Κριός 

 • α’ δεκαήμερο (21-31/3): η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες, ενισχύει κάθε προσπάθεια σου να συμβαδίσεις πιο ειρηνικά με το περιβάλλον σου, να προσπαθήσεις να κατευνάσεις τα πνεύματα στον εργασιακό σου χώρο και ακόμα να δώσεις μια ευκαιρία στην αγάπη, δημιουργώντας μια νέα σχέση. Με τον Ερμή στον Υδροχόο θα είσαι αρκετά επαναστατικός στις ιδέες σου, θα έχεις έμπνευση. Προσοχή σε έξοδα, σπατάλες.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/4): είστε περισσότερο προσκολλημένοι σε προσωπικά ζητήματα και δεν θέλετε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας. Πιθανόν νιώθετε ανασφάλεια ή δεν είστε σίγουροι για το πως θα εξελιχθεί μια προσωπική κατάσταση.
 • γ’ δεκαήμερο (11-20/4): υπό την επιρροή της Συνόδου Ερμή, Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να γίνετε ακόμα πιο μαχητικοί μέσα στην επαγγελματική αρένα και να μηδενίσετε το παρασκήνιο. Διεκδικήστε ότι σας ανήκει.

Ταύρος


 • α’ δεκαήμερο (21-30/4): η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες, θα σας χαρίσει μεγαλύτερη εξωστρέφεια αλλά και αρκετές φιλίες, μια που φαίνεται να ευνοείστε κατά την συμμετοχή σας σε ομαδικές και συλλογικές δραστηριότητες. Ερωτικά μηνύματα και συναντήσεις αναμένονται. Με τον Ερμή στον Υδροχόο όμως, θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί με τα άτομα του επαγγελματικού σας χώρου. Πιθανές εντάσεις και ξαφνικοί διαπληκτισμοί.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/5): νιώθετε αρκετά αγαπητοί μέσα στο περιβάλλον και έτοιμοι να προωθήσετε σχέδια που θα χαρίσουν αναγνωρισιμότητα και περισσότερες φιλίες. Προχωράτε με αυτοπεποίθηση.
 • γ’ δεκαήμερο (11-21/5): υπό την επιρροή της συνόδου Ερμή, Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αντιμετωπίζετε τη ζωή με μεγαλύτερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα και αυτό θα βοηθήσει σε εκπλήρωση σχεδίων, καθώς θα προχωρήσετε σε σωστές επιλογές.

Δίδυμοι

 • α’ δεκαήμερο (22-31/5): η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες, σας δίνει δώρα μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Θα κινηθείτε με μεγαλύτερη άνεση και θα δείτε ότι βελτιώνονται αρκετά οι σχέσεις σας με πρόσωπα εξουσίας. Ερωτικά είστε μπερδεμένοι. Με τον Ερμή στον Υδροχόο, έχετε στο νου σας να ανεξαρτητοποιηθείτε από καταστάσεις που σας δεσμεύουν – καταπιέζουν.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/6): είστε αρκετά έτοιμοι να προχωρήσετε σχέδια, να έρθετε σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα και γενικά θα δείτε ότι μπορείτε να υλοποιήσετε καταστάσεις που μέχρι τώρα φάνταζαν ανέφικτες.
 • γ’ δεκαήμερο (11-20/6): υπό την επιρροή της συνόδου Ερμή, Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω, κάνετε βουτιά στον εσωτερικό σας κόσμο. Θα πολεμήσετε με δαίμονες, αλλά θα δείτε και αληθινούς συμμάχους. Μαθαίνετε να φροντίζετε τον εαυτό σας και τακτοποιείτε – ιεραρχείτε επιθυμίες. Οικονομικά θέματα προκύπτουν.

Καρκίνος


 • α’ δεκαήμερο (21-30/6): η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες, σας χαρίζει ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας, ευκαιρίες να δημιουργήσετε μια νέα σχέση, αλλά και επανασυνδέσεις με άτομα του παρελθόντος. Με τον Ερμή στον Υδροχόο, το μυαλό σας ταξιδεύει σε οικονομικά ζητήματα που σας ταλαιπωρούν και ίσως χρειαστεί να πάρετε δραστικά μέτρα.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/7): νιώθετε πως μόνο ο έρωτας αυτήν την περίοδο σας εκφράζει και για αυτό ασχολείστε περισσότερο με τις επιθυμίες σας και όχι με τα πρέπει σας. Γενικά έχετε μια τάση να ονειροπολείτε.
 • γ’ δεκαήμερο (11-21/7): υπό την επιρροή της συνόδου Ερμή, Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας πλησιάζει μια περίοδος αναγνώρισης και προόδου, εφόσον έχετε εργαστεί σκληρά για αυτό που θέλετε να πετύχετε. Διαφορετικά θα νιώσετε πίεση και απογοήτευση. Επισημοποίηση χρόνιων σχέσεων η ρήξεις οριστικές.

Λέων

 • α’ δεκαήμερο (22/7-1/8): η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες, δίνει διεξόδους σε ζητήματα οικονομικής φύσεως και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα, μια που πιθανόν να διευκολυνθείτε σε ζητήματα που σας ταλανίζουν εδώ και καιρό. Με τον Ερμή στον Υδροχόο, πρέπει να προσέχετε τι λέτε και γενικά να μην είστε παρορμητικοί στο λόγο σας.
 • β’ δεκαήμερο (2-11/8): ιδιαίτερες είναι οι μέρες, κυρίως για εσάς που είστε έτοιμοι να γευτείτε μια νέα περιπέτεια, κυρίως αισθηματικής φύσεως και βέβαια αυτό σας κάνει να παραβιάζετε προσωπικούς ηθικούς κανόνες και πρέπει. Τολμάτε να ρισκάρετε.
 • γ’ δεκαήμερο (12-22/8): υπό την επιρροή της συνόδου Ερμή, Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μπαίνετε σε μια φάση αξιολόγησης της εργασιακής σας κατάστασης, είτε γιατί λαμβάνετε την αναγνώριση είτε γιατί παρεμποδίζονται τα σχέδια σας. Ασχοληθείτε με την άσκηση και οτιδήποτε εναλλακτικό.

Παρθένος

 • α’ δεκαήμερο (23/8-8/9): η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες απέναντι σας, ευνοεί τις επαφές σας με τους συνεργάτες σας, αλλά και με αγαπημένα πρόσωπα. Θα ζήσετε επανασυνδέσεις που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Επισημοποίηση σχέσης. Ο Ερμής στον Υδροχόο, σας βοηθάει να κάνετε βήματα έτσι ώστε να βελτιωθούν εργασιακά ζητήματα και πιθανόν να μπείτε σε μια νέα εργασιακή σχέση.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/9): δίνετε ιδιαίτερη σημασία στην προσωπική σας ζωή αυτές τις μέρες, με αποτέλεσμα να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας ή να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Προσοχή σε εξιδανικεύσεις.
 • γ’ δεκαήμερο (13-22/9): υπό την επιρροή της συνόδου Ερμή, Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω, η ερωτική σας ζωή αποκτά μυστήριο, αλλά πιθανόν να περιορίζεστε από καταστάσεις και δεν μπορείτε να εκφράσετε ελεύθερα τις επιθυμίες σας. Οι κινήσεις θα επηρεάσουν σημαντικά την εξέλιξη των προσωπικών σας θεμάτων.

Ζυγός

 • α’ δεκαήμερο (23/9-2/10): η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες, βελτιώνει τις σχέσεις σας μέσα στον εργασιακό χώρο, ενώ αναμένετε να δημιουργηθεί ένα ειδύλλιο που θα σας αναστατώσει και πιθανόν να ξεπεράσετε τα όρια σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με την φυσική σας κατάσταση, αποφύγετε καταχρήσεις. Ο Ερμής στον Υδροχόο φέρνει απρόσμενα εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/10): κυρίως σας απασχολούν εργασιακής φύσεως θέματα και για αυτό αφιερώνετε αρκετό χρόνο στην δουλειά σας, αλλά και σε επαφές που γίνονται μέσα στον χώρο εργασίας. Πιθανό ειδύλλιο στον εργασιακό χώρο.
 • γ’ δεκαήμερο (13-23/10): υπό την επιρροή της συνόδου Ερμή, Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω, το σπίτι σας και θέματα που αφορούν γενικά την οικογένεια σας θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα, καθώς έχετε φορτωθεί αρκετές υποχρεώσεις και δεν θα έχετε χρόνο για να καλύψετε προσωπικές ανάγκες.

Σκορπιός

 • α’ δεκαήμερο (24/10-2/11): η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες, σας κάνει ακόμα πιο ερωτικούς και σαγηνεύετε το αντίθετο φύλο, συγχρόνως όμως ευνοείστε και σε δημιουργικά σχέδια και μπορείτε να αναπτύξετε τα ταλέντα σας. Ο Έρμης στον Υδροχόο, σας βάζει σε έξοδα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και γενικά θα ασχοληθείτε με τα του οίκου σας.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/11): ένα καλό διάστημα είναι αυτό, όπου και ερωτικά είστε ανεβασμένοι αλλά και επαγγελματικά έχετε καταφέρει να πετύχετε αρκετά από τα σχέδια σας. Ευχάριστες στιγμές με νεώτερα άτομα.
 • γ’ δεκαήμερο (3-22/11): υπό την επιρροή της συνόδου Κρόνου, Ερμή, Πλούτωνα στον Αιγόκερω, είστε σε φάση αξιολόγησης των σχεδίων σας αλλά και εισπράττετε ότι έχετε σπείρει κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή σε συγγενικά πρόσωπα.

Τοξότης

 • α’ δεκαήμερο (23/11-2/12): η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες, σας βάζει σε διαδικασία να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι σας και να δώσετε προτεραιότητα στις ανάγκες των δικών σας προσώπων. Ευχάριστες στιγμές σας περιμένουν. Ο Ερμής στον Υδροχόο σας κινητοποιεί θετικά, ώστε να συναντήσετε άτομα που πιθανόν αύριο να συνεργαστείτε μαζί τους και να αναζητήσετε νέους τρόπους έκφρασης.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/12): περνάτε μια περίοδο έντονης αμφιβολίας και θολούρας, κυρίως σε συναισθηματικές υποθέσεις και αυτό θα σας βάλει σε κίνδυνο το επόμενο διάστημα, καθώς ενδέχεται να… παρανομήσετε.
 • γ’ δεκαήμερο (13-22/12): υπό την επιρροή της συνόδου Κρόνου, Ερμή, Πλούτωνα στο δεκαήμερο σας, αναζητάτε την οικονομική ασφάλεια και θα ασχοληθείτε ουσιαστικά με την εύρεση νέων πηγών εσόδων, έτσι ώστε να καλύψετε τρέχουσες υποχρεώσεις. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη.

Αιγόκερως 

 • α’ δεκαήμερο (23/12-1/1): η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες, δίνει εξωστρέφεια και επιτυχία σε δημόσιες σχέσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις και βέβαια αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Ο Ερμής στον Υδροχόο, δίνει μεγαλύτερη έμφαση σε οικονομικά ζητήματα. Πιθανόν να αντιμετωπίσετε κάποια έξτρα έξοδα αυτές τις μέρες. Μη ξοδεύετε αλόγιστα.
 • β’ δεκαήμερο (2-11/1): καλές οι μέρες για να συναντήσετε φίλους, να έρθετε σε επαφή με τα συγγενικά σας άτομα και να κλείσετε συμφωνίες που θα σας κάνουν «γνωστούς». Εκμεταλλευτείτε την τύχη σας.
 • γ’ δεκαήμερο (12-21/1): υπό την επιρροή της συνόδου Κρόνου, Ερμή, Πλούτωνα στο δεκαήμερο σας, μπορείτε να πετύχετε αρκετές από τις επιδιώξεις σας, ερχόμενοι σε επαφή με τα κατάλληλα πρόσωπα, μια που οι γνωριμίες σας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη σας.

Υδροχόος

 • α’ δεκαήμερο (22-30/1): η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες, ευνοεί την τσέπη σας αλλά και τα ερωτικά σας ζητήματα, με αποτέλεσμα να ανέβει η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση σας. Ερωτικά διανύετε μέρες φλερτ και έντονου ρομαντισμού. Ο Ερμής στο ζώδιο σας, σας κάνει πιο δραστήριους, έχετε περισσότερη διάθεση να ασχοληθείτε με τα σχέδια σας και θα προχωρήσετε στη σύναψη νέων συμφωνιών.
 • β’ δεκαήμερο (31/1-9/2): θα αφοσιώσετε περισσότερο χρόνο στην πρακτική πλευρά της ζωής σας, δίνοντας προτεραιότητα στην εύρεση νέων πηγών εσόδων και ίσως έτσι βγείτε και από πρακτικά αδιέξοδα.
 • γ’ δεκαήμερο (10-19/2): υπό την επιρροή Ερμή, Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω, έχετε τις κλειστές σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα βγάλετε τα συμπεράσματα σας για ότι έχει πάει στραβά. Αλλάζει τελείως ο τρόπος που αντιμετωπίζετε το περιβάλλον σας.

Ιχθύες

 • α’ δεκαήμερο (20/2-1/3): η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, ευνοεί κοινωνικές επαφές, κάθε προσωπική σας σχέση και καλό θα ήταν να σταματήσετε να ανησυχείτε χωρίς λόγο ή να γκρινιάζετε. Είστε στα καλύτερα σας. Ο Ερμής στον Υδροχόο φέρνει μια διάθεση να ασχοληθείτε με καλλιτεχνικής φύσεως ζητήματα ή με τη μεταφυσική.
 • β’ δεκαήμερο (2-10/3): περνάτε μια από τις πιο ερωτικές φάσεις της ζωής σας, είτε γιατί έχετε δημιουργήσει μια καλύτερη σχέση με το ταίρι σας, είτε γιατί έχετε ασχοληθεί ουσιαστικά με τον εαυτό σας αναγνωρίζοντας τα δυνατά σας σημεία.
 • γ’ δεκαήμερο (11-20/3): υπό την επιρροή Ερμή, Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω, έχετε βάλει στον πάγο δυσλειτουργικές σχέσεις και κάνετε γενναία ξεκαθαρίσματα. Αναγνώριση μέσα από ομαδικές δραστηριότητες.

 

Χριστίνα Τανταλίδου

Αστρολογικές διαδρομές

http://www.christinatantalidou.com

 

 

 

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.