οι δημόσιες σχέσεις σας. Εύνοια μέσα στο φιλικό κύκλο, δραστηριοποίηση και επιτυχία μέσα από συλλογικές προσπάθειες. Ευκαιρίες βελτίωσης συναισθηματικής κατάστασης.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/6): η Πανσέληνος στον Λέοντα, ολοκληρώνει με επιτυχία τις προσπάθειες ένταξης σας σε μια πιο ομαλή καθημερινότητα, εξομαλύνονται πιθανές δυσκολίες με συνεργάτες ή ξεκινάτε να προωθείτε δημιουργικά σας σχέδια μέσα από το διαδίκτυο και κινείστε πιο ανεξάρτητα. Νέο μεταφορικό μέσο. Έναρξη σπουδών.
 • γ’ δεκαήμερο (11-20/6): σταθεροποίηση οικονομικών ζητημάτων μέσα από καλύτερους όρους, γενική οικονομική διευκόλυνση και βελτίωση, αλλά και άνθιση της ερωτικής σας ζωής. Όπως φαίνεται ότι περνάτε σε φάση χαλάρωσης.

Καρκίνος


 • α’ δεκαήμερο (21-30/6): η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Κριό, χαρίζει κοινωνική προβολή και γνωριμίες με πρόσωπα κύρους που μπορούν να σας βοηθήσουν σε επαγγελματικά ζητήματα. Βιώνετε στιγμές αναγνωρισιμότητας και κοινωνικής ανόδου. Ευκαιρίες μέσα στον φιλικό σας κύκλο.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/7): η Πανσέληνος στον Λέοντα ολοκληρώνει με επιτυχία τις προσπάθειες σας να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, μέσα από μια νέα πηγή εσόδων και ξεκινάει μια περίοδος αυτονομίας, εφόσον βέβαια θέλετε να βασίζεστε στις προσωπικές σας δυνάμεις.
 • γ’ δεκαήμερο (11-21/7): σταθεροποίηση σχέσεων και συνεργασιών, βελτιώνεται το κλίμα σε διαπροσωπικές σχέσεις και γενικά θα νιώσετε ότι έχετε συναισθηματική υποστήριξη από αγαπημένο άτομο και όπως φαίνεται περνάτε σε φάση χαλάρωσης.

Λέων

 • α’ δεκαήμερο (22/7-1/8): η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Κριό, χαρίζει εύνοια σε σπουδές, επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, αλλά και ευνοεί κάθε αντισυμβατική σχέση, χαρίζοντας ξεγνοιασιά, αλλά και αξέχαστες εμπειρίες. Ανέλπιστη τύχη μέσα από επαφές με πρόσωπα κύρους, επαγγελματικές επιτυχίες.
 • β’ δεκαήμερο (2-11/8): η Πανσέληνος στο δεκαήμερο σας, ολοκληρώνει με επιτυχία τις προσπάθειες επίτευξης ομαλών συνεργασιών, αλλά και απεγκλώβισης σας από τοξικές καταστάσεις και βαδίζετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αλλά και σιγουριά.
 • γ’ δεκαήμερο (12-22/8): σταθεροποίηση εργασιακών ζητημάτων, βελτιώνεται αρκετά το κλίμα με τα άτομα που συνεργάζεστε σε καθημερινή φάση και γενικά θα νιώσετε χρήσιμοι και ότι προσφέρετε στο περιβάλλον. Περνάτε σε φάση χαλάρωσης.

Παρθένος

 • α’ δεκαήμερο (23/8-8/9): η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Κριό, ευνοεί την ερωτική σας ζωή, αλλά και τα οικονομικά σας, κυρίως αυτά που μοιράζεστε με τους άλλους και θα ανακουφιστείτε αρκετά, μια που οι δυσκολίες υποχωρούν. Εύνοια σε σπουδές και τύχη μέσα από επαφές με το εξωτερικό. Υλοποίηση σχεδίων.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/9): η Πανσέληνος στον Λέοντα, ολοκληρώνει με επιτυχία τις προσπάθειες σας να βελτιώσετε σχέσεις με άτομα που πιθανόν να σας ανταγωνίζονται και γενικά θα περάσετε σε μια περίοδο εξομάλυνσης δυσκολιών, κυρίως πάνω σε ψυχολογικά θέματα. Αποκαλύψεις που λυτρώνουν.
 • γ’ δεκαήμερο (13-22/9): σταθεροποίηση ερωτικών και επαγγελματικών σχέσεων, πιθανόν σχέση με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας, ωριμότητα, απαλλαγή από φοβίες και φαίνεται ότι περνάτε σε φάση χαλάρωσης.

Ζυγός

 • α’ δεκαήμερο (23/9-2/10): η μετακίνηση της Αφροδίτη στον Κριό, ευνοεί σταθερές σχέσεις και συνεργασίες. Εξομαλύνονται οι διαφορές με άτομα που πιθανόν είχατε κόντρες και μειώνεται αρκετά ο ανταγωνισμός. Εύνοια σε οικονομικά, κληρονομικά ζητήματα. Τονώνεται η σεξουαλική σας ζωή, καθώς μια νέα γνωριμία εξελίσσεται σε κάτι πιο αισθησιακό που θα σας συναρπάσει.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/10): η Πανσέληνος στον Λέοντα, ολοκληρώνει με επιτυχία τις προσπάθειες υλοποίησης προσωπικών σας σχεδίων και η πιθανή ένταξή σας σε νέο φιλικό κύκλο, θα βελτιώσει τη δημόσια εικόνα σας, δίνοντάς σας μεγάλη ικανοποίηση.
 • γ’ δεκαήμερο (13-23/10): σταθεροποίηση εργασιακών σχέσεων, πιθανή προαγωγή, βελτίωση της ποιότητας ζωής σας και φαίνεται ότι περνάτε σε φάση χαλάρωσης.

Σκορπιός

 • α’ δεκαήμερο (24/10-2/11): η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Κριό, ευνοεί την εργασιακή σου ζωή, σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται, αλλά και πιθανόν να λάβετε μια οικονομική ενίσχυση, που θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε ανάλογα. Επαφή με άτομα που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Εύνοια στις προσωπικές σχέσεις.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/11): η Πανσέληνος στον Λέοντα, ολοκληρώνει με επιτυχία τις προσπάθειες που έχεις καταβάλλει για επαγγελματική αναγνώριση και θα κάνεις γνωριμίες που θα σου φανούν αρκετά χρήσιμες. Σχέσεις με πρόσωπα κύρους. Θα σε στηρίξουν συναισθηματικά αλλά και υλικά.
 • γ’ δεκαήμερο (3-22/11): σταθεροποίηση επαγγελματικών σχεδίων, βελτίωση αισθηματικής ζωής, έναρξη σπουδών και φαίνεται να περνάτε σε μια φάση χαλάρωσης.

Τοξότης

 • α’ δεκαήμερο (23/11-2/12): η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Κριό, ευνοεί την ερωτική σας ζωή, σχέσεις και φλερτ με άτομα νεώτερα εξελίσσονται αλλά και θα έχετε ερωτικές κατακτήσεις, με αποτέλεσμα να ανέβει η αυτοπεποίθηση σας. Εύνοια, τύχη μέσα σε εργασιακό περιβάλλον. Οικονομική άνοδος.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/12): η Πανσέληνος στον Λέοντα, ολοκληρώνει με επιτυχία τις προσπάθειες σας για πιθανή σας ένταξη σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Επίσης, ολοκληρώνονται με επιτυχία θέματα νομικής φύσεως και γενικά σας διακατέχει αισιοδοξία και αισθήματα απελευθέρωσης. Επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας σας ανανεώνουν.
 • γ’ δεκαήμερο (13-22/12): σταθεροποίηση οικογενειακών σχέσεων, συναισθήματα ασφάλειας, βελτίωση οικονομικής κατάστασης και φαίνεται να περνάτε σε φάση χαλάρωσης.

Αιγόκερως 

 • α’ δεκαήμερο (23/12-1/1): η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Κριό, ευνοεί την οικογενειακή σας ζωή, καθώς επιλύονται πιθανά προβλήματα και παρεξηγήσεις και θα ζήσετε μια περίοδο συμφιλίωσης με τους δικούς σας ανθρώπους. Εύνοια μέσα από συμφωνίες, συνεργασίες και τυχόν αγοραπωλησίες.
 • β’ δεκαήμερο (2-11/1): η Πανσέληνος στον Λέοντα, ολοκληρώνει με επιτυχία τις προσπάθειες σας για επίλυση οικονομικών προβλημάτων, με αποτέλεσμα να ξεπεράσετε και προσωπικές ρήξεις με άτομα που μοιράζεστε κοινή περιουσία. Σεξουαλική τόνωση, νέα γνωριμία.
 • γ’ δεκαήμερο (12-21/1): σταθεροποίηση συμφωνιών, προώθηση του έργου σας μέσα από το διαδίκτυο, επιτυχία μέσα από εξετάσεις, σπουδές και φαίνεται να περνάτε σε φάση χαλάρωσης.

Υδροχόος

 • α’ δεκαήμερο (22-30/1): η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Κριό, σας κάνει πιο κοινωνικούς, λαμβάνετε μηνύματα αγάπης, αλλά και επανασυνδέεστε με το φιλικό σας κύκλο και γενικά η σκέψη σας θα γίνει πιο αισιόδοξη. Εύνοια μέσα σε οικογενειακές σχέσεις, οικονομική ενίσχυση. Ερωτικά μηνύματα θα σας ανανεώσουν.
 • β’ δεκαήμερο (31/1-9/2): η Πανσέληνος στον Λέοντα, ολοκληρώνει με επιτυχία τις προσπάθειες επίλυσης προβλημάτων με το ταίρι σας και προχωράτε σε πιθανή επισημοποίηση της σχέσης σας, που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Γενική βελτίωση σε επαγγελματικές συμφωνίες.
 • γ’ δεκαήμερο (10-19/2): σταθεροποίηση προσωπικών σχέσεων, καλή ψυχολογία, οικονομική ενίσχυση, νέες συμμαχίες και φαίνεται πως περνάτε σε φάση χαλάρωσης.

Ιχθύες

 • α’ δεκαήμερο (20/2-1/3): η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Κριό, ευνοεί την τσέπη σας και μέσα από μια νέα πηγή εσόδων θα δείτε το εισόδημα σας να ανεβαίνει και χωρίς να κοπιάσετε ιδιαίτερα. Εύνοια μέσα από συμφωνίες, αγοραπωλησίες, αλλά και δικτύωση μέσα από το διαδίκτυο. Εύκολη προβολή, αναγνώριση.
 • β’ δεκαήμερο (2-10/3): η Πανσέληνος στον Λέοντα, ολοκληρώνει με επιτυχία τις προσπάθειες σας για εξέλιξη μέσα στον εργασιακό σας χώρο και πιθανόν δημιουργείτε τον δικό σας προσωπικό χώρο, όπου και θα αποδειχτείτε πιο παραγωγικοί.
 • γ’ δεκαήμερο (11-20/3): σταθεροποίηση φιλικών σχέσεων, επανασυνδέσεις, επιστροφές αγαπημένων προσώπων, βελτίωση δημόσιων σχέσεων και φαίνεται πως περνάτε σε φάση χαλάρωσης.

 

Χριστίνα Τανταλίδου

Αστρολογικές διαδρομές

http://www.christinatantalidou.com

 

 

 

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.