,

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιανουάριο 2020

Αστρολογικές προβλέψεις για Σάββατο 27/3

Μουντός και παγωμένος μήνας ο Ιανουάριος. Ξεκινάει κακόκεφα και ρουφάς σαν σφουγγάρι την «ψυχολογία» του. Με σύνοδο Κρόνου, Πλούτωνα και μια Σεληνιακή Έκλειψη στον Καρκίνο, όπου το γνωστό και οικείο ξαφνικά γίνεται απρόσωπο, απλησίαστο και «ζεις» μια καταστροφή..


Ο Ερμής στον Υδροχόο από τις 17 Ιανουαρίου 2020, δίνει φιλί ζωής, ανάσα για να χαλαρώσεις και να γίνεις κοινωνικός και φιλικός με τους γύρω σου. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες, σε κάνει ρομαντικό και απογειώνεσαι.

Ο μήνες κλείνει επεισοδιακά και με ανατροπές. Τελικά έχει ενδιαφέρον!


Κριός

Ο Ιανουάριος στιγματίζεται από τη σύνοδο Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω, η οποία και θα διαμορφώσει ανάλογα την ψυχολογία σας και έτσι αλλάζει και ο τρόπος που θα κινείστε μέσα στον επαγγελματικό χώρο, καταπιέζοντας αρκετά τη παρορμητική σας φύση και αυξάνοντας τις υποχρεώσεις σας. Θέματα με οικείους θα σας απασχολήσουν έντονα.

Επίσης, ο Ερμής στον Αιγόκερω και μέχρι τις 17 Ιανουαρίου 2020, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνετε αρκετές συζητήσεις με τα γνωστά πρόσωπα «εξουσίας » και να μιλήσετε για οικονομικά θέματα. Μετά, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα σας απασχολήσουν οι επαφές σας με φίλους, θα κάνετε αιφνίδιες συναντήσεις και θα νιώσετε αρκετά πιο απελευθερωμένοι και αισιόδοξοι.

Από τις αρχές του μήνα, ο Άρης κινείται στον Τοξότη και δίνει ώθηση σε σχέδια, καθώς και σε επαφές που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό και η νοοτροπία σας φαίνεται να διαφοροποιείται αρκετά από το περιβάλλον σας.  Η Αφροδίτη, από τα μέσα του μήνα ταξιδεύει στους Ιχθύες και σας κάνει πιο ρομαντικούς, αλλά και επιρρεπής σε απαγορευμένες σχέσεις.

Τα Φεγγάρια του μήνα : στις 10 Ιανουαρίου 2020 η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Καρκίνο (επηρεάζει κυρίως το γ’ δεκαήμερο, γύρω από την 20η μοίρα) θα ταρακουνήσει τα οικογενειακά σας θεμέλια. Πιθανόν βιώνετε απώλειες που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας, αλλά χρειάζεται να είστε προσεκτικοί κατά την έκφραση των συναισθημάτων σας.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, στις 24 Ιανουαρίου 2020 είναι ανατρεπτική, θα σας «μεταφέρει» κυριολεκτικά σε ένα νέο κόσμο! Θα πρέπει να αποχωριστείτε συνήθειες, όνειρα που δεν φαίνεται να ολοκληρώνονται ή ακόμα και άτομα που δεν συμβαδίζουν με τη δική σας ενέργεια. Επηρεάζεται κυρίως το α’ δεκαήμερο, γύρω από την 4η μοίρα.

Ταύρος

Ο Ιανουάριος στιγματίζεται από τη σύνοδο Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω, η οποία και σας προσγειώνει στην πραγματικότητα. Νιώθετε ένα περιορισμό, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε εμπόδια που δεν μπορείτε να ξεπεράσετε. Προσπαθήστε να αξιολογήσετε σωστά τις επαφές σας, κυρίως με άτομα που διαμένουν στο εξωτερικό ή να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα σπουδών ή και νομικά ζητήματα.

Ο Ερμής στον Αιγόκερω και μέχρι τις 17 Ιανουαρίου 2020, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους και να κλείσετε συμφωνίες, κυρίως εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες.

Μετά, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, για να εδραιώσετε σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας, να προωθήσετε τα σχέδια σας και κυρίως να προσπαθήσετε να νικήσετε τον ανταγωνισμό, καθώς δεν γίνεται να αγνοείτε τις πιέσεις που δέχεστε. Η Αφροδίτη από τα μέσα του μήνα ταξιδεύει στους Ιχθύες, χαρίζοντας ρομαντικές στιγμές, επανασυνδέσεις με πρόσωπα του φιλικού σας περιβάλλοντος και κάνοντας τη δημοτικότητα σας να ανεβαίνει.

Τα Φεγγάρια του μήνα: στις 10 Ιανουαρίου 2020, η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Καρκίνο (επηρεάζει κυρίως το γ’ δεκαήμερο, γύρω από την 20η  μοίρα) αφορά κυρίως συγγενικές σας σχέσεις. Θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο σε δικά σας πρόσωπα και αυτό θα επιβαρύνει αρκετά το πρόγραμμα σας. Συγχρόνως είστε σε φάση επαναθεώρησης σχεδίων.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, στις 24 Ιανουαρίου 2020 είναι ανατρεπτική, καθώς αλλάζει ξαφνικά το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Πιθανόν δέχεστε προτάσεις για αλλαγή θέσης ή μετακίνηση και θα ξεβολευτείτε αρκετά.  Επηρεάζεται κυρίως το α’ δεκαήμερο, γύρω από την 4η μοίρα.

Δίδυμοι

Ο Ιανουάριος στιγματίζεται από τη σύνοδο Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω και αγγίζει οικονομικά θέματα που διαχειρίζεστε μαζί με άλλους και αυτό θα σας αναγκάσει να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας, βάζοντας κάποια όρια. Η ερωτική σας ζωή θα σας προβληματίσει έντονα, νιώθετε ανασφάλεια, κυρίως γιατί τα συναισθήματα σας δεν φαίνεται να βρίσκουν ανταπόκριση.

Επίσης, ο Ερμής στον Αιγόκερω και μέχρι τις 17 Ιανουαρίου 2020 φέρνει συναντήσεις που θα τονώσουν το ενδιαφέρον σας για νέα επιχειρηματικά ξεκινήματα με άτομα που είναι ισχυρά. Μετά, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα σας απασχολήσουν νομικά ζητήματα, και έτσι σας δίνεται η δυνατότητα να δοθούν λύσεις σε καταστάσεις που ήταν στάσιμες και σας προβλημάτιζαν αρκετά.

Από τις αρχές του μήνα, ο Άρης κινείται στον Τοξότη και σας κάνει πιο ερωτικούς. Οι ελεύθεροι διεκδικείτε ένα νέο πρόσωπο, ενώ οι δεσμευμένοι φαίνεται να ξεφεύγετε από τα συνήθη όρια σας και κυνηγάτε κάτι καινούργιο.  Η Αφροδίτη, από τα μέσα του μήνα ταξιδεύει στους Ιχθύες και δίνει εύνοια και επιτυχία σε επαγγελματικά ζητήματα. Πιθανή σχέση που ανθίζει σε επαγγελματικό χώρο.

Τα Φεγγάρια του μήνα: στις 10 Ιανουαρίου 2020, η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Καρκίνο (επηρεάζει κυρίως το γ’ δεκαήμερο, γύρω από την 20η μοίρα) φέρνει απώλειες σχετικά με τα εισοδήματά σας. Φροντίστε να μην ξοδεύετε περισσότερα απ΄όσα αντέχει η τσέπη σας.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, στις 24 Ιανουαρίου 2020 είναι ανατρεπτική,  φέρνει στην επιφάνεια ξεχασμένα συναισθήματα και όνειρα που σχετίζονται με την ανάγκη σας να ξεκολλήσετε από τα συνηθισμένα και να τολμήσετε κάτι διαφορετικό. Έντονες τάσεις φυγής, ρήξη με άτομα που σας καταπιέζουν. Αποφάσεις που σας οδηγούν σε μια νέα κατάσταση. Επηρεάζεται κυρίως το α’ δεκαήμερο, γύρω από την 4η μοίρα.

Καρκίνος

Ο Ιανουάριος στιγματίζεται από τη σύνοδο Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω και αγγίζει κάθε προσωπική σας σχέση και συνεργασία, με αποτέλεσμα να νιώθετε περιορισμό, φοβίες αλλά και πιθανόν απόρριψη. Προσπαθήσετε να τα βρείτε με τον εαυτό σας πρώτα, πριν προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα που πιθανόν να σας πονέσουν. Σχέσεις που δεν αντέχουν στο χρόνο οδηγούνται σταδιακά σε τέλος. Ωστόσο, ο Ερμής στον Αιγόκερω και μέχρι τις 17 Ιανουαρίου 2020, δίνει διεξόδους για νέες γνωριμίες και επαφές, με αποτέλεσμα να ανέβει λίγο η ψυχολογία σας.

Μετά, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου συνεχίζει να σας απασχολεί η ερωτική σας ζωή, και λέτε ναι σε προτάσεις, αφήνοντας πίσω το παρελθόν. Από τις αρχές του μήνα, ο Άρης κινείται στον Τοξότη και δίνει ώθηση σε εργασιακά ζητήματα, προσοχή μόνο σε θέματα υγείας, καθώς οι υπερβολικές ώρες εργασίας οδηγούν σε υπερκόπωση και γενική εξασθένηση. Φροντίστε να ασκείστε και να εκτονώνετε την αρνητική ενέργεια.

Η Αφροδίτη από τα μέσα του μήνα ταξιδεύει στους Ιχθύες και δίνει ευκαιρίες για επαφές με άτομα που είναι σε απόσταση. Γενικά έχετε ευκαιρίες να φλερτάρετε και να βγείτε από την αρνητικότητα της περιόδου.

Τα Φεγγάρια του μήνα: στις 10 Ιανουαρίου 2020, η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Καρκίνο (επηρεάζει κυρίως το γ’ δεκαήμερο, γύρω από την 20η μοίρα) είναι αρκετά πιεστική, φέρνει απώλειες και πιθανόν οριστικές ρήξεις.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, στις 24 Ιανουαρίου 2020, είναι ανατρεπτική για την αισθηματική σας ζωή, ακολουθείτε περισσότερο τις επιθυμίες σας παρά τη λογική σας. Προσοχή σε δάνεια, οφειλές. Επηρεάζεται κυρίως το α’ δεκαήμερο, γύρω από την 4η μοίρα.

Λέων

Ο Ιανουάριος στιγματίζεται από τη σύνοδο Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω και αγγίζει την εργασιακή ζωή, με αποτέλεσμα να βιώνετε προβλήματα συνεννόησης ή και να καταπιέζεστε από τους συναδέλφους σας ή ακόμα και από άτομα που είναι σε ανώτερη θέση από εσάς. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς με τις υποχρεώσεις σας. Επίσης, ο Ερμής στον Αιγόκερω και μέχρι τις 17 Ιανουαρίου 2020, θα λειτουργήσει σαν αντίβαρο, θα υπάρξουν συναντήσεις και επαφές για να προωθήσετε τη δουλειά σας ή να φανεί η υπεροχή μέσα στον εργασιακό χώρο.

Μετά, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα σας απασχολήσει μια προσωπική σχέση ή συνεργασία και θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε από υπαρκτά αδιέξοδα. Από τις αρχές του μήνα, ο Άρης κινείται στον Τοξότη σας κάνει πιο παιχνιδιάρηδες και ίσως «άτακτους». Πιθανόν φλερτάρετε περισσότερο, ενώ η διάθεση θα είναι πιο ρομαντική αλλά και αρκετά άστατη. Ωστόσο, η σχέση σας με άτομα νεώτερης ηλικίας ή τα παιδιά σας, εφόσον είστε γονείς, κρύβει εντάσεις και θα σας προβληματίσει.

Η Αφροδίτη από τα μέσα του μήνα, ταξιδεύει στους Ιχθύες και δίνει εύνοια σε οικονομικά και κληρονομικά ζητήματα. Βελτίωση της σεξουαλικής σας ζωής.

Τα Φεγγάρια του μήνα: στις 10 Ιανουαρίου 2020, η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Καρκίνο (επηρεάζει κυρίως το γ’ δεκαήμερο, γύρω από την 20η  μοίρα) σας αναστατώνει ψυχολογικά και μέσα από εντάσεις που θα βιώσετε, αποφασίζετε να διώξετε από δίπλα σας άτομα που σας φέρνουν αρνητισμό και τοξικότητα.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, στις 24 Ιανουαρίου 2020, είναι ανατρεπτική, ταρακουνά συναισθήματα ασφάλειας και σιγουριάς και πιθανόν μέσα από μια νέα γνωριμία να ξεκολλήσετε από το παρελθόν. Επηρεάζεται κυρίως το α’ δεκαήμερο, γύρω από την 4η μοίρα.

Παρθένος

Ο Ιανουάριος στιγματίζεται από τη σύνοδο Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ωστόσο εσείς είστε αρκετά προστατευμένοι, μια που θα μπορέσετε με τη βοήθεια των πλανητών να κυριαρχήσετε στην ερωτική σας ζωή και να βγείτε κερδισμένοι σε όλα τα επίπεδα.  Δώστε μεγαλύτερη σημασία σε βασικές προσπάθειες για την εκπλήρωση των σχεδίων σας και αποφύγετε να πιέζετε καταστάσεις. Επίσης, ο Ερμής στον Αιγόκερω και μέχρι τις 17 Ιανουαρίου 2020, σας κάνει πιο επικοινωνιακούς, έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και θα έρθετε σε επαφή με άτομα που μπορούν να σας στηρίξουν οικονομικά.

Μετά, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου ασχολείστε περισσότερο με την καθημερινότητα σας, πιθανόν να ακολουθείτε ένα ωράριο πιο δύσκολο και απαιτητικό με αποτέλεσμα να μην έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο.

Από τις αρχές του μήνα, ο Άρης θα κινείται στον Τοξότη και φέρνει μια αναστάτωση στον οικογενειακό σας χώρο και ίσως σας προβληματίζει μια μετακόμιση και η προοπτική αλλαγής στέγης να σας αγχώνει ιδιαίτερα. Η Αφροδίτη, από τα μέσα του μήνα ταξιδεύει στους Ιχθύες και αυτό θα φέρει τύχη και εύνοια μέσα στις σταθερές σας σχέσεις. Πιθανόν να θέλετε να επισημοποιήσετε μια ήδη υπάρχουσα προσωπική κατάσταση.

Τα Φεγγάρια του μήνα: στις 10 Ιανουαρίου 2020, η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Καρκίνο (επηρεάζει κυρίως το γ’ δεκαήμερο, γύρω από την 20η  μοίρα) σας κάνει πιο επιφυλακτικούς με τους φίλους σας, πιθανόν να αποφασίσετε να αποχωρήσετε από μια συλλογική προσπάθεια με σκοπό να προωθήσετε περισσότερο τα δικά σας σχέδια.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, στις 24 Ιανουαρίου 2020 είναι ανατρεπτική και φέρνει αλλαγές μέσα στον εργασιακό σας χώρο, καθώς αυξάνονται οι υποχρεώσεις σας ή θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα που δεν σας εκφράζει. Επηρεάζεται κυρίως το α’ δεκαήμερο, γύρω από την 4η μοίρα.

Ζυγός

Ο Ιανουάριος στιγματίζεται από τη σύνοδο Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω και αγγίζει την οικογενειακή σας στέγη, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι ανάγκες των οικείων σας προσώπων και πιθανόν να χρειαστεί να τους αφιερώσετε περισσότερο χρόνο. Αίσθημα περιορισμού και υπερβολικό άγχος. Η συζυγική σας ζωή θα σας προβληματίσει έντονα, και περνάτε άμεσα σε φάση επανεξέτασης αποφάσεων. Επίσης, ο Ερμής στον Αιγόκερω και μέχρι τις 17 Ιανουαρίου 2020, σας κάνει ακόμα πιο σκεπτικούς σχετικά με εξελίξεις που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας και γενικά αυτό το διάστημα θα νιώθετε πως έχετε φορτωθεί αρκετά βάρη.

Μετά, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, και γλυκαίνει κάπως η ατμόσφαιρα, καθώς σας δίνεται η δυνατότητα να φλερτάρετε και να το ρίξετε αρκετά έξω, προσπαθώντας και να ξεπεράσετε πιθανές αρνητικές σκέψεις.

Από τις αρχές του μήνα, ο Άρης κινείται στον Τοξότη και ίσως ασχοληθείτε περισσότερο με γραφειοκρατικά ζητήματα, κάνοντας προσπάθεια να παρακάμψετε τα εμπόδια και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Προσοχή σε διαπληκτισμούς που μπορεί να προκύψουν με συγγενικά σας πρόσωπα. Η Αφροδίτη από τα μέσα του μήνα ταξιδεύει στους Ιχθύες και βελτιώνει αρκετές από τις εργασιακές σχέσεις, ίσως και πάρετε κάποιο μπόνους που θα σας χαροποιήσει αρκετά. Πιθανή σχέση που ανθίζει σε εργασιακό χώρο.

Τα Φεγγάρια του μήνα: στις 10 Ιανουαρίου 2020, η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Καρκίνο (επηρεάζει κυρίως το γ’ δεκαήμερο, γύρω από την 20η  μοίρα) φέρνει απώλειες σε θέματα επαγγελματικής φύσεως και θα σας καταβάλλει αρκετά η κατάσταση, καθώς ψυχολογικά νιώθετε αδύναμοι.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, στις 24 Ιανουαρίου 2020 είναι ανατρεπτική, ωστόσο θα λειτουργήσει θετικά. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες για να απεγκλωβιστείτε από μια τοξική σχέση, ταμπού και προκαταλήψεις. Επηρεάζεται κυρίως το α’ δεκαήμερο, γύρω από την 4η μοίρα.

Σκορπιός

Ο Ιανουάριος στιγματίζεται από τη σύνοδο Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω και επηρεάζει τον τρόπο σκέψης σας, μεταμορφώνεστε δηλαδή αυτές τις μέρες, γίνεστε πιο σοβαροί και κλειστοί, κυρίως γιατί θα πάρετε στα σοβαρά κάποιους προβληματισμούς σας και έτσι θα είστε αρκετά μαζεμένοι. Βέβαια ευνοείστε εάν θέλετε να υπογράψετε συμβόλαια, να προωθήσετε τη δουλειά σας μέσα στο διαδίκτυο και γενικά να γίνετε πιο επαγγελματίες. Επίσης, ο Ερμής στον Αιγόκερω και μέχρι τις 17 Ιανουαρίου 2020, ενισχύει κάθε διάθεση επαγγελματικού ανοίγματος και φαίνεται πως θα κάνετε και τις απαραίτητες επαφές, ώστε να βοηθηθείτε ακόμα περισσότερο.

Μετά, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα σας απασχολήσουν περισσότερο οικογενειακά ζητήματα και ίσως αυτό σας κάνει ακόμα πιο εσωστρεφείς, γιατί θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα του οίκου σας. Από τις αρχές του μήνα, ο Άρης κινείται στον Τοξότη φέρνοντας έσοδα αλλά και έξοδα, οπότε και το οικονομικό κομμάτι είναι κάτι που θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα.

Η Αφροδίτη από τα μέσα του μήνα ταξιδεύει στους Ιχθύες, δίνοντας όμως ρομαντικές στιγμές και σας εμπνέει να συνδεθείτε ερωτικά με άτομο που είναι νεώτερο από εσάς. Φλερτ, μηνύματα και καλύτερη ψυχολογία.

Τα Φεγγάρια του μήνα: στις 10 Ιανουαρίου 2020, η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Καρκίνο (επηρεάζει κυρίως το γ’ δεκαήμερο, γύρω από την 20η  μοίρα) ανοίγει πόρτες, γεννά δηλαδή το κίνητρο να κάνετε βήματα που θα βοηθήσουν την επαγγελματική σας εξέλιξη και σας αναγκάζει να αναλάβετε ευθύνες που ίσως προσωρινά σας αγχώνουν.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, στις 24 Ιανουαρίου 2020 είναι ανατρεπτική. Θέλει προσοχή, καθώς σας αναγκάζει να αφήσετε κάποια από τα σχέδια σας και να ασχοληθείτε με τους οικείους σας. Θέματα ακίνητης περιουσίας σας προβληματίζουν. Επηρεάζεται κυρίως το α’ δεκαήμερο, γύρω από την 4η μοίρα.

Τοξότης

Ο Ιανουάριος στιγματίζεται από τη σύνοδο Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω και αγγίζει αρχικά την εικόνα που έχετε για τον εαυτό σας. Ζητήματα αυτοεκτίμησης θα βγούνε στην επιφάνεια και θα αρχίσετε να τεστάρετε τις ικανότητες σας, καθώς και τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματά σας. Θέματα καρδιάς θα σας απασχολήσουν. Επίσης, ο Ερμής στον Αιγόκερω και μέχρι τις 17 Ιανουαρίου 2020, ενισχύει την ταύτιση σας με την οικονομική σας δύναμη και αυτό σημαίνει ότι θα σας απασχολεί αρκετά η αύξηση του εισοδήματός σας.

Μετά, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου αλλάζουν οι προτεραιότητες σας. Θέλετε να κάνετε πράγματα που σας απογειώνουν αρκετά από το σύνηθες, πιθανόν είτε μέσα από ρομαντικές επαφές, είτε με αλλαγή του τρόπου προβολής της δουλειάς σας.

Από τις αρχές του μήνα, ο Άρης κινείται στο ζώδιο σας, άρα σας δίνει ενέργεια, γίνεστε πιο δραστήριοι αλλά και πιθανόν να καταπιάνεστε περισσότερο με τα ερωτικά σας, που φαίνεται να σας μπερδεύουν ακόμα περισσότερο, κυρίως εάν είστε δεσμευμένοι. Η Αφροδίτη από τα μέσα του μήνα ταξιδεύει στους Ιχθύες και δίνει εύνοια σε θέματα ακίνητης περιουσίας, οικονομική ενίσχυση από κοντινά σας πρόσωπα και ζείτε γλυκιές οικογενειακές στιγμές.

Τα Φεγγάρια του μήνα: στις 10 Ιανουαρίου 2020, η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Καρκίνο (επηρεάζει κυρίως το γ’ δεκαήμερο, γύρω από την 20η  μοίρα) φέρνει άγχος, επιπρόσθετη κούραση και πιθανόν θέματα οικονομικά να σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Η σεξουαλική σας ζωή ωστόσο θα απογειωθεί.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, στις 24 Ιανουαρίου 2020 είναι ανατρεπτική, δίνει ευκαιρίες για ανάπτυξη της δικής σας επιχείρησης, προωθεί σχέδια και υπογραφές, ωστόσο σας φέρνει σε αντιπαράθεση με τους δικούς σας ανθρώπους. Επηρεάζεται κυρίως το α’ δεκαήμερο, γύρω από την 4η μοίρα.

Αιγόκερως

Ο Ιανουάριος στιγματίζεται από τη σύνοδο Κρόνου, Πλούτωνα στο ζώδιο σας και αυτό ίσως σας αγχώνει από τη μια, γιατί λαμβάνετε αναγνώριση, εξουσία μέσα από θέσεις δύναμης, αλλά και πολλές πολλές υποχρεώσεις. Θα πρέπει να ξεπεράσετε τυχόν δυσκολίες και να αποδείξετε ότι αξίζετε τα βραβεία και ότι καλό σας πλησιάζει αυτήν την περίοδο, μα φοβάστε ακόμα να το καλωσορίσετε. Επίσης, ο Ερμής στο ζώδιο σας και μέχρι τις 17 Ιανουαρίου 2020, ενισχύει επαφές και διευκολύνει προσωπικές σχέσεις. Γενικά είστε στην πρώτη γραμμή και για να βγείτε από αδιέξοδα αλλά και να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.

Μετά, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου και θα ασχοληθείτε με το χρήμα, τις πηγές εσόδων σας και θα προσπαθήσετε να βάλετε ένα φρένο σε τυχόν σπατάλες που σας είχαν πιάσει τη προηγούμενη περίοδο.

Από τις αρχές του μήνα, ο Άρης κινείται στον Τοξότη και αυτό σημαίνει άγχος. Πιθανόν κρυφές ανασφάλειες βγαίνουν στην επιφάνεια, αλλά και μυστικά γύρω από την ερωτική σας ζωή και ζείτε μια κατάσταση αρκετά μπερδεμένη που πρέπει όμως και να ξεκαθαρίσετε. Η Αφροδίτη, από τα μέσα του μήνα ταξιδεύει στους Ιχθύες και σας χαρίζει όμορφες στιγμές με τους οικείους σας, τυχόν επανασυνδέσεις με φιλικές παρέες και γενικά θα προσπαθήσετε να χαλαρώσετε μέσα από σύντομα ταξιδάκια αναψυχής.

Τα Φεγγάρια του μήνα: στις 10 Ιανουαρίου 2020, η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Καρκίνο (επηρεάζει κυρίως το γ’ δεκαήμερο, γύρω από την 20η  μοίρα) φέρνει αποχαιρετισμούς και τελικά λέτε όχι σε δυσλειτουργικές καταστάσεις για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, στις 24 Ιανουαρίου 2020 είναι ανατρεπτική, και φέρνει δυσάρεστες εκπλήξεις στα οικονομικά σας. Επηρεάζεται κυρίως το α’ δεκαήμερο, γύρω από την 4η μοίρα.

Υδροχόος

Ο Ιανουάριος στιγματίζεται από τη σύνοδο Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω και επηρεάζει αρκετά την ψυχολογία σας, έχετε δηλαδή την τάση να βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο . Ανατρέχετε στο παρελθόν για να τα «βάλετε» με τον εαυτό σας ή με τους άλλους. Ωστόσο ο Ερμής στον Αιγόκερω και μέχρι τις 17 Ιανουαρίου 2020, θα δημιουργήσει συμμαχίες και αυτό θα σας βοηθήσει να βγείτε από την αρνητικότητα  και να ανακτήσετε πάλι τις δυνάμεις σας. Μετά, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο σας για να κάνετε πάρτι. Τουλάχιστον θα βρείτε την εξωστρέφεια σας, θέλοντας και μη, με αποτέλεσμα να προσελκύσετε και νέα άτομα όπου θα σας γοητεύουν και εξιτάρουν.

Από τις αρχές του μήνα, ο Άρης κινείται στον Τοξότη, δίνοντας σας τη δυνατότητα να ηγείστε μιας κατάστασης ή συλλογικής δραστηριότητας και οπωσδήποτε η υπεροχή σας δεν θα περάσει απαρατήρητη. Δώστε προτεραιότητα σε φιλικές σχέσεις.

Η Αφροδίτη, από τα μέσα του μήνα ταξιδεύει στους Ιχθύες, αυξάνοντας αρκετά το εισόδημα σας αλλά και τις κατακτήσεις. Καιρός να βγείτε από το «καβούκι» σας.

Τα Φεγγάρια του μήνα: στις 10 Ιανουαρίου 2020 η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Καρκίνο (επηρεάζει κυρίως το γ’ δεκαήμερο, γύρω από την 20η  μοίρα) φέρνει άγχος. Πιθανόν μέσα στον εργασιακό σας χώρο τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περιμένατε και θα νιώσετε δυσαρέσκεια. Προσοχή σε θέματα υγείας.

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, στις 24 Ιανουαρίου 2020 είναι ανατρεπτική, σας κάνει να επαναστατήσετε σε όποιον/ότι σας καταπιέζει και θα έρθουν αναπόφευκτα ρήξεις και χωρισμοί.  Επηρεάζεται κυρίως το α’ δεκαήμερο, γύρω από την 4η μοίρα.

Ιχθύες

Ο Ιανουάριος στιγματίζεται από τη σύνοδο Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω που σας ευνοεί, καθώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας είτε με τη στήριξη του φιλικού σας κύκλου, είτε με δική σας πρωτοβουλία, μια που είστε πιο ώριμοι και κατασταλαγμένοι στο τι θέλετε να κάνετε. Επίσης, ο Ερμής στον Αιγόκερω και μέχρι τις 17 Ιανουαρίου 2020 θα ενισχύει τη διάθεση να έχετε πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτό σας κάνει ακόμα πιο επικοινωνιακούς. Θα ζήσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας.

Μετά, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, που σημαίνει ότι σας πιάνει και μια κλειστοφοβία, μια εσωστρέφεια, αλλά έτσι θα μπορέσετε να μαζέψετε δυνάμεις και να οργανώσετε τη σκέψη σας.

Από τις αρχές του μήνα, ο Άρης κινείται στον Τοξότη και φέρνει επιπρόσθετες ανησυχίες γύρω από τον οικογενειακό σας χώρο, όπου και θα πρέπει να τις χειριστείτε ανάλογα. Η Αφροδίτη από τα μέσα του μήνα ταξιδεύει στο ζώδιο σας και θα ευνοήσει την ερωτική σας ζωή, αλλά και καινούργιες γνωριμίες που θα σας ξεβολέψουν, αλλά τελικά αξίζει το κόπο να ρισκάρετε.

Τα Φεγγάρια του μήνα: στις 10 Ιανουαρίου 2020, η Πανσέληνος, Σεληνιακή Έκλειψη στον Καρκίνο (επηρεάζει κυρίως το γ’ δεκαήμερο, γύρω από την 20η μοίρα) βοηθά στο να απενοχοποιηθείτε και να θέλετε να ζήσετε τις επιθυμίες σας και να βγείτε από αδιέξοδες μουντές σχέσεις.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, στις 24 Ιανουαρίου 2020 είναι ανατρεπτική και επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία σας μέσα από καταστάσεις που προκύπτουν στο άμεσο περιβάλλον σας. Προσοχή σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Επηρεάζεται κυρίως το α’ δεκαήμερο, γύρω από την 4η μοίρα.

 

Χριστίνα Τανταλίδου

Αστρολογικές διαδρομές

http://www.christinatantalidou.com


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading