Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 25/3

Ο Φεβρουάριος σε καλωσορίζει στη χώρα των «Θαυμάτων», με το εξάγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα και δίνει υποσχέσεις ώστε να έχεις αυτό που επιθυμείς, αρκεί να το ζητήσεις! 

Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες, σε κάνει ρομαντικό και ευάλωτο σε ερωτικές επιστροφές. Είσαι έτοιμος να συγχωρέσεις και δίνεσαι – παραδίνεσαι, αλλά χωρίς κρίση-διάκριση. Το ταίρι σου είναι ο Θεός σου;

Η Αφροδίτη στον Κριό ευτυχώς σε σώζει κάπως απ’ το να μην πετάς τελείως στα σύννεφα! Θα αρπάξεις λίγο από την αρσενική της ενέργεια και ίσως γλιτώσεις παρά τρίχα από λάθη που δεν θα διορθώνονται, σώζοντας την αξιοπρέπεια σου.

Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 9 Φεβρουαρίου 2020, ένα φεγγάρι που ολοκληρώνει σχέδια, δίνει λάμψη, αναγνώριση και αποχαιρετάς το μίζερο, το χλιαρό.

Μόνο ο έρωτας σε πονάει και μιλώ για τον έρωτα χωρίς αντίκρισμα. Πέφτουν οι άμυνες σου…

 

Κριός

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που θα σας χαρίσει ένα θαύμα, μια που το εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 20 Φεβρουαρίου 2020, σας δίνει λύσεις σε θέμα επαγγελματικό που σας ταλάνιζε και θα βγείτε κερδισμένοι στη μάχη του ανταγωνισμού.

Επίσης λόγω του φαινομενικά ανάδρομου Ερμή στον Ιχθύ, από τις 17 Φεβρουαρίου 2020, θα περάσετε από το μικροσκόπιο την ερωτική σας ζωή. Πιθανόν να πρέπει να συγχωρέσετε, να θεραπευτείτε και να εργαστείτε πάνω σε λανθασμένες πεποιθήσεις και τακτικές, έτσι ώστε να κάνετε μια νέα πιο ουσιαστική αρχή στο μέλλον. Αναμένεται αναθέρμανση μυστικών σχέσεων.

Ο πλανήτης σας Άρης, θα περάσει στο μεσουράνημα σας, στον Αιγόκερω και από τις 16 Φεβρουαρίου 2020 πρέπει να τρέξετε θέματα επαγγελματικά ισχυροποιώντας τις επαφές σας με πρόσωπα εξουσίας. Ωστόσο αντιμετωπίζετε ένα ισχυρό ανταγωνισμό μέσα στην εργασία σας και πιθανόν οι υποχρεώσεις σας να αυξηθούν με αποτέλεσμα να νιώθετε πολλές φορές κούραση ή εξάντληση.

Η Αφροδίτη, από τις 7 Φεβρουαρίου 2020, θα περάσει στο ζώδιο σας για να σας δώσει ευκαιρίες να φλερτάρετε, να προσέξετε περισσότερο την εμφάνιση σας και να γίνετε πιο κοινωνικοί. Προσοχή σε υπερβολικά έξοδα γύρω στις 14 Φεβρουαρίου 2020 και σε σχέσεις πλουτώνιες, στα τέλη του μήνα.

Τα Φεγγάρια του μήνα: στις 9 Φεβρουαρίου 2020 η Πανσέληνος στον Λέοντα (επηρεάζει κυρίως το γ’ δεκαήμερο) φέρνει μοιραίες αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες για να προχωρήσετε μια νέα γνωριμία. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, στις 23 Φεβρουαρίου 2020, βοηθάει στο να βρείτε χαμένες ισορροπίες με τους δικούς σας ανθρώπους, να βγείτε κυρίως από αδιέξοδα και να ανακαλύψετε νέους τρόπους θεραπείας μέσα από τη εναλλακτική θεραπεία. Πιθανή ενασχόληση με τη μεταφυσική. Επηρεάζεται κυρίως το α’ δεκαήμερο.

 

Ταύρος

Ο Φεβρουάριος, είναι ο μήνας που θα σας χαρίσει ένα θαύμα, μια που το εξάγωνο Δία –  Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 20 Φεβρουαρίου 2020, εκπληρώνει ένα όνειρο ζωής που αφορά κυρίως την εξέλιξή σας μέσα από επιλογές νέων σπουδών και επαγγελματικής κατάρτισης.

Επίσης λόγω του φαινομενικά ανάδρομου Ερμή στον Ιχθύ, από τις 17 Φεβρουαρίου 2020, θα πρέπει να κάνετε ξεκαθαρίσματα γύρω από τον φιλικό σας κύκλο και να επαναξιολογήσετε σχέδια που αποτελούν όνειρα ζωής.

Ο πλανήτης Άρης θα περάσει στον Αιγόκερω και από τις 16 Φεβρουαρίου 2020 πρέπει να τρέξετε νομικά ζητήματα, κολλημένα συμβόλαια, να κάνετε δηλαδή γραφειοκρατική δουλειά, έτσι ώστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που τρέχουν. Ίσως αναζητήσετε νέες επαφές και μέσω γνωριμιών να προχωρήσουν τα σχέδια σας.

Η Αφροδίτη, από τις 7 Φεβρουαρίου 2020, θα περάσει στο Κριό και αυτό σημαίνει ότι φλερτάρετε κρυφά και πιθανόν εμπλέκεστε σε μυστικό ειδύλλιο. Προσοχή σε συναισθήματα υπερβολικής αισιοδοξίας γύρω στις 14 Φεβρουαρίου 2020 και σε σχέσεις παράνομες, στα τέλη του μήνα.

Τα Φεγγάρια του μήνα: στις 9 Φεβρουαρίου 2020 η Πανσέληνος στον Λέοντα (επηρεάζει κυρίως το γ’ δεκαήμερο) φέρνει μοιραίες αλλαγές στην επαγγελματική σας ζωή, αλλάζει ξαφνικά η εικόνα σας προς τα έξω και σας στηρίζουν ισχυρά πρόσωπα εξουσίας. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, στις 23 Φεβρουαρίου 2020, βοηθάει στο να διευρύνετε τον φιλικό σας κύκλο και να επενδύσετε σε δημόσιες σχέσεις και αναμένεται πιθανή ενασχόληση με τα κοινά. Επηρεάζεται κυρίως το α’ δεκαήμερο.

 

Δίδυμοι

Ο Φεβρουάριος, είναι ο μήνας που θα σας χαρίσει ένα θαύμα, μια που το εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 20 Φεβρουαρίου 2020, διαμορφώνει μια νέα κατάσταση στη ζωή σας και ισχυροποιείται η θέση σας μέσα στο κοινωνικό σύνολο, με μια προαγωγή με οικονομικό όφελος.

Επίσης λόγω του φαινομενικά ανάδρομου Ερμή στον Ιχθύ, από τις 17 Φεβρουαρίου 2020, θα ασχοληθείτε εκ νέου με τις συμμαχίες που διατηρείτε μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί για να μην βρεθείτε μπλεγμένοι σε πιθανό παρασκήνιο ή κρυφό ερωτικό ειδύλλιο. Ωστόσο, αναμένεται αναθέρμανση σχέσεων με πρόσωπα εξουσίας και βελτίωση της κοινωνικής σας θέσης.

Ο πλανήτης Άρης θα περάσει στον Αιγόκερω και από τις 16 Φεβρουαρίου 2020, θα πρέπει να τρέξετε οικονομικά ζητήματα, δάνεια και οφειλές για να τακτοποιήσετε διακανονισμούς. Θα ήταν καλύτερο να αποφύγετε τη ρήξη με άτομα που έχετε κοινά οικονομικά συμφέροντα.

Η Αφροδίτη, από τις 7 Φεβρουαρίου 2020, θα περάσει στο Κριό και αυτό σημαίνει ότι το φλερτ γεννιέται μέσα στον φιλικό σας κύκλο, όπου η εξωστρέφεια και η κοινωνική διάθεση σας θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα. Προσοχή σε ακραία ερωτικά «ξεσπάσματα» γύρω στις 14 Φεβρουαρίου 2020 και σε σχέσεις συμφέροντος γύρω στα τέλη του μήνα.

Τα Φεγγάρια του μήνα: στις 9 Φεβρουαρίου 2020 η Πανσέληνος στον Λέοντα (επηρεάζει κυρίως το γ’ δεκαήμερο) φέρνει μοιραίες αλλαγές μέσα στην καθημερινότητα σας. Αλλάζει ο τρόπος που λειτουργείτε και προωθείτε τη δουλειά σας. Νέες συνεργασίες και πιθανόν αλλαγή μεταφορικού οχήματος. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, στις 23 Φεβρουαρίου 2020, βοηθάει στο να γίνουν ξεκινήματα μέσα στον επαγγελματικό χώρο και θα δείτε ότι θα βελτιωθεί η κοινωνική σας ζωή. Πιθανόν επισημοποίηση προσωπικής σχέσης. Επηρεάζεται κυρίως το α’ δεκαήμερο.

 

Καρκίνος

Ο Φεβρουάριος, είναι ο μήνας που θα σας χαρίσει ένα θαύμα, μια που το εξάγωνο Δία –  Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 20 Φεβρουαρίου 2020, δίνει λύσεις σε προβλήματα που σας είχαν απασχολήσει εδώ και καιρό και αφορά τη σύναψη νέων επαγγελματικών συνεργασιών, που θα σας ανοίξουν κλειστές πόρτες και μια διέξοδο σε θέματα επαγγελματικής αποκατάστασης.

Επίσης λόγω του φαινομενικά ανάδρομου Ερμή στον Ιχθύ, θα πρέπει να αναθεωρήσετε σχέδια, αλλά και σχέσεις που έχουν δείξει το πρόσωπο τους και να πάρετε αποφάσεις που θα σας δικαιώσουν αργότερα. Επίσης, αλλάζει και η νοοτροπία σας και αποφασίζετε να κινηθείτε πιο ανεξάρτητα. Ο πλανήτης Άρης θα περάσει στον Αιγόκερω και από τις 16 Φεβρουαρίου 2020 πρέπει να αντιμετωπίσετε ακραίες συμπεριφορές των δικών σας ανθρώπων. Για να αποφύγετε ρήξεις πρέπει να είστε εγκρατείς και περισσότερο διπλωματικοί.

Η Αφροδίτη, από τις 7 Φεβρουαρίου 2020 θα περάσει στο Κριό και αυτό σημαίνει ότι το φλερτ γίνεται επικίνδυνο, μια που πιθανόν μπλέκετε τα επαγγελματικά σας με τα προσωπικά σας και θα προσπαθήσετε να επιβληθείτε με υπόγειους τρόπους. Ανταγωνισμός και ιδιαίτερες κόντρες με τα πρόσωπα εξουσίας. Προσοχή σε περιορισμούς που πιθανόν εσείς να επιβάλλετε στον εαυτό σας ή στο περιβάλλον σας, στις 14 Φεβρουαρίου 2020 και σε σχέσεις συναισθηματικής  εξάρτησης γύρω στα τέλη του μήνα.

Τα Φεγγάρια του μήνα: στις 9 Φεβρουαρίου 2020 η Πανσέληνος στον Λέοντα (επηρεάζει κυρίως το γ’ δεκαήμερο) αφορά τα οικονομικά σας και φέρνει μια λύση, καθώς εμφανίζεται μια νέα πηγή εσόδων που θα σας καλύψει αρκετές από τις υποχρεώσεις σας. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 23 Φεβρουαρίου 2020, βοηθάει στο να γίνουν ξεκινήματα γύρω από σχέσεις με άτομα διαφορετικής κουλτούρας ή να ολοκληρωθεί μια σχέση από απόσταση. Επηρεάζεται κυρίως το α’ δεκαήμερο.

 

Λέων

Ο Φεβρουάριος, είναι ο μήνας που θα σας χαρίσει ένα θαύμα, μια που το εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 20 Φεβρουαρίου 2020, αφορά σχέσεις που προκύπτουν μέσα από εργασιακές συμφωνίες και θα έχετε οικονομικά οφέλη από δυνατούς συμμάχους που θα στηρίξουν τα σχέδια σας.

Επίσης λόγω του φαινομενικά ανάδρομου Ερμή στον Ιχθύ, είναι πολύ σημαντικό να αξιολογήσετε εκ νέου τη διαχείριση των οικονομικών σας, έτσι ώστε να πετύχετε καλύτερους όρους σε δάνεια και οφειλές. Αποφύγετε οριστικές αποφάσεις και το δανεισμό. Ο πλανήτης Άρης θα περάσει στον Αιγόκερω και από τις 16 Φεβρουαρίου 2020 πρέπει να τρέξετε εργασιακής φύσεως ζητήματα και σίγουρα θα υπάρχει μεγαλύτερος φόρτος εργασίας και πιθανόν να νιώσετε υπερεξάντληση και κόπωση. Αποφύγετε τις κόντρες και τα ξεσπάσματα μέσα στον χώρο εργασίας.

Η Αφροδίτη, από τις 7 Φεβρουαρίου 2020 θα περάσει στο Κριό και αυτό σημαίνει ότι το φλερτ και ο έρωτας θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα, κυρίως όμως μέσα από  γνωριμίες που γίνονται εκτός του οικείου σας περιβάλλοντος και ίσως θα ταξιδέψετε αρκετά για να συναντήσετε το ερωτικό αντικείμενο του πόθου σας. Προσοχή σε καταστάσεις που σας παγιδεύουν και δεν μπορείτε να εκτονώσετε τα συναισθήματά σας, εκεί γύρω στις 14 Φεβρουαρίου 2020 και σε σχέσεις που σας χειραγωγούν γύρω στα τέλη του μήνα.

Τα Φεγγάρια του μήνα: στις 9 Φεβρουαρίου 2020 η Πανσέληνος στο ζώδιο σας (επηρεάζει κυρίως το γ’ δεκαήμερο) φέρνει αλλαγές σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Πιθανόν ζείτε τη θετική εκπλήρωση σχεδίων σας. Υλοποίηση.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 23 Φεβρουαρίου 2020 επηρεάζει αρκετά τον συναισθηματικό σας κόσμο, μέσα από ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα θα κάνετε νέες επιλογές που θα εμπλουτίσουν όμως την ερωτική σας ζωή. Επηρεάζεται κυρίως το α’ δεκαήμερο, γύρω από την 4η μοίρα.

 

Παρθένος

Ο Φεβρουάριος, είναι ο μήνας που θα σας χαρίσει ένα θαύμα, μια που το εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 20 Φεβρουαρίου 2020, σας δίνει την ώθηση να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε μπορεί να σας εγκλώβιζε σε μια ανιαρή κατάσταση και θα πετάξετε από πάνω σας το δυσλειτουργικό. Νέες σχέσεις και συνεργασίες θα σας απασχολήσουν με θετικό τρόπο. Ανοίγουν οι ορίζοντες σας.

Επίσης λόγω του φαινομενικά ανάδρομου Ερμή στον Ιχθύ, είναι πολύ σημαντικό να αξιολογήσετε εκ νέου σχέσεις ζωής, να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις που ενδέχεται να μετανιώσετε αργότερα και γενικά η περίοδος χαρακτηρίζεται από αστάθεια και πιθανόν να υποκύψετε σε ένα παράνομο πάθος. Ο πλανήτης Άρης θα περάσει στον Αιγόκερω και από τις 16 Φεβρουαρίου 2020 διεκδικείτε τον έρωτα με μεγαλύτερη επιμονή, αλλά και επιτυχία. Σχέσεις που χαρακτηρίζονται από πάθος και εμμονή ενδέχεται να είναι η άμεση προτεραιότητα σας. Δημιουργικά σχέδια ευνοούνται.

Η Αφροδίτη, από τις 7 Φεβρουαρίου 2020 θα περάσει στο Κριό και αυτό σημαίνει ότι βελτιώνεται αρκετά η ερωτική σας ζωή, αλλά και οικονομικά θα δεχτείτε ενίσχυση από άτομο που συνδέεστε σε προσωπικό επίπεδο. Προσοχή σε σκέψεις απαισιοδοξίας και ενοχών που μπορεί να σας καταβάλλουν, εκεί γύρω στις 14 Φεβρουαρίου 2020 και σε πράξεις που μπορεί να σας εκθέσουν, γύρω στα τέλη του μήνα.

Τα Φεγγάρια του μήνα: στις 9 Φεβρουαρίου 2020, η Πανσέληνος στον Λέοντα (επηρεάζει κυρίως το γ’ δεκαήμερο) φέρνει κρίσεις σε ψυχολογικό επίπεδο, όπου και θα οδηγήσουν σε αποφάσεις σημαντικές για την μετέπειτα πορεία σας γύρω από ένα προσωπικό ζήτημα. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 23 Φεβρουαρίου 2020, ανοίγει ένα νέο κύκλο στην προσωπική σας ζωή και πιθανόν να απελευθερωθείτε από μια σχέση που σας εγκλωβίζει και κυρίως στερεί την ελευθερία σας. Επηρεάζεται κυρίως το α’ δεκαήμερο.

 

Ζυγός

Ο Φεβρουάριος, είναι ο μήνας που θα σας χαρίσει ένα θαύμα, μια που το εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 20 Φεβρουαρίου 2020, φέρνει ευνοϊκές εξελίξεις σε θέματα οικογενειακά, ακίνητης περιουσίας και θα βγείτε κερδισμένοι σε οικονομικό επίπεδο. Πιθανόν επισημοποιείται μια ήδη υπάρχουσα σχέση ή ξεκινάτε κάτι καινούργιο.

Επίσης λόγω του φαινομενικά ανάδρομου Ερμή στον Ιχθύ, θα περάσετε σε φάση επαναξιολόγησης των εργασιακών σας ζητημάτων, όπου και πιθανόν να δείξετε αναποφασιστικότητα για να λάβετε αργότερα τις σωστές αποφάσεις. Ο πλανήτης Άρης θα περάσει στον Αιγόκερω και από τις 16 Φεβρουαρίου 2020 φέρνει εντάσεις, περισσότερες υποχρεώσεις μέσα στο σπίτι και πιθανόν αυτό να σας προκαλέσει επιπρόσθετο άγχος και αρκετά νεύρα. Έντονοι διάλογοι και ανάγκη μετακίνησης ή μετακόμισης.

Η Αφροδίτη, από τις 7 Φεβρουαρίου 2020 θα περάσει στο Κριό και ευνοείστε σε θέματα προσωπικής φύσεως και συνεργασίες, με αποτέλεσμα να βρείτε ξανά την αυτοπεποίθηση σας και να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας ανανεώσουν. Προσοχή μόνο σε σκέψεις απαισιοδοξίας και πιθανού εγκλωβισμού σε αρνητικά σενάρια, γύρω στις 14 Φεβρουαρίου 2020 και σε κινήσεις που μπορεί να αποβούν μοιραία καταστροφικές, γύρω στα τέλη του μήνα.

Τα Φεγγάρια του μήνα: στις 9 Φεβρουαρίου 2020, η Πανσέληνος στον Λέοντα (επηρεάζει κυρίως το γ’ δεκαήμερο) αλλάζει με μαγικό τρόπο το φιλικό σας κύκλο, αλλά θα δείτε ότι υλοποιείτε με μεγαλύτερη ευκολία τα όνειρα σας. Έντονη κοινωνικοποίηση. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 23 Φεβρουαρίου 2020, αφορά ξεκινήματα μέσα στον εργασιακό χώρο, όπου θέλοντας και μη αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας και πιθανόν να πρέπει να ακολουθήσετε μια πρόταση που σας γίνεται, χωρίς να είστε σίγουροι ότι θέλετε να τολμήσετε κάτι καινούργιο. Επηρεάζεται κυρίως το α’ δεκαήμερο.

 

Σκορπιός

Ο Φεβρουάριος, είναι ο μήνας που θα σας χαρίσει ένα θαύμα, μια που το εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 20 Φεβρουαρίου 2020, σας δίνει την ώθηση να να βγείτε από την μετριότητα και να μεγαλουργήσετε, είτε μέσα από την προώθηση ενός προσωπικού σας εγχειρήματος, είτε μέσα από μια ερωτική σχέση που τώρα ξεκινάει.

Επίσης λόγω του φαινομενικά ανάδρομου Ερμή στον Ιχθύ, θα έχετε χρόνο να επαναξιολογήσετε σχέσεις του παρελθόντος και κυρίως θα εξετάσετε ερωτικές επαφές αλλά και πιθανούς υποψήφιους συντρόφους. Αλλαγή στον τρόπο σκέψης και δράσης. Ο πλανήτης Άρης θα περάσει στον Αιγόκερω και από τις 16 Φεβρουαρίου 2020 θα γίνεται πιο έντονη η παρουσία σας, είτε μέσα από την κοινωνική δικτύωση είτε γιατί αποφασίζετε να γίνετε πιο επαγγελματίες στη δουλειά σας, ξεκινώντας μια νέα σπουδή. Αγοραπωλησίες, συμβόλαια και μικρά ταξίδια αναψυχής. Προσοχή στις μετακινήσεις σας.

Η Αφροδίτη από τις 7 Φεβρουαρίου 2020 θα περάσει στο Κριό και θα βελτιωθούν αρκετά οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας, αλλά και τους ανωτέρους σας, με το ενδεχόμενο να γεννηθεί ακόμα και ένα ερωτικό ειδύλλιο μέσα στον χώρο σας. Προσοχή μόνο σε θέματα κούρασης και σωματικής εξάντλησης που μπορεί να προκύψουν εκεί γύρω στις 14 Φεβρουαρίου 2020 και σε οικονομικά ζητήματα που δημιουργούνται από γραφειοκρατικές υποθέσεις γύρω στα τέλη του μήνα.

Τα Φεγγάρια του μήνα: στις 9 Φεβρουαρίου 2020, η Πανσέληνος στον Λέοντα (επηρεάζει κυρίως το γ’ δεκαήμερο) φέρνει άνοδο σε θέματα καριέρας, ολοκληρώνεται πλέον ο κύκλος προσπαθειών σας και θα περάσετε σε φάση αναγνώρισης. αλλά και αλλαγής του κοινωνικού σας προφίλ. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 23 Φεβρουαρίου 2020, αφορά την ερωτική σας ζωή. Πιθανόν να διαγράψετε με ευκολία το παρελθόν για ένα ουσιαστικό μέλλον με ένα καινούργιο πρόσωπο. Επηρεάζεται κυρίως το α’ δεκαήμερο.

Τοξότης

Ο Φεβρουάριος, είναι ο μήνας που θα σας χαρίσει ένα θαύμα, μια που το εξάγωνο Δία –  Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 20 Φεβρουαρίου 2020, σας δίνει λύσεις σε οικονομικά θέματα κυρίως μέσα από μια νέα πηγή εσόδων, που προκύπτει από εργασία ή την εκμετάλλευση της ακίνητης περιουσίας σας.

Επίσης λόγω του φαινομενικά ανάδρομου Ερμή στον Ιχθύ, θα ασχοληθείτε έντονα με θέματα ακίνητης περιουσίας και σπιτιού. Πιθανόν να ολοκληρωθούν και τεχνικές εργασίες που είχατε αμελήσει ή αναβάλλει να ξεκινήσετε.Ο πλανήτης Άρης θα περάσει στον Αιγόκερω και από τις 16 Φεβρουαρίου 2020, αγγίζει με τη σειρά του τα πρακτικά θέματα της ζωής σας. Πιθανόν γίνεστε πιο ανταγωνιστικοί και διεκδικείτε οικονομικά δικαιώματα, αλλά και κυριολεκτικά θα αυξηθούν τα έξοδα σας. Προσοχή σε σπατάλες.

Η Αφροδίτη από τις 7 Φεβρουαρίου 2020, θα περάσει στο Κριό και η ερωτική σας ζωή θα απογειωθεί, κυρίως εάν δεν ψάχνετε κάτι μόνιμο αλλά περιστασιακό. Φλερτ, έρωτας με ημερομηνία λήξεως. Προσοχή μόνο σε έξοδα που επιβαρύνεστε, καθώς προσπαθείτε να ξεκινήσετε κάτι δικό σας, εκεί γύρω στις 14 Φεβρουαρίου 2020 και σε άτομα που επιμένουν να σας χειραγωγούν οικονομικά ή συναισθηματικά, γύρω στα τέλη του μήνα.

Τα Φεγγάρια του μήνα: στις 9 Φεβρουαρίου 2020, η Πανσέληνος στον Λέοντα (επηρεάζει κυρίως το γ’ δεκαήμερο) φέρνει επιτυχία και ολοκλήρωση σχεδίων, κυρίως εάν αναζητάτε την τύχη σας σε νέα μονοπάτια εξέλιξης και ο στόχος σας σχετίζεται με τη δημοσιότητα. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 23 Φεβρουαρίου 2020, αφορά την ψυχολογία σας. Καλείστε να γιατρέψετε τραύματα του παρελθόντος με μια νέα συναισθηματική γνωριμία. Επηρεάζεται κυρίως το α’ δεκαήμερο.

 

Αιγόκερως

Ο Φεβρουάριος, είναι ο μήνας που θα σας χαρίσει ένα θαύμα, μια που το εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 20 Φεβρουαρίου 2020, σας δίνει την ώθηση για να βγείτε από την μετριότητα και να μεγαλουργήσετε, είτε μέσα από την προώθηση ενός προσωπικού σας εγχειρήματος, είτε μέσα από μια ερωτική σχέση που τώρα ξεκινάει.

Επίσης λόγω του φαινομενικά ανάδρομου Ερμή στον Ιχθύ, θα έχετε χρόνο να επαναξιολογήσετε σχέσεις του παρελθόντος και κυρίως θα εξετάσετε ερωτικές επαφές αλλά και πιθανούς υποψήφιους συντρόφους. Αλλαγή στον τρόπο σκέψης και δράσης. Ο πλανήτης Άρης θα περάσει στον Αιγόκερω και από τις 16 Φεβρουαρίου 2020, θα γίνεται πιο έντονη η παρουσία σας, είτε μέσα από την κοινωνική δικτύωση, είτε γιατί αποφασίζετε να γίνετε πιο επαγγελματίες στη δουλειά σας, ξεκινώντας μια νέα σπουδή. Αγοραπωλησίες, συμβόλαια και μικρά ταξίδια αναψυχής. Προσοχή στις μετακινήσεις σας.

Η Αφροδίτη, από τις 7 Φεβρουαρίου 2020 θα περάσει στο Κριό και θα βελτιωθούν αρκετά οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας, αλλά και τους ανωτέρους σας, με το ενδεχόμενο να γεννηθεί ακόμα και ένα ερωτικό ειδύλλιο μέσα στον χώρο σας. Προσοχή μόνο σε θέματα κούρασης και σωματικής εξάντλησης που μπορεί να προκύψουν, εκεί γύρω στις 14 Φεβρουαρίου 2020 και σε οικονομικά ζητήματα που δημιουργούνται από γραφειοκρατικές υποθέσεις γύρω στα τέλη του μήνα.

Τα Φεγγάρια του μήνα: στις 9 Φεβρουαρίου 2020, η Πανσέληνος στον Λέοντα (επηρεάζει κυρίως το γ’ δεκαήμερο) φέρνει άνοδο σε θέματα καριέρας, ολοκληρώνεται πλέον ο κύκλος προσπαθειών σας και θα περάσετε σε φάση αναγνώρισης. αλλά και αλλαγής του κοινωνικού σας προφίλ. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 23 Φεβρουαρίου 2020, αφορά την ερωτική σας ζωή. Πιθανόν να διαγράψετε με ευκολία το παρελθόν για ένα ουσιαστικό μέλλον με ένα καινούργιο πρόσωπο. Επηρεάζεται κυρίως το α’ δεκαήμερο.

 

Υδροχόος

Ο Φεβρουάριος, είναι ο μήνας που θα σας χαρίσει ένα θαύμα, μια που το εξάγωνο Δία –  Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 20 Φεβρουαρίου 2020, σας δίνει ψυχολογική ανάταση, ξεπερνάτε με ευκολία κρίσεις που σας είχαν ταλαιπωρήσει το προηγούμενο διάστημα και πιθανόν να κάνετε νέα ξεκινήματα.

Επίσης λόγω του φαινομενικά ανάδρομου Ερμή στον Ιχθύ, θα προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα, είτε μέσα από την καταβολή καθυστερημένων οφειλών, είτε γιατί θα σας επιστραφούν χρήματα για να καλύψετε τρέχουσες οφειλές. Ο πλανήτης Άρης θα περάσει στον Αιγόκερω και από τις 16 Φεβρουαρίου 2020 ζείτε φάσεις κυκλοθυμίας, έντονου παρασκηνίου αλλά και μυστικές σχέσεις επανέρχονται στο προσκήνιο. Προσοχή σε νεύρα και προσπαθήστε να μην χάνετε ενέργεια, αλλά και μην εξαντλείτε τις αντοχές σας, δίνοντας ευκαιρίες σε πρόσωπα που δεν σας ταιριάζουν.

Η Αφροδίτη από τις 7 Φεβρουαρίου 2020, θα περάσει στο Κριό και θα βελτιωθούν συγγενικές σας σχέσεις, αλλά και συνεργάτες θα σας στηρίζουν με μεγαλύτερη ευκολία. Προσοχή μόνο σε θέματα φυσικής κατάστασης που μπορεί να προκύψουν και αφορούν ίσως ηλικιωμένα πρόσωπα, εκεί γύρω στις 14 Φεβρουαρίου 2020 και σε σχέσεις πλουτώνιες, όπου και καταλαμβάνεστε από εμμονές και αρνητικές σκέψεις.

Τα Φεγγάρια του μήνα: στις 9 Φεβρουαρίου 2020, η Πανσέληνος στον Λέοντα (επηρεάζει κυρίως το γ’ δεκαήμερο) φέρνει ολοκλήρωση σε σχέσεις μακροχρόνιες, μέσω επισημοποίησης ή χωρισμού ανάλογα με την κατάσταση την οποία βιώνετε. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 23 Φεβρουαρίου 2020, αφορά τα οικονομικά σας και μέσα από ισχυρές ανακατατάξεις θα δραστηριοποιηθείτε έντονα, αναζητώντας νέους πόρους εσόδων. Επηρεάζεται κυρίως το α’ δεκαήμερο.

 

Ιχθύες

Ο Φεβρουάριος, είναι ο μήνας που θα σας χαρίσει ένα θαύμα, μια που το εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 20 Φεβρουαρίου 2020, βοηθάει στην ολοκλήρωση σχεδίων, κοινών στόχων και επίτευξη ονείρων και ζείτε το… απραγματοποίητο.

Επίσης λόγω του φαινομενικά ανάδρομου Ερμή στον Ιχθύ, είστε σε φάση επαναξιολόγησης προσωπικών σχέσεων, αλλά και βαδίζεστε περισσότερο σε θολό τοπίο.  Καλό θα ήταν να μην εμπιστεύεστε πολύ το συναίσθημα σας. Ο πλανήτης Άρης θα σας δικαιώσει αρκετά και από τις 16 Φεβρουαρίου 2020, είστε αρκετά πιο σίγουροι και αποφασιστικοί, κυρίως όταν πρέπει να συνεργαστείτε με άλλους ανθρώπους ή να δείξετε τις ικανότητες σας μέσα από μια συλλογική προσπάθεια.

Η Αφροδίτη από τις 7 Φεβρουαρίου 2020, θα περάσει στο Κριό και θα βελτιωθούν αρκετά τα οικονομικά σας, με εξαίρεση μόνο τις μέρες γύρω από τις 14 Φεβρουαρίου 2020 όπου πιέζεστε αρκετά και στα τέλη του μήνα όπου θα πρέπει να αποφύγετε το δανεισμό.

Τα Φεγγάρια του μήνα: στις 9 Φεβρουαρίου 2020, η Πανσέληνος στον Λέοντα (επηρεάζει κυρίως το γ’ δεκαήμερο) δίνει λύσεις σε εργασιακή ανασφάλεια, μέσα από μια νέα εργασιακή συμφωνία. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 23 Φεβρουαρίου 2020, δίνει αρχικά αρνητική διάθεση, έντονο συναισθηματισμό και κυκλοθυμία. Αποφύγετε τις τάσεις φυγής, συγκεντρωθείτε περισσότερο στο εδώ και τώρα. Μην επηρεάζεστε από τη στάση αγαπημένων προσώπων Επηρεάζεται κυρίως το α’ δεκαήμερο.

 

Χριστίνα Τανταλίδου

Αστρολογικές διαδρομές

http://www.christinatantalidou.com

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.