, ,

Trend Now : Πέρλες

Αν έχετε σερφάρει έστω και λίγο στο Internet σε σελίδες μόδας ή αν έχετε ρίξει μια πρόχειρη ματιά σε μαγαζιά με αξεσουάρ, θα παρατηρήσατε σίγουρα ότι φέτος οι πέρλες έχουν την τιμητική τους.


Οι πέρλες θεωρούνται ότι πιο διαχρονικό στα κοσμήματα και δίνουν πάντα μια φινέτσα στο σύνολο. Ακόμη και το πιο φτηνό φόρεμα αν φορεθεί με μια σειρά από πέρλες στο λαιμό αμέσως γίνεται πιο σικάτο και ανεβαίνει σίγουρα level!

Φέτος, οι πέρλες πάνε στα μαλλιά! Με αμέτρητα αξεσουάρ, από τσιμπιδάκια, χτενάκια, κοκκαλάκια και στέκες  για κάθε ηλικία και λούκ. Μπορεί η πέρλα να θεωρείται  πιο βραδινό και πιο χειμερινό αξεσουάρ αλλά αν το βάλεις σωστά θα απογειώσει σίγουρα τις καλοκαιρινές σου light εμφανίσεις.


Τέλος, εκτός από τα μαλλιά οι πέρλες πάνε και στις τσάντες, πορτοφόλια ακόμη και σε ιδιαίτερα ρούχα! Και τι πιο ωραίο και καλοκαιρινό από μια ολόλευκη pearl τσάντα! Τέλεια για κάθε εμφάνιση είτε πρωινή, είτε και βραδινή. Γνωστοί οίκοι, έχουν ήδη λανσάρει τσάντες με πέρλες αλλά μπορείς να βρεις και υπέροχα κομμάτια χωρίς να τα ακριβοπληρώσεις.

HTB1iwVsRIbpK1RjSZFyq6x_qFXaS

                                                                                            Της Χρύσας Αβραμίδου


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading