Η ομορφιά μιας γυναίκας βρίσκεται στην ψυχή της

Advertisements

Βάφεσαι, πουδράρεσαι, φοράς όμορφα και πολυτελή ενδύματα. Καλά κάνεις εδώ που τα λέμε, ευτυχώς ή δυστυχώς, στην εποχή μας μετράει η εμφάνιση. Στις ημέρες μας, η εξωτερική εμφάνιση σου ανοίγει πόρτες και σε πολλούς ανθρώπους σε καταστεί συμπαθή και ελκυστικό.

Είναι ωραίο η γυναίκα να περιποιείται τον εαυτό της, αδιαμφισβήτητα. Όμως, περιποιείσαι με τον ίδιο τρόπο την ψυχή σου; Πόσο επιθυμείς και εκείνη να είναι όμορφη; Είσαι σίγουρη πως τα ακριβά αρώματα και οι πούδρες, καλύπτουν το κενό της ψυχής σου; Ξέρεις, εκείνες τις ώρες που αποκόβεσαι από το πλήθος και μένεις τελείως μόνη με τον εαυτό σου. Εκείνες τις ώρες που δεν αισθάνεσαι να πέφτουν επάνω σου τα βλέμματα θαυμασμού των άλλων για να καλύψεις τα δικά σου εσωτερικά κενά. Εκείνες τις ώρες, πόσο ευτυχισμένη είσαι από αυτή την ομορφιά;

Η ομορφιά η σωματική, χάνεται με τα χρόνια που περνούν. Ξεθωριάζει και παλιώνει, καθώς το πέρασμα του χρόνου αλλοιώνει τη φυσικότητα και νεανικότητα του σώματος. Γιατί η πραγματική ομορφιά βρίσκεται μέσα μας και αντανακλάται στο πρόσωπό μας, με το ζεστό μας χαμόγελο και την καλή μας διάθεση. Η ομορφιά μίας γυναίκας βρίσκεται πρωτίστως, στην ψυχή της. Γιατί εκεί, δεν παλιώνει και δεν ξεθωριάζει ποτέ. Η όμορφη στην ψυχή της γυναίκα, πάντοτε θα θεωρείται η πιο ποθητή και η πιο θελκτική.

Μην αφήνεις ποτέ την ψυχή σου αφρόντιστη, πάντοτε να ενδιαφέρεσαι για την ομορφιά της, πρωτίστως για αυτή. Διότι αυτή δεν παλιώνει ποτέ..

 

Της Μαρίας Σκαμπαρδώνη

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.