Άντρας… ον από φύση ατελές κι όμως… εύκολα μετατρέπεται σε “τέλειο” μ’ ένα μαγικό ραβδάκι που λέγεται “έρωτας”… Αυτό το μαγικό ραβδάκι που τα κάνει όλα να μοιάζουν πιο όμορφα… που λειαίνει τα ελαττώματα και μεγεθύνει τα προτερήματα… “Ιδανικός άντρας”… πόσο υποκειμενική έννοια για τους περισσότερες; (και πόσο ουτοπική για άλλες;)… Αλήθεια, τι είναι για σένα “τέλειος άντρας”; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά πρέπει να έχει, για θεωρηθεί “ο ιδανικός”;


Ρωτήσαμε πολλές και πήραμε αρκετές απαντήσεις… Ιδού!


 

  • Ο ιδανικός άντρας είναι τρυφερός… σε ξαφνιάζει συχνά με εκπλήξεις, σε άσχετες στιγμές… δεν χρειάζεται να είναι κάποια γιορτή ή κάποια επέτειος… Σου μιλάει γλυκά και είναι ευγενικός… Ξέρει να σταθεί σε κάθε περίσταση…

 Ε… 32 χρονών

  • Ο ιδανικός άντρας σε κάνει να νιώθεις ασφαλής. Όταν είναι πλάι σου, πρέπει να νιώθεις πως δεν θα σ’ αγγίξει ούτε κουνούπι! Είναι προστατευτικός και ιππότης… Πρέπει να νιώθεις πως ότι κι αν συμβεί θα μπει μπροστά για σένα και θα σε βγάλει απ’ όποια δύσκολη θέση μπορεί να βρεθείς.

Κ…. 36 χρονών

  • Ο ιδανικός άντρας έχει χιούμορ. Σε κάνει να περνάς όμορφα και δεν διστάζει να τσαλακωθεί. Μ’ αρέσει να μπορεί να με παρασύρει στην τρέλα του! Μ’ αρέσει να μπορεί να με κάνει να ξεπεράσω τα όριά μου και να το χαίρομαι κιόλας. Θέλω να με κάνει να γελάω δυνατά!

Φ… 39 χρονών

  • Ο ιδανικός άντρας είναι σταθερός. Είναι σημαντικό να ξέρω πως μπορώ να στηριχτώ πάνω του ότι κι αν συμβεί. Έχει ήθος και αρχές και δεν ξεφεύγει απ’ αυτά. Είναι υπομονετικός και συζητήσιμος.

Σ… 29 χρονών

  • Ο ιδανικός άντρας είναι μαχητής! Είναι αυτός που ξέρει να διεκδικεί και να κερδίζει οτιδήποτε θελήσει. Είναι αυτός που μπορώ να θαυμάζω και που το να είμαι μαζί του, είναι πρόκληση για να εξελιχθώ και να γίνω καλύτερη!

Π… 38 χρονών

 

Προφανώς και για να θεωρηθεί κάποιος “ιδανικός”, δεν αρκεί ένα μόνο χαρακτηριστικό αλλά ένα σύνολο (με πολλά υποσύνολα! – για γυναίκες μιλάμε!) πραγμάτων. Αλήθεια… για σένα τι χρειάζεται για να μπορεί να θεωρηθεί κάποιος “ιδανικός άντρας”

 

Της Κικής Γιοβανοπούλου

 

 

 

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.