Θα σου ζητήσω να με κρατήσεις για ένα βράδυ στην αγκαλιά σου, να με φιλήσεις, να μου κάνεις έρωτα και να σε έχω έστω για ένα βράδυ. Θέλω να χαθώ μέσα στα γαλάζια σου μάτια και να νιώσω για λίγο γυναίκα σου. Να φιλήσω κάθε σημείο του κορμιού σου, να σε ακούσω να νιώθεις ηδονή από τα χάδια μου, να βλέπω τις εκφράσεις του προσώπου σου όταν με κατακτάς και να ζούμε μαζί το όνειρο που το πρωί θα θυμάσαι και θα σε στιγματίσει. Γιατί δεν θα είσαι πια ο ίδιος…

Θα αφήσω επάνω σου και μέσα σου το κάτι μου, να έχεις να θυμάσαι αυτήν την νύχτα σαν να είναι όνειρο και παραζάλη. Δεν θέλω να κάνω σεξ μαζί σου. Θέλω να κάνω έρωτα. Δεν Θέλω να δω το γυμνό κορμί σου, αλλά την γυμνή ψυχή σου. Θέλω να σου δώσω όλα αυτά που κουβαλάω για εσένα χρόνια τώρα. Που τα πνίγω για τα “πρέπει” του κόσμου. Ξέρω πως όλα αυτά θα μείνουν λόγια στα χαρτιά, αλλά ακόμα και έτσι θα σε νιώθω κοντά μου.


Ευγενία Τριανταφυλλίδου

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.