, ,

Kids In Pyramids

Το πιο συναρπαστικό ταξίδι στην αρχαία Αίγυπτο και τις πυραμίδες του Φαραώ ξεκινάει! 
Και φυσικά ήμασταν εκεί και τα παιδάκια μας πήρανε μέρος! Πριν ξεκινήσει η ξενάγηση φόρεσαν σε όλα τα παιδιά Αιγυπτιακές στολές για να ξεχωρίζουν.
IMG_2009
Μέσα από μια ξενάγηση σε 3 σταθμούς και υπό την καθοδήγηση των εξειδικευμένων στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνοδών, οι μικροί επισκέπτες του Mediterranean Cosmos θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον μαγευτικό πολιτισμό της αρχαίας Αιγύπτου, να  ανακαλύψουν τις  μούμιες, τον Τουταγχαμών, να επισκεφθούν το θρόνο του Φαραώ, να κάνουν ανασκαφές στην άμμο, να αναζητήσουν τον κρυμμένο θησαυρό και να αποκρυπτογραφήσουν τα ιερογλυφικά μέσα από τα πιο ξεχωριστά διαδραστικά παιχνίδια!
IMG_2011
Βασικός στόχος της εκπαιδευτικής εκδήλωσης είναι να κεντρίσει το ενδιαφέρον των μικρών παιδιών και να τους δώσει με τον πιο βιωματικό τρόπο τα ερεθίσματα για μια πρώτη επαφή με την αρχαία Αίγυπτο και τα αρχιτεκτονικά αριστουργήματά της.
IMG_1990
Καθ’όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης οι γονείς μπορούν να ακολουθούν και στο τέλος όλα τα παιδιά παίρνουν και δίπλωμα όπου μπορούν να γράψουν το όνομά τους στα ιερογλυφικά!
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε και στο site του Mediterranean Cosmos www.medcosmos.gr
Της Χρύσας Αβραμίδου

2 απαντήσεις στο “Kids In Pyramids”

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading