Με τη Μαρία και τη Χριστίνα είμαστε κολλητές απ’ το λύκειο. Πλέον είμαστε και οι τρεις παντρεμένες και μαζί με τους άντρες μας, έχουμε δημιουργήσει μια πολύ ωραία παρέα. Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά μιας και όλες είμαστε με τους άντρες μας πολλά χρόνια αν και με τον Γιάννη ήμασταν οι τελευταίοι που παντρευτήκαμε. Είμαστε παντρεμένοι εδώ και περίπου ένα χρόνο. Είμαι πολύ ερωτευμένη με τον άντρα μου και είμαι πραγματικά χαρούμενη που τα έχει βρει τόσο καλά με τους άντρες των κοριτσιών κι έτσι είμαστε όλοι μαζί συνέχεια. Τόσα χρόνια, βγαίνουμε συνέχεια όλοι μαζί, πηγαίνει ο ένας στο σπίτι του άλλου, πάμε διακοπές… Όλα έμοιαζαν ιδανικά! Τρία ζευγάρια, σε ειλικρινά ευτυχισμένους και χωρίς προβλήματα γάμους, που ταίριαζαν όλοι τόσο πολύ μεταξύ τους… Όμως…


Το τελευταίο διάστημα νιώθω κάτι περίεργο στην άλλοτε ήρεμη και φιλική ατμόσφαιρα που είχαμε όλοι μεταξύ μας… Ο Γιάννης… δεν ξέρω… έχει αλλάξει… Έχει αλλάξει ως προς τον τρόπο που φέρεται όταν είμαστε όλοι μαζί… Είναι κι αυτά τα βλέμματα… Κοντεύει να μου στρίψει! Τον βλέπω πως κοιτάζει τη Χριστίνα! Φοβάμαι πως δεν την βλέπει φιλικά πια! Είναι αρκετός καιρός από τότε που το κατάλαβα… Πραγματικά πίστευα πως είχαμε έναν πολύ ευτυχισμένο γάμο, πως ήταν ερωτευμένος μαζί μου όσο κι εγώ! Με πονάει απίστευτα όλο αυτό!


Απ’ όσο μπορώ να καταλάβω, η Χριστίνα δεν έχει καταλάβει κάτι, ούτε έχει συμβεί κάτι μεταξύ τους… ο Γιάννης όμως την κοιτάζει διαφορετικά! Το καταλαβαίνω! Τον ξέρω καλά τον άντρα μου! Η συμπεριφορά του απέναντί μου, δεν έχει αλλάξει… είναι το ίδιο στοργικός, γλυκός κι ευγενικός μαζί μου… ξέρω πως μ’ αγαπάει… αλλά… Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω! Σκέφτηκα πολλές φορές μήπως έπρεπε να τον ρωτήσω ευθέως αλλά… αν κάνω λάθος και δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο; Ούτε στη Χριστίνα μπορώ να μιλήσω… τι να της πω; Εξάλλου όλο αυτό το διάστημα που παρατηρώ, όσο πιο προσεχτικά μπορώ, τη συμπεριφορά και των δύο, η Χριστίνα δεν μου έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα! Δείχνει τόσο ερωτευμένη με το Νίκο!

Όλο αυτό το διάστημα, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να υποφέρω σιωπηλά και απλά να περιμένω! Αισθάνομαι σαν να κάθομαι πάνω σε μια ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί! Φοβάμαι για τη συνέχεια και η αλήθεια είναι πως όταν κανονίζουμε να συναντηθούμε όλοι μαζί, έχω αρχίσει να νιώθω άβολα… σαν να έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την μέχρι τώρα υπέροχη παρέα μας…

 

Συντάχθηκε από Χρύσα - Κική
Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.