Κριός 
 • α’ δεκαημέρου: το τυχερό τρίγωνο Δία – Ουρανού, φέρνει ευχάριστες εξελίξεις, τύχη σε θέματα καριέρας και επικοινωνία με άτομα εξουσίας, που μπορούν να σας στηρίξουν. Το διάστημα είναι αρκετά θετικό. Ανεβασμένη ψυχολογία, αυτοπεποίθηση και αύξηση εσόδων.     
 • β’ δεκαημέρου: η Πανσέληνος στους Διδύμους, φέρνει μια αναστάτωση στην καθημερινότητα σας, κυρίως σε θέματα υπογραφών. Συμβόλαια και αγοραπωλησίες θέλουν ιδιαίτερη προσοχή, καθώς πιθανόν να συγκρούονται τα συμφέροντα σας από τη στάση συγγενικών σας προσώπων. Έντονη σεξουαλική δραστηριότητα.  
 • γ’ δεκαημέρου: έντονο πάθος και κτητικότητα βιώνετε, μια που ενδέχεται να ζείτε μια απαγορευμένη σχέση και πρέπει να διατηρήσετε ισορροπίες για να μη εκτεθείτε. Οικονομικές ευκαιρίες που πρέπει να αξιολογήσετε, για να προχωρήσετε σε συμφωνίες που θα βοηθήσουν την επαγγελματική σας πορεία.
Ταύρος
 • α’ δεκαήμερου: το τυχερό τρίγωνο Δία – Ουρανού, ευνοεί επαφές, σχέδια επαγγελματικής αποκατάστασης, αλλά και η θετική έκβαση νομικών ζητημάτων, σας κάνει υπεραισιόδοξους και σας βοηθάει στην επίλυση προβλημάτων. Έρωτας από απόσταση, επιτυχία μέσα από σπουδές, επικοινωνία με Ανώτερα Ιδρύματα.
 • β’ δεκαημέρου: η πανσέληνος στους Διδύμους, κλείνει το φαύλο κύκλο πιθανών εξαπατήσεων γύρω από τα εισοδήματα σας. Προσγειώνεστε κάπως στην πραγματικότητα σχετικά με τα οικονομικά σας, ωστόσο μπορείτε να διορθώσετε λάθη και να αρχίσετε εκ νέου. Σταθερές σχέσεις απογειώνονται.
 • γ’ δεκαημέρου: έντονο πάθος και κτητικότητα βιώνετε, μια που ενδέχεται να ζείτε μια έντονη ερωτική σχέση που όμως ανατρέπει πολλές από τις αξίες σας. Δυναμικές εξελίξεις σε θέματα επαγγελματικής αποκατάστασης και προσανατολισμού.
Δίδυμοι
 • α’ δεκαημέρου: το τυχερό τρίγωνο Δία – Ουρανού, ευνοεί την ψυχολογία σας αλλά και τα οικονομικά σας, κυρίως αυτά που διαχειρίζεστε μαζί με άλλους, καθώς διανύετε μια περίοδο ευφορίας αλλά και αφθονίας. Σεξουαλική τόνωση. Κατακτήσεις έχετε κυρίως μέσα στον εργασιακό σας χώρο.
 • β’ δεκαημέρου: η πανσέληνος στο ζώδιο σας, θα φέρει μια προσωρινή αδυναμία. Κυρίως όσοι εργάζεστε πολλές ώρες, θα πρέπει να βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Πιθανόν μια σχέση επαγγελματική να λήξει άδοξα, με αποτέλεσμα να κινηθείτε πιο δυναμικά
 • γ’ δεκαημέρου: έντονο πάθος και κτητικότητα νιώθετε για το ταίρι σας ή για ένα άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα και παραδίδεστε στα συναισθήματα σας. Συνεργασίες που σας ενισχύουν οικονομικά. Χρήμα.
Kαρκίνος
 • α’ δεκαημέρου: το τυχερό τρίγωνο Δία – Ουρανού, φέρνει τύχη και εύνοια μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, πιθανόν να διευκολυνθείτε αρκετά και να προωθήσετε τα σχέδια σας λόγω της στήριξης που θα λάβετε και αναγνωρίζεται η αξία σας. Ερωτική υπεροχή και ζείτε ένα love story.
 • β’ δεκαημέρου:  η πανσέληνος στους Διδύμους, φέρνει απογοητεύσεις μέσα από αποκαλύψεις που θα γίνουν, ωστόσο είναι κάτι που πρέπει να το ξεπεράσετε για να μπορέσετε να προχωρήσετε παρακάτω. Τάση για απιστία και έντονος ερωτισμός.
 • γ’ δεκαημέρου: έντονο πάθος και κτητικότητα, στιγμές που σας παρασύρουν να χάσετε τον αυτοέλεγχο σας και πιθανόν η σεξουαλική σας ζωή να απογειωθεί. Σχέση με άτομο δεσμευμένο, αυτοκαταστροφικές τάσεις. Οικονομική ενίσχυση μέσα από συναισθηματική δέσμευση.
Λέων
 • α’ δεκαημέρου: το τυχερό τρίγωνο Δία – Ουρανού, φέρνει τύχη σε θέματα εργασιακής φύσεως, βελτιώνονται οι σχέσεις με τους συναδέλφους και άτομα που είναι σε ανώτερη θέση από εσάς και πιθανόν να δεχτείτε μια πρόταση για προαγωγή και αύξηση μισθού. Έρωτας ξαφνικός μέσα στον εργασιακό σας χώρο.
 • β’ δεκαημέρου: η Πανσέληνος στους Διδύμους, δημιουργεί αναταραχή μέσα στον φιλικό σας κύκλο, πιθανόν μια προσωπική επιλογή θα σας απομακρύνει από παρέες και κύκλους που συνηθίζατε να κινείστε, όμως όλα έχουν ένα τέλος. Γίνετε πιο δυναμικοί και εκμεταλλευτείτε την εύνοια που δέχεστε στα ερωτικά σας. Σχέση που θα σας εξελίξει.
 • γ’ δεκαημέρου: έντονο πάθος και κτητικότητα, σχέσεις απαγορευμένες, που μπορούν να αναπτυχθούν σε εργασιακό χώρο. Πρέπει να προσέξετε να μην γίνουν αποκαλύψεις και εκτεθείτε. Ζήστε το πάθος, αλλά μην προδίδετε τα συναισθήματα σας. Εμμονές.
Παρθένος
 • α’ δεκαημέρου: το τυχερό τρίγωνο Δία – Ουρανού, σας αγγίζει και απογειώνει ουσιαστικά τη ζωή σας, με τρόπο θεαματικά ευχάριστο. Ερωτικές εκπλήξεις που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα και ευνοείστε και σε επιχειρηματικά σχέδια. Σχέση με άτομο εξ αποστάσεως. Επαγγελματική μετοίκηση με δυνατές προοπτικές.
 • β’ δεκαημέρου: η πανσέληνος στους Διδύμους, κλείνει έναν επαγγελματικό κύκλο, μια σχέση ζωής. Θα γίνουν αρκετά ξεκαθαρίσματα και ίσως έτσι μπορέσετε να αναγνωρίσετε τα συναισθήματα σας. Πιθανές συναντήσεις κατά την διάρκεια ταξιδιού, μετακινήσεων.
 • γ’ δεκαημέρου: έντονο πάθος και κτητικότητα, ερωτικές στιγμές με άτομο που εξιτάρει τη φαντασία σας. Θα σπάσετε  τα ταμπού και πιθανές προκαταλήψεις. Κάνετε την υπέρβαση και ζείτε έναν απαγορευμένο έρωτα, χωρίς στερεότυπα.
Ζυγός
 • α’ δεκαημέρου: το τυχερό τρίγωνο Δία – Ουρανού, ευνοεί οικονομικής φύσεως θέματα κυρίως. Θα δείτε να αυξάνετε η περιουσία σας, δηλαδή αυτά που κατέχετε λόγω κληρονομιάς ή μαζί με άλλους και γενικά θα απαλλαγείτε από το συσσωρευμένο άγχος. Ευνοείστε αρκετά σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Ερωτικά βρίσκεστε στα καλύτερα σας, πιθανόν θα ανανεωθείτε μέσα από μια σχέση ελεύθερη.
 • β’ δεκαημέρου: η πανσέληνος στους Διδύμους, σας βγάζει από την πεπατημένη, δηλαδή χάνετε προσωρινά τον προσανατολισμό μας. Πιθανόν να κλείνουν κάποιες πόρτες, με την προοπτική όμως να ανοιχτούν καινούργιες. Ερωτικά τερτίπια σας απογειώνουν.
 • γ’ δεκαημέρου: έντονο πάθος και κτητικότητα χρωματίζουν τη σχέση σας με άτομο που συνδέεστε χρόνια και πιθανόν να αποφασίσετε να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω. Επιθυμείτε να έχετε τον έλεγχο.
Σκορπιός
 • α’ δεκαημέρου: το τυχερό τρίγωνο Δία – Ουρανού, ευνοεί προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Νιώθετε ασφάλεια, σιγουριά και φυσικά μπορείτε να προχωρήσετε σε επισημοποίηση ή κάποιου είδους δέσμευση. Συγγενικά άτομα παραμένουν δίπλα σας
 • β’ δεκαημέρου: η πανσέληνος στους Διδύμους, φέρνει μια αναστάτωση σε θέματα δανείων ή οφειλών. Πιθανόν οικονομικά να ζοριστείτε, αλλά είναι κάτι προσωρινό. Ερωτικές συναντήσεις ξαφνικές, χωρίς προειδοποίηση.
 • γ’ δεκαημέρου: έντονο πάθος και κτητικότητα  ήδη νιώθετε για άτομο που συνεργάζεστε σε καθημερινή βάση και πιθανόν να βγουν στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα. Αισθητή η παρουσία σας είτε μέσα από το διαδίκτυο είτε χρησιμοποιώντας άλλα μέσα προβολής. Οικονομική άνοδος.
Τοξότης
 • α’ δεκαημέρου: το τυχερό τρίγωνο Δία – Ουρανού, ευνοεί τη τσέπη σας μέσα από μια νέα πηγή εσόδων. Θα δείτε το εισόδημα σας να αυξάνετε και μαζί με αυτό και η αυτοπεποίθηση σας. Μέρες γεμάτες αισιοδοξία αλλά και υπερβολή. Εύνοια από τον εργασιακό χώρο. Ευκαιρίες για ανάπτυξη προσωπικής εργασίας.
 • β’ δεκαημέρου: η πανσέληνος στους Διδύμους, σημάνει το τέλος μιας προσωπικής χρόνιας σχέσης. Πιθανόν ήδη ζείτε μια κατάσταση που σας έχει συνεπάρει συναισθηματικά και θα προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα, που όμως θα δημιουργήσουν προβλήματα. Κρυφές ερωτικές συναντήσεις, σκέψεις.
 • γ’ δεκαημέρου: έντονο πάθος και κτητικότητα ζείτε μέσα σε μια απαγορευμένη σχέση. Πιθανόν να έχετε μπλέξει τη δουλειά με τον έρωτα και η κατάσταση φαίνεται να ξεφεύγει. Οικονομική ή συναισθηματική χειραγώγηση.
Αιγόκερως 
 • α’ δεκαημέρου: το τυχερό τρίγωνο Δία – Ουρανού, επηρεάζει όλες τις πτυχές της ζωής σας, ζείτε επαγγελματική άνοδο, έχετε ερωτικές επιτυχίες αλλά και λάμψη και εύκολα προωθείτε προσωπικές ικανότητες και ταλέντα. Έρωτας που σας βοηθά να βγείτε από προσωπικά αδιέξοδα. Κέρδη από τυχερά παιχνίδια.
 • β’ δεκαημέρου: η πανσέληνος στους Διδύμους, κλείνει επαφές με άτομα που συνδέεστε συναισθηματικά αλλά και οικονομικά,  με αποτέλεσμα να νιώσετε κάπως μετέωροι και να πρέπει να ασχοληθείτε με πράγματα που πιθανόν να σας αγχώνουν γιατί σας βγάζουν από τη ρουτίνα. Ταυτόχρονα ζείτε μια παθιασμένη σχέση όπου και θα ξεπεράσετε τα όρια σας.
 • γ’ δεκαημέρου: έντονο πάθος και κτητικότητα σας βγαίνει με άτομο που συνδέεστε ερωτικά, χωρίς όμως να θέλετε να δεσμευτείτε. Κρυφές συναντήσεις, συναισθηματική χειραγώγηση, ζήλια. Οικονομικά προχωράτε ανοδικά.
Υδροχόος
 • α’ δεκαημέρου: το τυχερό τρίγωνο Δία – Ουρανού, φτιάχνει την ψυχολογία σας. Περνάτε μια φάση εσωτερικής αναγέννησης, αλλά και άτομα του οικογενειακού σας χώρου θα σας ευνοήσουν, με αποτέλεσμα να νιώσετε ότι αγαπιέστε με μοναδικό τρόπο. Θέματα ακίνητης περιουσίας, κρυφές πηγές οικονομικής ενίσχυσης.
 • β’ δεκαημέρου: η πανσέληνος στους Διδύμους, προωθεί την εργασιακή σας κατάσταση με επιτυχία, με αποτέλεσμα να κάνετε μια νέα έναρξη που θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα. Φλερτ, ρομαντικό ειδύλλιο και έρωτας μέσα σε επαγγελματικό χώρο.
 • γ’ δεκαήμερου: έντονο πάθος και κτητικότητα νιώθετε για άτομο που πιθανόν είναι σε άλλη σχέση ή δεν μπορείτε να είστε μαζί και τα ερωτικά σας είναι αρκετά μπερδεμένα. Έρωτας μετ’ εμποδίων ή μυστικός.
Ιχθύες
 • α’ δεκαημέρου: το τυχερό τρίγωνο Δία – Ουρανού, ευνοεί την καθημερινότητα σας, ενισχύεστε ψυχολογικά από τη στάση συγγενικών σας προσώπων ή ξεκινάτε μια νέα συνεργασία που θα σας βοηθήσει να ορθοποδήσετε από πιθανά θέματα εύρεσης εργασίας. Έρωτας μέσα από το διαδίκτυο.
 • β’ δεκαημέρου: η πανσέληνος στους Διδύμους, φέρνει αναστάτωση μέσα στον χώρο του σπιτιού σας, πιθανόν να έρθετε σε ρήξη με άτομο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και γενικά πρέπει να είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε ή κάνετε. Ερωτικά είστε αρκετά μπερδεμένοι, ωστόσο θα περάσετε μαγικά.
 • γ’ δεκαημέρου: έντονο πάθος και κτητικότητα. Ζείτε ερωτικές στιγμές με άτομο πιθανόν νεώτερο από εσάς, με αποτέλεσμα να σας πιάνει η ανασφάλεια. Ερωτικά μπερδέματα, σχέσεις με ημερομηνία λήξης.

 

 

Χριστίνα Τανταλίδου

Αστρολογικές διαδρομές


http://www.christinatantalidou.com

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.