Εβδομαδιαίες προβλέψεις 16-22/12/2019

Advertisements

Κριός 

 • α’ δεκαήμερο (21-31/3): ο Ήλιος στον Αιγόκερω, ενδυναμώνει κάθε σας προσπάθεια για επαγγελματική ανέλιξη και έρχεστε σε επαφή με άτομα που στηρίζουν τα φιλόδοξα σχέδια σας. Ορίστε νέες προτεραιότητες και βγείτε από πιθανά αδιέξοδα που πιθανόν σας προκαλεί μια αρνητική ψυχολογία. Έμφαση σε οικονομικά ζητήματα και συμφωνίες.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/4): προσοχή σε ψευδαισθήσεις, που δημιουργείτε κυρίως εσείς, λόγω τοξικών σκέψεων. Πρέπει να αντικρίσετε από μόνοι σας την αλήθεια. Ταυτόχρονα, μπορείτε να προχωρήσετε σε δυνατές οικονομικές συμμαχίες και να οργανώσετε ένα καινούργιο εγχείρημα.
 • γ’ δεκαήμερο (11-20/4): αυτές τις μέρες έχετε έντονο δυναμισμό και σεξουαλικότητα. Εκμεταλλευτείτε το τώρα και προσπαθήστε να περάσετε όμορφα, χωρίς να σκέφτεστε το αύριο.

Ταύρος

 • α’ δεκαήμερο (21-30/4): ο Ήλιος στον Αιγόκερω, ενδυναμώνει στόχους και σκέψεις. Είστε σαφώς πιο οργανωτικοί και γνωρίζετε καλύτερα τι πρέπει να κάνετε για να εκπληρώσετε επιθυμίες. Πιθανόν μια μετοίκηση είναι μέσα στα άμεσα σχέδια σας. Αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/5): προσοχή σε άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος. Πιθανόν να μην μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σωστό τρόπο αυτήν την περίοδο και πρέπει να είναι συγκρατημένοι. Όμως ζείτε κάτι θετικό, που μεταμορφώνει την προσωπική σας ζωή.
 • γ’ δεκαήμερο (11-21/5): αυτές τις μέρες έχετε έντονο δυναμισμό. Σκεφτείτε πώς μπορείτε να αποδράσετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας σας και ασχοληθείτε ουσιαστικά με το υποψήφιο ταίρι σας. Αποφύγετε να είστε τοξικοί, απελευθερωθείτε από ταμπού.

Δίδυμοι

 • α’ δεκαήμερο (22-31/5): ο Ήλιος στον Αιγόκερω, ενδυναμώνει την ερωτική σας ζωή, αλλά και οικονομικές συμμαχίες, με αποτέλεσμα να κινείστε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ανεβασμένη ψυχολογία. Οι ερωτικές σας επιλογές όμως, οδηγούν σε σχέσεις που κρύβουν μυστικά.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/6): προσοχή σε σενάρια εξιδανίκευσης κυρίως στον ερωτικό τομέα. ‘Η θα είστε το θύμα ή ο θύτης και φυσικά μπορείτε να το ζήσετε, χωρίς όμως υπερβολικές προσδοκίες. Αντιθέτως, ευνοείστε σε οικονομικές συμμαχίες και βάζετε νέες βάσεις, ξεκινώντας συνεργασία με άτομα που σας στηρίζουν.
 • γ’ δεκαήμερο (11-20/6): αυτές τις μέρες έχετε έντονο δυναμισμό και συζητήσεις που γίνονται τώρα σε εργασιακό χώρο θα σας απογειώσουν, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται.

Καρκίνος

 • α’ δεκαήμερο (21-30/6): ο Ήλιος στον Αιγόκερω, ενδυναμώνει τις σταθερές σας σχέσεις και συνεργασίες. Θα προχωρήσετε σε νέες εκκινήσεις, καθώς ορίζετε διαφορετικές προτεραιότητες. Φιλική γνωριμία τείνει να γίνει ερωτική και μπαίνετε σε διλήμματα.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/7): προσοχή σε συναισθηματικά μπερδέματα. Νιώθετε αρκετά μπερδεμένοι γύρω από επιλογές που μετράνε χρόνια και έχετε την τάση να ξεφύγετε από τα όρια σας. Επαγγελματικές συζητήσεις και πιθανή έναρξη συνεργασιώ,ν με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και οικονομικά ισχυρά.
 • γ’ δεκαήμερο (11-21/7): αυτές τις μέρες, έχετε έντονο δυναμισμό και ερωτισμό. Εμπλέκεστε σε παθιασμένο ερωτικό ειδύλλιο, βάζοντας σε κίνδυνο τη σταθερή σας σχέση. Έντονος ερωτισμός, αυξημένη σεξουαλικότητα.

Λέων

 • α’ δεκαήμερο (22/7-1/8):  ο Ήλιος στον Αιγόκερω, ενδυναμώνει τις εργασιακές σας σχέσεις, τις επαφές με εργοδότες και γενικά κινείστε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, βγάζοντας προς τα έξω τον καλύτερο σας εαυτό. Συναισθηματικά διλήμματα όμως έχετε αυτό το διάστημα και αναμένετε να ζήσετε αιφνίδιους χωρισμούς, αλλά και παθιασμένες επανασυνδέσεις.
 • β’ δεκαήμερο (2-11/8): υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε ή αναγκάζεστε να κρύβετε την αλήθεια, κυρίως γύρω από την ερωτική σας κατάσταση και έχετε μπει σε απαγορευμένη σχέση, θέλοντας και μη. Αντιθέτως, ζητήματα εργασιακής φύσεως θα σας απογειώσουν.
 • γ’ δεκαήμερο (12-22/8): αυτές τις μέρες έχετε έντονο δυναμισμό και ζείτε τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας, καθώς έχετε αποφασίσει να ξεγυμνώσετε τον ψυχισμό σας και να παραδοθείτε σε συναισθήματα.

Παρθένος

 • α’ δεκαήμερο (23/8-8/9): ο Ήλιος στον Αιγόκερω, ενδυναμώνει την ερωτική σας ζωή. Έχετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον να ασχοληθείτε με φλερτ και ρομαντικές γνωριμίες και συγχρόνως ζείτε την ανταπόκριση που τόσο καιρό περιμένατε. Δημιουργικά σχέδια ευνοούνται, εφόσον βέβαια εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας. Προτάσεις για εργασία σας ξεβολεύουν.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/9): προσοχή σε λάθος εκτιμήσεις και υπέρμετρο συναισθηματισμό που πιθανόν να εκδηλώνεται. Μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος μπερδέματα. Αλλαγή τρόπου σκέψης. Πιθανόν θέλετε να αποφύγετε τις ευθύνες των πράξεων σας. Αντιθέτως, δημιουργικά σχέδια ευνοούνται.
 • γ’ δεκαήμερο (13-22/9): αυτές τις μέρες έχετε έντονο δυναμισμό και ερωτισμό, μια που το μυαλό σας είναι κολλημένο σε ένα άτομο που ταξιδεύετε να συναντήσετε. Αποδεχτείτε τα έντονα συναισθήματά σας.

Ζυγός

 • α’ δεκαήμερο (23/9-2/10): ο Ήλιος στον Αιγόκερω, ενδυναμώνει οικογενειακές σχέσεις, αλλάζετε τις προτεραιότητες σας και πιθανόν να ασχοληθείτε περισσότερο με τα του οίκου σας, θέλοντας να βάλετε μια τάξη στην προσωπική σας ζωή. Είστε πιο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες. Κεραυνοβόλοι έρωτες και πιθανή τάση για απιστία. Ρήξεις.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/10): προσοχή σε υπογραφές, συμβόλαια και γραφειοκρατικές υποθέσεις, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να εξαπατηθείτε. Γενικά πρέπει να σκέφτεστε περισσότερο αυτό το διάστημα και να εξετάζετε όλες τις παραμέτρους. Πιθανή επισημοποίηση σχέσης.
 • γ’ δεκαήμερο (13-23/10): αυτές τις μέρες έχετε έντονο δυναμισμό και οι σκέψεις σας θα σας βγάλουν από την πεπατημένη, μια που ένα άτομο ήδη σας εξιτάρει επικίνδυνα. Δεν μπορείτε να καταπολεμήσετε τις εμμονές σας. Ζήστε το παρόν.

Σκορπιός

 • α’ δεκαήμερο (24/10-2/11): ο Ήλιος στον Αιγόκερω, ενδυναμώνει εγχειρήματα προσωπικής προβολής και πιθανόν να καταλήξετε σε συμφωνίες που θα σας εμπνεύσουν κάποια σταθερότητα για το μέλλον. Αισθηματικά είστε μπερδεμένοι ή κολλημένοι σε έναν έρωτα που είναι κρύο-ζέστη.  Δε φοβάστε την ψυχρολουσία;
 • β’ δεκαήμερο (3-12/11): προσοχή σε οικονομικά ανοίγματα, πιθανόν να κάνετε σπατάλες αυτό το διάστημα. Γενικά επικρατεί μια κατάσταση θολούρας. Ασχολείστε με θέματα προσωπικής ικανοποίησης. Ζείτε πιο ξέγνοιαστα. Συμφωνίες που εδραιώνουν τη θέση σας στο επαγγελματικό στερέωμα.
 • γ’ δεκαήμερο (3-22/11): αυτές τις μέρες, έχετε έντονο δυναμισμό και παραδίνεστε στα πάθη ή στις ερωτικές σας προσκολλήσεις. Δύσκολο να κρατήσετε τα προσχήματα.

Τοξότης

 • α’ δεκαήμερο (23/11-2/12): ο Ήλιος στον Αιγόκερω, ενδυναμώνει την ικανότητα σας να αυξήσετε το εισόδημά σας μέσα από διαφορετικές πηγές εσόδων και απλώνεστε αρκετά για να υποστηρίξετε το έργο σας. Ερωτικές γνωριμίες θα γίνουν με άτομα που σας φλερτάρουν καθ’ οδόν. Ευχάριστα μηνύματα.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/12): προσοχή σε υποσχέσεις που μπορεί να δώσετε και δεν θα μπορέσετε να κρατήσετε. Γενικά είναι μια περίοδο μυστικής ερωτικής δραστηριότητας και νιώθετε πως θα βάλετε τον εαυτό σας σε μπελάδες. Οικονομικά είστε επιρρεπής σε σπατάλες.
 • γ’ δεκαήμερο (13-22/12): αυτές τις μέρες έχετε έντονο δυναμισμό, παρασύρεστε από τα συναισθήματα σας, κάνετε κινήσεις που μπορεί να σας εκθέσουν και θα γίνουν μυστικές συναντήσεις που σας εξιτάρουν. Πιθανόν συναισθήματα χειραγώγησης.

Αιγόκερως 

 • α’ δεκαήμερο (23/12-1/1): ο Ήλιος στο ζώδιο και δεκαήμερο σας, εγκαινιάζει τα γενέθλια σας, ενδυναμώνει τους στόχους σας και θα μπείτε σε νέα φάση τροχιάς, για να κάνετε την επανεκτίμηση της χρονιάς που πέρασε. Ξαφνικά έξοδα προκύπτουν. Γνωριμίες με άτομα που δεν δεσμεύονται.
 • β’ δεκαήμερο (2-11/1): προσοχή σε συζητήσεις που θα γίνουν μέσα στον φιλικό σας κύκλο. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε υποθέσεις τρίτων. Σταθεροποίηση επαγγελματικών κινήσεων.
 • γ’ δεκαήμερο (12-21/1): αυτές τις μέρες έχετε έντονο δυναμισμό. Θα ξεφύγετε από τα συνήθη όρια σας, κάνοντας πράγματα που σας εξιτάρουν αλλά δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας σας. Φιλικές σχέσεις τείνουν να είναι έντονα ερωτικές.

Υδροχόος

 • α’ δεκαήμερο (22-30/1): ο Ήλιος στο ζώδιο του Αιγόκερω, ενδυναμώνει τον ψυχισμό σας, βέβαια είστε πιο εσωστρεφής, αλλά συγχρόνως σας βοηθάει να έρθετε σε επαφή με την εσωτερική σας φύση και να προχωρήσετε σε διαπιστώσεις που θα σας απενοχοποιήσουν. Γνωριμίες με άτομα που σας ανεβάζουν. Έχετε την επιθυμία να ρισκάρετε αυτό το διάστημα.
 • β’ δεκαήμερο (31/1-9/2): προσοχή σε χρήματα που δανείζετε ή σε οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν, καθώς το κλίμα είναι αρκετά θολό και πρέπει να είστε συγκρατημένοι. Έντονες ψυχολογικές διακυμάνσεις.
 • γ’ δεκαήμερο (10-19/2): αυτές τις μέρες έχετε έντονο δυναμισμό, αγαπάτε περισσότερο τις φιλοδοξίες σας, έχετε μια τάση να αποστασιοποιηθείτε από συναισθήματα και να κοιτάξετε το συμφέρον σας. Σχέσεις χειραγώγησης και έντονου ερωτισμού με άτομα που στέκονται σε υψηλότερη θέση από εσάς.

Ιχθύες

 • α’ δεκαήμερο (20/2-1/3): ο Ήλιος στο ζώδιο του Αιγόκερω, ενδυναμώνει φιλίες και προσωπικές σχέσεις. Σας κάνει πιο εξωστρεφείς και βέβαια θα κινηθείτε συλλογικά, μπαίνοντας σε δραστηριότητες που έχουν κοινωνικό αντίκτυπο. Ερωτικά είστε μπερδεμένοι, πιθανόν σε απαγορευμένη σχέση και θα ζήσετε αιφνίδιες εξελίξεις.
 • β’ δεκαήμερο (2-10/3): προσοχή σε επαγγελματικές αποφάσεις και επαφές με άτομα που δεν γνωρίζετε καιρό, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος της εξαπάτησης. Ερωτικά είστε ανεβασμένοι. Θετικές εξελίξεις εάν δραστηριοποιείστε συλλογικά. Επίτευξη στόχων.
 • γ’ δεκαήμερο (11-20/3): αυτές τις μέρες έχετε έντονο δυναμισμό, αφήνετε τη φαντασία σας αχαλίνωτη, και γενικά θα ζήσετε γεγονότα που θα σας σημαδέψουν κυρίως συναισθηματικά. Ακραίος συναισθηματισμός.

 

Χριστίνα Τανταλίδου

Αστρολογικές διαδρομές

http://www.christinatantalidou.com

 

 

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.