Γυναίκα σπουδαία, πού να βρεις; Εκείνη, της οποίας η ομορφιάς της ψυχής διαρκεί περισσότερο από εξωτερικό της κόσμημα.

Εκείνη, της οποίας τα όμορφα λόγια, απαλύνουν το μέσα σου από κάθε πόνο. Μία γυναίκας της οποίας η καρδιά κρύβει αγάπη, συμπόνια και αλήθεια. Μία ομορφιά πιο πολύτιμη και από διαμάντια, που δεν ξεθωριάζει ποτέ στο πέρασμα του χρόνου.


Γυναίκα σπουδαία, πού να βρεις; Εκείνη που ψέματα δε σου λέει, που επάνω στην αγάπη σου δεν πατάει για να σε πληγώσει και να αισθανθεί εκείνη δυνατή. Εκείνη που το λόγο της κρατάει και δε δίνει υποσχέσεις ψεύτικες, τις οποίες δεν πρόκειται να τηρήσει ποτέ. Εκείνη που στα μάτια σε κοιτάει και δεν εξαφανίζεται όπως ένας κλέφτης.

Γυναίκα σπουδαία να βρεις. Εκείνη που επάνω στην πληγή σου θα συντρέξει, που δίπλα σου δε θα έρθει μονάχα από όφελος ή επειδή δε θα έχει άλλη παρέα. Μία γυναίκα που αλήθεια θα θέλει να σου πει, να σου χαρίσει την αγάπη μέσα από την καρδιά της τη ζεστή.


Δε χρειάζεται να ψάξεις εκείνη που εξωτερικά σε καλύπτει. Η ομορφιά η εσωτερική είναι η ανώτερη. Τι να την κάνεις μία όμορφη γυναίκα που όμως δε σε αγαπάει; Να σε πληγώνει κάθε φορά ακόμα περισσότερο;

Γυναίκα σπουδαία να βρεις. Εκείνη που ξέρει να σε αγαπήσει αληθινά. Μία γυναίκα, που αυτό που κρύβει μέσα της δε θα ξεθωριάσει ποτέ με το πέρασμα του χρόνου…

 

Της Μαρίας Σκαμπαρδώνη

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.