Κριός 


 • α’ δεκαήμερο (21-31/3): η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο αρχικά λειτουργεί διασπαστικά, αυτό σημαίνει ότι ξεκολλάτε αρκετά βίαια από το υπάρχον περιβάλλον σας, πιθανόν να έρθετε σε ρήξη με άτομα του φιλικού σας κύκλου, αλλά ωστόσο έτσι θα αναζητήσετε το καινούργιο, το διαφορετικό που τελικά θα σας συγκινεί περισσότερο.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/4): σαφώς μια έντονα ερωτική εβδομάδα ξεκινά, προσοχή σε σχέσεις εξιδανίκευσης. Φυσικά και δεν θα μπορέσετε να κρατηθείτε και παρασύρεστε σε ένα πάθος χωρίς όμως βέβαιη συνέχεια.
 • γ’ δεκαήμερο (11-20/4): περνάτε μια φάση εσωτερικής εκκαθάρισης και βέβαια το κύριο πράγμα που σας απασχολεί είναι η επαγγελματική σας άνοδος και κυρίως η εξέλιξη των σχεδίων σας. Σοβαρότητα και υπευθυνότητα απαιτείται.

Ταύρος


 • α’ δεκαήμερο (21-30/4): η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο αρχικά λειτουργεί διασπαστικά, αυτό σημαίνει ότι αποχωρίζεστε με βίαιο τρόπο ότι αποτελεί το υπάρχον επαγγελματικό σας περιβάλλον, τις φιλοδοξίες σας και θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα. Ωστόσο κάθε αλλαγή οδηγεί σε μεταμόρφωση και ακολουθείτε με δεκτικότητα χωρίς να είστε οξύθυμοι ή νευρικοί.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/5): σαφώς μια έντονα ερωτική εβδομάδα για εσάς, όπου θα έχετε αρκετά διλήμματα. Βέβαια θα υπερισχύσει το συναίσθημα και θα οδηγηθείτε σε σχέση που ίσως αμφισβητηθεί στο μέλλον.
 • γ’ δεκαήμερο (11-21/5): νιώθετε πως η ζωή σας τα φέρνει λίγο σκούρα και προβληματίζεστε αρκετά με τις υποχρεώσεις σας να αυξάνονται επικίνδυνα . Ζορίζεστε ψυχολογικά.

Δίδυμοι

 • α’ δεκαήμερο (22-31/5): η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο αρχικά λειτουργεί διασπαστικά, αυτό σημαίνει ότι μπορεί ξαφνικά και απροσδόκητα να αλλάξετε πορεία πάνω σε θέματα σταδιοδρομίας, σπουδών αλλά και μέσα από προτάσεις που θα σας γίνουν οδηγείστε μοιραία σε νέα μονοπάτια. Ένα πρόσωπο από απόσταση επιμένει να σας πολιορκεί.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/6): σαφώς μια έντονα ερωτική εβδομάδα ξεκινά. Πιθανόν να παραπλανηθείτε ή να παραπλανήσετε, μπαίνετε σε ερωτικά διλήμματα και σε απαγορευμένες σχέσεις. Προσοχή μην τινάξετε στον αέρα σχέσεις ζωής.
 • γ’ δεκαήμερο (11-20/6): είστε πιο συγκεντρωμένοι στα πρακτικά θέματα της ζωής σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα ασχοληθείτε και με την ερωτική σας ζωή, αλλά θέλετε πρώτα να αισθανθείτε ασφαλείς.

Καρκίνος

 • α’ δεκαήμερο (21-30/6): η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο αρχικά λειτουργεί διασπαστικά, γιατί χάνετε ξαφνικά και χωρίς να το περιμένετε κάποιο χρηματικό ποσό και έτσι θα αισθανθείτε πάλι πανικό αλλά και αγανάκτηση για όσα μπορεί και να συμβαίνουν στο οικονομικό κομμάτι. Ερωτικά παλεύετε με το καινούργιο, δηλαδή γενική ανασφάλεια.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/7): σαφώς μια έντονα ερωτική εβδομάδα ξεκινά και αυτό θα βάλει σε κίνδυνο σταθερές σχέσεις, όμως συγχρόνως θα εμπλουτίσει με εμπειρίες την ερωτική σας ζωή, συγκρατήστε όμως τον αυθορμητισμό σας.
 • γ’ δεκαήμερο (11-21/7): περνάτε περίοδο ξεκαθαρισμάτων αλλά και αναγνώρισης και για αυτό μη μπαίνετε σε κύκλους που ανήκουν στο παρελθόν. Προχωρήστε μόνο προς τα μπροστά.

Λέων

 • α’ δεκαήμερο (22/7-1/8): η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο λειτουργεί διασπαστικά, αυτό σημαίνει ότι φεύγετε από μια σχέση βεβιασμένα, καθώς βλέπετε ότι δεν υπάρχει μέλλον, είτε γιατί δημιουργείτε μια παράλληλη κατάσταση για να εκτονώσετε συναισθήματα αλλά και κάποιο κρυφό πάθος.
 • β’ δεκαήμερο (2-11/8): σαφώς μια έντονα ερωτική εβδομάδα ξεκινά και αυτό σημαίνει ότι ξεκινάτε να ενδίδετε σε καταστάσεις που φέρνουν εξιδανίκευση και θα σπάσετε τα ταμπού σας κάνοντας τα ωραία λάθη που ίσως αργότερα βγουν ξινά. Μυστικές συναντήσεις.
 • γ’ δεκαήμερο (12-22/8): είστε σαφώς πιο προσκολημμένοι στην καθημερινότητα σας, θα θελήσετε ακόμα περισσότερο να οργανώσετε το πρόγραμμα σας και βγαίνετε σιγά σιγά από την ασάφεια.

Παρθένος

 • α’ δεκαήμερο (23/8-8/9): η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο λειτουργεί διασπαστικά, αυτό σημαίνει ότι κόβετε ξαφνικά και απροσδόκητα προσδοκίες που είχατε γύρω από ένα εργασιακό σας θέμα ή αρχίζετε να ασχολείστε με κάτι τελείως καινούργιο που έχει να κάνει με την θεραπεία. Προσοχή σε ξαφνικά θέματα υγείας.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/9): σαφώς μια έντονη ερωτική εβδομάδα ξεκινά, υπάρχει κρυφός ερωτισμός και πιθανόν ζείτε μια σχέση απαγορευμένη και αυτό οδηγεί σε συνέπειες που καλείστε να πληρώσετε λίγο αργότερα. Προς το παρόν όμως δεν λέτε όχι στα ερωτικά μαθήματα.
 • γ’ δεκαήμερο (13-22/9): αν και αντιμετωπίζετε τα ερωτικά σας με μεγαλύτερη υπευθυνότητα, υπάρχει ένα μελανό σημείο που σχετίζεται με τις εμμονές σας και τη προσκόλλησή σας σε άτομο που καλεί να ξεπεράσετε τις αναστολές σας.

Ζυγός

 • α’ δεκαήμερο (23/9-2/10): η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο λειτουργεί διασπαστικά, αυτό σημαίνει ότι θα διαταραχθεί η ερωτική σας ζωή, με συνέπειες που πιθανόν να προσβάλουν την σταθερότητα των σχέσεων σας. Φλερτ, έντονος ερωτισμός και μια έντονη ανάγκη να ζήσετε το παρόν χωρίς να αναλογίζεστε τις συνέπειες. Προσοχή σε απρόβλεπτα έξοδα.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/10): έντονη εξιδανίκευση και απίστευτος ερωτισμός προκύπτουν κυρίως μέσα στον εργασιακό σας χώρο, με αποτέλεσμα να υποκύψετε σε ειδύλλιο που σας εκθέτει ανεπανόρθωτα και δεν μπορείτε να πείτε όχι στην πρόκληση.
 • γ’ δεκαήμερο (13-23/10): προσπαθείτε να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με σοβαρότητα, βέβαια και μέσα στον οικογενειακό σας χώρο έχουν προκύψει θέματα που σας δημιουργούν κρίση και ο ελεύθερος σας χρόνος περιορίζεται αρκετά.

Σκορπιός

 • α’ δεκαήμερο (24/10-2/11): η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο λειτουργεί διασπαστικά, αποχωρίζεστε με μεγαλύτερη ευκολία τις συνήθειες σας, την επαφή σας με συγκεκριμένα άτομα που θεωρούσατε μέχρι τώρα οικογένεια και θα γίνει μια αρχή που φαίνεται αρκετά δύσκολη, αλλά θα αποδειχτεί απαραίτητη. Προσοχή σε συγκρούσεις μέσα στον οικογενειακό χώρο.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/11): μια έντονα ερωτική εβδομάδα ξεκινά. Εμπλέκεστε με άτομα κυρίως νεώτερα από εσάς, σας πλησιάζουν και ενδίδετε σε καταστάσεις που δεν έχουν μέλλον, αλλά θα αποτελέσουν μαθήματα ζωής και κυρίως προβολής των δικών σας αδυναμιών. Πάθη, ζήλιες και σεξ.
 • γ’ δεκαήμερο (3-22/11): επιμένετε να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας και να τρέξετε τα σχέδια σας, καθώς ζείτε μια καθυστέρηση και έναν έντονο προβληματισμό γύρω από τα σχέδια σας.

Τοξότης

 • α’ δεκαήμερο (23/11-2/12): η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο λειτουργεί διασπαστικά, αυτό σημαίνει ότι δεν θα είστε τόσο συγκεντρωμένοι σε πράγματα που πρέπει να γίνουν και η σκέψη σας τρέχει σε καταστάσεις και άτομα που σας βγάζουν από την καθημερινότητα σας. Πιθανόν σχέδια να ανατραπούν ξαφνικά, χωρίς όμως να μην μπορείτε να διορθώσετε, επιλύσετε προβλήματα. Ξαφνικές συναντήσεις.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/12): μια έντονα ερωτική εβδομάδα ξεκινά, με εξιδανίκευση, ερωτισμό και πιθανόν ζείτε μια σχέση ή πλάθετε μια σχέση στη φαντασία σας και ταλαιπωρείστε αρκετά. Ο έρωτας σας έχει χτυπήσει την πόρτα και σας παραπλανεί.
 • γ’ δεκαήμερο (13-22/12): προσηλωμένοι περισσότερο στην πρακτική πλευρά της ζωής, αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις με μεγαλύτερη σοβαρότητα και βιώνετε αλλαγές που προέρχονται από την διαμόρφωση νέων οικονομικών πόρων.

Αιγόκερως 

 • α’ δεκαήμερο (23/12-1/1): η Νέα Σελήνη στον  Υδροχόο λειτουργεί διασπαστικά, αυτό σημαίνει ότι από τη μια έχετε αρκετά έξοδα και πρέπει να ανταποκριθείτε σε υποχρεώσεις και από την άλλη σας απασχολεί και η ερωτική σας ζωή και νιώθετε κάπως πελαγωμένοι. Νέες συνεργασίες που μπορεί να αποδώσουν αργότερα.
 • β’ δεκαήμερο (2-11/1): έντονα ερωτική εβδομάδα, με εξιδανίκευση και ερωτικές προκλήσεις και προσκλήσεις μέσα από το διαδίκτυο. Ένας νέος τρόπος επαφής ξεκινά με το υποψήφιο ταίρι σας και είναι κάτι που σας ξενίζει, αλλά συγχρόνως οδηγεί σε νέες συγκινήσεις. Προσοχή σε συνεργασίες και συμβόλαια, αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις.
 • γ’ δεκαήμερο (12-21/1): εστιάζετε περισσότερο στα επαγγελματικά σας δρώμενα αυτήν την περίοδο και βγαίνετε αρκετά πιο κερδισμένοι, μια που θα δείτε ότι υπάρχει αναγνώριση και οικονομική ανταμοιβή.

Υδροχόος

 • α’ δεκαήμερο (22-30/1): η Νέα Σελήνη στο δεκαήμερό σας, λειτουργεί διασπαστικά, με αποτέλεσμα να αλλάξει το «τοπίο» τελείως ξαφνικά, με ρήξεις αλλά και αποχωρισμούς, που φαίνεται να σας κοστίζουν συναισθηματικά. Αναγκαίο να γίνουν ξεκαθαρίσματα και θα μπείτε σε φάση επαναπροσδιορισμού. Νέες γνωριμίες σας οδηγούν σε διαφορετικά μονοπάτια.
 • β’ δεκαήμερο (31/1-9/2): έντονα ερωτική εβδομάδα, με εξιδανίκευση, ρομαντισμό, ερωτισμό και ζείτε μια περίοδο πραγματικής επανασύνδεσης με τον εαυτό σας και μέσα από μια σχέση ζωής που σας έχει αλλάξει κυριολεκτικά τη ζωή. Περιμένετε εξελίξεις.
 • γ’ δεκαήμερο (10-19/2): προσοχή σε σκέψεις αρνητικές που φαίνεται να σας κατακλύζουν, κυρίως γιατί δεν μπορείτε να αποκολληθείτε από το παρελθόν και μένετε σε αναμνήσεις. Διώξτε το άγχος.

Ιχθύες

 • α’ δεκαήμερο (20/2-1/3): η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο λειτουργεί διασπαστικά, κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Θα έχετε σκαμπανεβάσματα και βέβαια μέσα από την ψυχολογική πίεση που δέχεστε, θα κάνετε την υπέρβαση και πιθανόν να έρθετε σε ρήξη με τα κοντινά σας άτομα που επιμένουν να μην σας κατανοούν. Ακολουθείτε περισσότερο την διαίσθηση σας. Πιθανόν ενασχόληση με τη μεταφυσική.
 • β’ δεκαήμερο (2-10/3): έντονη εξιδανίκευση, ρομαντισμός και οι δεσμευμένοι ζείτε το πάθος αλλά και την ερωτική πρόκληση μέσα από νέα γνωριμία που πιθανόν να ανατρέψει τη ζωή σας. Προσοχή σε ψέμματα , απιστίες και παρεκκλίσεις.
 • γ’ δεκαήμερο (11-20/3): αρκετά δραστήριοι και κοινωνικοί είστε αυτήν την περίοδο και θα δείτε ότι αγγίζετε την επιτυχία όταν έχετε πρόγραμμα και συγκεντρώνεστε στους στόχους σας.

 

Χριστίνα Τανταλίδου

Αστρολογικές διαδρομές

http://www.christinatantalidou.com

 

 

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.