Κριός 

 • α’ δεκαήμερο (21-31/3): τυχερές μέρες και υποδέχεστε το 2020 με θετική διάθεση. Αρπάζετε τις ευκαιρίες έτσι ώστε να δικτυωθείτε περισσότερο σε κοινωνικό επίπεδο, να κάνετε τις απαραίτητες επαγγελματικές επαφές που θα έχουν εξέλιξη και φυσικά η προσωπική σας ζωή το ξέρετε ότι έχει βελτιωθεί αρκετά. Ο Άρης στον Τοξότη, ανεβάζει επίσης την ψυχολογία σας και σας κάνει ακόμα πιο ριψοκίνδυνους. Ασχολείστε περισσότερο με ταξίδια, με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και γενικά έχετε όρεξη για το νέο, το διαφορετικό.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/4): υποδέχεστε το 2020 με την Αφροδίτη στον Υδροχόο να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο, με αποτέλεσμα να επανασυνδεθείτε με φιλικές παρέες τώρα τις γιορτές και να νιώσετε και πάλι “οικογένεια”, με άτομα που έχετε καιρό να δείτε.
 • γ’ δεκαήμερο (11-20/4): υποδέχεστε το 2020 με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2020 και να τονώνει τη σεξουαλική σας διάθεση, αλλά και θα διαπιστώσετε ότι βρίσκετε ανταπόκριση από το ταίρι σας. Έντονα ερωτικές στιγμές.

Ταύρος

 • α’ δεκαήμερο (21-30/4): τυχερές μέρες και υποδέχεστε το 2020 με έντονα αισιόδοξη ματιά, μια που θα βγείτε από πολλά αδιέξοδα και θα λύσετε αρκετά προβλήματά σας. Ο Άρης στον Τοξότη, σας κάνει πιο ερωτικούς και επικίνδυνα απρόβλεπτους, με αποτέλεσμα να προκαλείτε τη ζήλια στο ταίρι σας.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/5): υποδέχεστε το 2020 με την Αφροδίτη στον Υδροχόο να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και αντιλαμβάνεστε τις θετικές εξελίξεις που έρχονται μέσα στον επαγγελματικό σας περιβάλλον, μια που έχετε συνδέσει το επαγγελματικό με το προσωπικό σας κομμάτι. Δυναμικές επαφές μέσα στις γιορτινές μέρες.
 • γ’ δεκαήμερο (11-21/5): υποδέχεστε το 2020 με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού. Μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2020 βρίσκεται απέναντι σας, για αυτό και πρέπει να είστε προσεκτικοί στο λόγο σας, να διατηρείτε την ψυχραιμία σας, ακόμα και όταν οι άλλοι σας προκαλούν αρνητικά. Μη χαλάτε το εορταστικό κλίμα.

Δίδυμοι

 • α’ δεκαήμερο (22-31/5): τυχερές μέρες και αισιόδοξο κλίμα και υποδέχεστε το 2020 κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Τίποτα δεν μπορεί να ανατρέψει την ψυχολογία σας. Ο Άρης στον Τοξότη φέρνει κάποιες συγκρούσεις στο περιβάλλον σας, που όμως θα μπορέσετε να τις διαχειριστείτε.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/6): η Αφροδίτη στον Υδροχόο, επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και υποδέχεστε το 2020 με διάθεση πιο φιλελεύθερη. Πιθανόν να είστε μακριά από το συγγενικό σας περιβάλλον, αλλά απολαμβάνετε την ελευθερία σας. Επαφές με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας.
 • γ’ δεκαήμερο (11-20/6): υποδέχεστε το 2020, με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2020, άρα έχετε υπερφορτωμένο πρόγραμμα και οι υποχρεώσεις σας πιέζουν. Προσοχή σε ιώσεις και εξασθένιση του οργανισμού λόγω καταχρήσεων.

Καρκίνος

 • α’ δεκαήμερο (21-30/6): τυχερές μέρες διανύετε και υποδέχεστε το 2020 μαζί με αγαπημένο πρόσωπο, μια που έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε τα μεταξύ σας προβλήματά και να προχωρήσετε τη σχέση σας ένα βήμα παρακάτω. Ο Άρης στον Τοξότη ίσως σας κουράσει, καθώς πιθανόν να έχετε ένα υπερφορτωμένο πρόγραμμα και πολλά πράγματα να φέρετε εις πέρας.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/7): η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σας ξεκουράσει αρκετά και υποδέχεστε το 2020 με ερωτική διάθεση, μια που υπάρχει χρόνος να περάσετε με το ταίρι σας και να έρθετε ακόμα πιο κοντά. Οικονομική εύνοια μέσα από ένα γάμο ή οικονομική συμμαχία.
 • γ’ δεκαήμερο (11-21/7): υποδέχεστε το 2020 με τον Άρη να κινείται και μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2020 στον Σκορπιό και η ερωτική σας ζωή θα απογειωθεί ξαφνικά, χωρίς να το περιμένετε. Έντονο φλερτ και ρομαντική διάθεση με νεώτερο άτομο.

Λέων

 • α’ δεκαήμερο (22/7-1/8): τυχερές μέρες και υποδέχεστε το 2020 με σαφώς καλύτερη διάθεση, μια που εργασιακά θέματα φαίνονται να επιλύονται και απομακρύνονται υπαρκτά μπλοκαρίσματα. Ο Άρης στον Τοξότη σας ανανεώνει ακόμα περισσότερο και έχετε το χρόνο να βρεθείτε με άτομα που σας συγκινούν με ιδιαίτερο τρόπο.
 • β’ δεκαήμερο (2-11/8): η Αφροδίτη στον Υδροχόο απέναντι σας, δίνει ευχάριστο τόνο στις προσωπικές σας σχέσεις και υποδέχεστε το 2020 μαζί με το ταίρι σας, μια που η επισημοποίηση της σχέσης σας είναι πια θέμα ημερών.
 • γ’ δεκαήμερο (12-22/8): υποδέχεστε το 2020 με τον Άρη να κινείται μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2020 στον Σκορπιό και παρά το εορταστικό κλίμα, ο νους σας θα είναι κολλημένος στα επαγγελματικά σας σχέδια και αναζητάτε να βρείτε νέους τρόπους έκφρασης αλλά και υλοποίησης των φιλοδοξιών σας. 

Παρθένος

 • α’ δεκαήμερο (23/8-8/9): τυχερές μέρες και υποδέχεστε το 2020 με διάθεση να υλοποιήσετε στόχους, να διαγράψετε τελείως το παρελθόν και το μότο σας θα είναι η ανανέωση. Με τον Άρη στον Τοξότη οφείλετε ωστόσο να δώσετε λίγο προσοχή σε οικογενειακές σχέσεις και να αποφύγετε πιθανόν προστριβές. Θέματα ακινήτου προκύπτουν.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/9): η Αφροδίτη στον Υδροχόο επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και υποδέχεστε το 2020 έχοντας στη διάθεση σας ποιοτικό χρόνο να περάσετε με άτομα που πιθανόν να συνεργάζεστε, αλλά αποτελούν και «οικογένεια». Έντονη κοινωνικοποίηση. Προσοχή σε καταχρήσεις.
 • γ’ δεκαήμερο (13-22/9): υποδέχεστε το 2020 με τον Άρη να σας επηρεάζει από το ζώδιο του Σκορπιού μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2020, όπου θα έρθετε σε επαφή με συγγενικά σας άτομα, ή θα μετακινηθείτε για να συναντήσετε το άτομο που σας συγκινεί. Μηνύματα, ερωτικά καβγαδάκια και όρεξη για φλερτ μέσα από το διαδίκτυο.

Ζυγός

 • α’ δεκαήμερο (23/9-2/10): τυχερές μέρες και υποδέχεστε το 2020 με διάθεση να συμφιλιωθείτε με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και να διώξετε από πάνω σας την τοξικότητα. Με τον Άρη στον Τοξότη είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί, πιθανόν να μετακινηθείτε περισσότερο στις γιορτές και για λόγους ψυχαγωγίας.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/10): η Αφροδίτη στον Υδροχόο επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και υποδέχεστε το 2020 με αυξημένη ερωτική διάθεση. Πιθανόν να έχετε ήδη μπει σε μια νέα γνωριμία που σας έχει συνεπάρει και θέλετε να  το προχωρήσετε και παρακάτω. Ευνοούνται σχέσεις με νεώτερα άτομα ή παιδιά. Πιθανά κέρδη από τυχερά παιχνίδια.
 • γ’ δεκαήμερο (13-23/10): υποδέχεστε το 2020 με τον Άρη να σας επηρεάζει από το ζώδιο του Σκορπιού και αυτό φέρνει επιπρόσθετα έξοδα, αλλά και μια διάθεση πιο ριψοκίνδυνη σε σχέση με το οικονομικό σας κομμάτι. Έντονες ερωτικές στιγμές. Ανεβασμένη αυτοπεποίθηση αλλά και προσπάθεια επιβολής κανόνων στους άλλους.

Σκορπιός

 • α’ δεκαήμερο (24/10-2/11): τυχερές μέρες και υποδέχεστε το 2020 με διάθεση να δείξετε προς τα έξω προσωπικές δημιουργίες και για αυτό θα κάνετε βήματα προβολής είτε μέσα από το διαδίκτυο, είτε μέσα από συγγραφή και ανεβάζετε τον πήχη ψηλά. Ο Άρης στον Τοξότη φέρνει έντονη τάση για σπατάλη και αγορές για να εκτονώσετε την καταναλωτική σας μανία.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/11): η Αφροδίτη στον Υδροχόο επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και υποδέχεστε το 2020 αρκετά οικογενειακά, αλλά και με καλή διάθεση να συμφιλιωθείτε με άτομα που σας έχουν πληγώσει ή τουλάχιστον προσπαθήσει να διαταράξουν την ισορροπία σας. Δώρα και τρυφερές στιγμές με οικείους.
 • γ’ δεκαήμερο (3-22/11): υποδέχεστε το 2020 με τον Άρη να φιλοξενείται στο δικό σας δεκαήμερο μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2020 και μπορείτε να βάλετε νέους στόχους και να επαναξιολογήσετε τις κινήσεις σας. Ενδυναμώστε τον εαυτό σας μέσα από φυσική εκτόνωση η πνευματική δραστηριότητα. Ερωτισμός.

Τοξότης

 • α’ δεκαήμερο (23/11-2/12): τυχερές μέρες και υποδέχεστε το 2020 με γεμάτο το πορτοφόλι μετά από πολύ καιρό και βέβαια έχετε κάνει και τα απαραίτητα βήματα ώστε να προχωρήσετε τη δουλειά σας ή να αυξήσετε το εισόδημα σας μέσα από μια νέα εργασιακή συμφωνία. Ο Άρης στο ζώδιο σας προσδίδει δυναμισμό, σιγουριά και έντονο ερωτισμό.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/12): η Αφροδίτη στον Υδροχόο, επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και υποδέχεστε το 2020 με παιχνιδιάρικη διάθεση. Μικρά ταξιδάκια αναψυχής που θα κάνετε, πιθανόν να σας ανανεώσουν και ερωτικά. Φλερτ και ερωτικά μηνύματα μέσα από το διαδίκτυο.
 • γ’ δεκαήμερο (13-22/12): υποδέχεστε το 2020 με τον Άρη να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο από το ζώδιο του Σκορπιού μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2020. Περνάτε μια φάση εσωστρέφειας, που όμως θα βοηθήσει στην ανασύνταξη των δυνάμεων σας. Προσοχή μόνο σε κρυφές σχέσεις.

Αιγόκερως 

 • α’ δεκαήμερο (23/12-1/1): τυχερές μέρες και υποδέχεστε το 2020 με αρκετές επιτυχίες. Νιώθετε πως έχετε προσεγγίσει παρά τις δυσκολίες τα όνειρα σας και βαδίζετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Ο Άρης στον Τοξότη, δίνει χρόνο για να αξιολογήσετε εκ νέου τις κινήσεις σας, αλλά και για να γίνουν αποκαλύψεις που θα σας απελευθερώσουν ακόμα περισσότερο.
 • β’ δεκαήμερο (2-11/1): η Αφροδίτη στον Υδροχόο, επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και υποδέχεστε το 2020 με οικονομική άνεση, ευνοείστε δηλαδή είτε από μια πηγή εσόδων, είτε από χρήματα που λαμβάνετε από άτομα δικά σας που συνεχίζουν να σας στηρίζουν. Έντονα ερωτικό διάστημα.
 • γ’ δεκαήμερο (12-21/1): υποδέχεστε το 2020 με τον Άρη να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και από το ζώδιο του Σκορπιού και μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2020, με αποτέλεσμα να γίνετε πιο εξωστρεφείς και να αναλάβετε κύριο ρόλο σε έναρξη συλλογικών δραστηριοτήτων η φιλανθρωπικών έργων. Έρωτας ανθεί μέσα στο φιλικό σας περιβάλλον.

Υδροχόος

 • α’ δεκαήμερο (22-30/1): τυχερές μέρες και υποδέχεστε το 2020 με καλύτερη ψυχολογία, έχοντας δίπλα σας άτομα που σας συμπαραστέκονται και νιώθετε επιτέλους ότι λαμβάνετε αγάπη. Ευκαιρίες για νέες εργασιακές συμφωνίες. Ο Άρης στον Τοξότη, σας κάνει πιο δημοφιλείς και κοινωνικούς μέσα στο φιλικό σας κύκλο. Προσέξτε τις αντιπαραθέσεις.
 • β’ δεκαήμερο (31/1-9/2): η Αφροδίτη στο ζώδιο και δεκαήμερο σας, σας βάζει σε πλεονεκτική θέση και υποδέχεστε το 2020 με αισιοδοξία, καλύτερη ψυχολογία αλλά και με φίλους γύρω σας που θα δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους. Πιθανή επισημοποίηση σχέσης ή νέα γνωριμία.
 • γ’ δεκαήμερο (10-19/2): υποδέχεστε το 2020 με δυναμισμό, μια που ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2020. Θα ζήσετε έντονες παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σας. Προσοχή σε άτομα που σας ανταγωνίζονται, ίσως θελήσουν να σας χαλάσουν τη διάθεση.

Ιχθύες

 • α’ δεκαήμερο (20/2-1/3): τυχερές μέρες και υποδέχεστε το 2020 με δυναμισμό, αποφασιστικότητα και πιο αποφασισμένοι να στρώσετε όλα τα κακώς κείμενα, που πιθανόν να σας είχαν προβληματίσει. Ο Άρης στον Τοξότη φέρνει μπερδέματα μέσα στον επαγγελματικό χώρο, ωστόσο βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε χωρίς να αποποιείστε τις ευθύνες σας.
 • β’ δεκαήμερο (2-10/3): η Αφροδίτη στον Υδροχόο, επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και υποδέχεστε το 2020 με πιο αγαπησιάρικο τρόπο. Ίσως βρεθείτε με άτομο που σας συγκινεί ερωτικά. Δεν θέλετε πολυκοσμία.
 • γ’ δεκαήμερο (11-20/3): υποδέχεστε το 2020 με τον Άρη στον Σκορπιό να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και είναι στο χέρι σας να βάλετε νέους στόχους και να διεκδικήσετε την επιτυχία. Πιθανόν ταξίδια κρύβουν ερωτικές εκπλήξεις.

 

Χριστίνα Τανταλίδου

Αστρολογικές διαδρομές

http://www.christinatantalidou.com

 

 

 

 

 

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.