Το Πάσχα πλησιάζει και ως είθισται, τα βαφτιστήρια έχουν την τιμητική τους. Παιχνίδια, ρούχα, παπούτσια, σοκολατένια αυγά και φυσικά λαμπάδα, είναι αυτά που κάθε νονός θα προσφέρει.

Η αλήθεια είναι πως οι αλυσίδες καταστημάτων τα τελευταία χρόνια, κάνουν “δώρο” τη λαμπάδα, μαζί με όποιο παιχνίδι διαλέξουν οι νονοί, το σίγουρο όμως είναι πως οι λαμπάδες αυτές δεν έχουν καμία σχέση μ’ αυτές που κρατούσαμε εμείς ως παιδιά στην Ανάσταση. Είναι απλές, μονόχρωμες, χωρίς κανένα στολίδι. Αυτή η επιλογή, είναι σίγουρα πιο οικονομική, δεν ικανοποιεί όμως ούτε τα βαφτιστήρια, ούτε τους νονούς. Αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότεροι αποφασίζουμε να αγοράσουμε την λαμπάδα ξεχωριστά απ’ το παιχνίδι.


Ψάχνοντας στο ίντερνετ για όμορφες λαμπάδες θα βρούμε πολλές, τις πιο όμορφες όμως θα τις βρούμε εδώ!

Λαμπάδες από το Χαμόγελο του Παιδιού


Λαμπάδες που ξεκινάνε από πολύ χαμηλές τιμές και τα έσοδα των οποίων πηγαίνουν για καλό σκοπό! Υπάρχει κάτι πιο όμορφο απ’ αυτό;

Δες λίγα απ’ τις δράσεις του Χαμόγελου του Παιδιού

Και αυτό το Πάσχα, το Χαμόγελο του Παιδιού, θέλει να το βοηθήσουμε να φωτίσει το χαμόγελο των παιδιών που έχουν ανάγκη. Το δικό μας “λίγο”, για εκείνα τα παιδιά είναι τα πάντα! Ας κάνουμε μαζί τα παιδιά να χαμογελάσουν!

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.