,

Οι 5 πιο αηδιαστικές… γκουρμεδιές στον κόσμο!

Μην σε ξανακούσω να γκρινιάζεις για τις μπάμιες και τα ρεβύθια! Αυτά για τα οποία, ψέλνεις τη μάνα σου, είναι ευχάριστα γευστικές βόμβες, μπροστά σ’αυτά που τρώνε σ’ άλλες χώρες και μάλιστα απολαμβάνουν κιόλας! Δες τα 5 πιο αηδιαστικά φαγητά που τρώνε ανά τον κόσμο!


002

Το απαγορευμένο σου λέει είναι πιο γλυκό… κάτι τέτοιο φαίνεται ότι ισχύει και με το συγκεκριμένο τυρί, το οποίο πωλείται μόνο στη μαύρη (αγορά ντε!) μιας και είναι απαγορευμένο στο εμπόριο.

Φτιάχνεται κυρίως στην Ιταλία, είναι τύπου πεκορίνο και κατά την παρασκευή του, γεμίζεται με… προνύμφες μυγών!!! Οι προνύμφες μεγαλώνουν κι εκκολάπτονται κι έτσι όταν με το… καλό, το τυρί αυτό μουχλιάσει (!!!), θεωρείται έτοιμο προς κατανάλωση!


Μουχλιασμένο τυρί με μύγες και προνύμφες! Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο ως συνοδευτικό για το κρασάκι σου;;;

Baby-Mice-Wine-China-Korea

Και μιας και είπαμε κρασάκι… τι θα έλεγες για λίγο ασιατικό κρασί με… νεογέννητα ποντικάκια;

Μικροί mickey mouse, βράζονται, τεμαχίζονται και αναμειγνύονται με κρασί. Το κρασί, αναμεμειγμένο με τα υγρά των μικρών πτωμάτων αλλά και εμπλουτισμένο με τα κομματάκια τους (έτσι για την τσαχπινιά), είναι σου λέει απ’ τα αγαπημένα Κινέζων και Κορεατών!

Στην υγεία σας!

balut-less-gross

Δημοφιλές street food σε Φιλιππίνες και Βιετνάμ! Βραστά αυγουλάκια πάπιας που πωλούνται στους δρόμους, με το έμβρυο εντός των τσοφλίων να έχει… μισο – εκκολαφτεί! Απ’ την τρύπα στο πάνω μέρος του αυγού, μπορείς να “απολαύσεις” το υγρό, αλλά και το μικρό έμβρυο της… Daisy Duck!!!

Το Balut θεωρείται απ’ τις πιο εκλεκτές λιχουδιές, σύμφωνα με τους ντόπιους!

hqdefault

Κινέζοι σεφ, έχουν βρει μια “ευφυέστατη” τεχνική, κατά την οποία, μπορούν να τηγανίζουν το ψάρι, ενώ είναι ακόμη ζωντανό. Πιάνουν το κεφάλι με πετσέτα (ή κάτι τέτοιο) κι ενώ το σώμα καλοψήνεται, το κεφάλι σπαρταράει ακόμη. Λεπτομέρειες τις συνταγής δεν μπορώ να σας δώσω… δεν κατάφερα να δω ολόκληρο το βίντεο!

Το θέμα είναι, πως ο… ΝΕΜΟ σερβίρεται με ντοματούλα και κρεμμυδάκι και κυριολεκτικώς… σπαρταράει στο πιάτο!

Creepy!!!!

batsoup

Η γευστική ατραξιόν στο Παλάου της Μικρονησίας, δεν είναι άλλη, από την σούπα… νυχτερίδας! Θεωρείται μάλιστα, τόσο εκλεκτή λιχουδιά για τους ντόπιους, που συνηθίζουν το νυχτεριδο-κυνήγι για να απολαύσουν το τρυφερό (;;;) κρεατάκι στις σούπες τους.

Μαγειρεύουν τους μικρούς συγγενείς του Batman με φρούτα, μπαχαρικά και μυρωδικά.

Ωραία ιδέα για… ελαφρύ βραδινό;

Υποθέτω πως αν το συγκεκριμένο άρθρο γραφόταν στο Παρίσι, απ’ τη λίστα δεν θα έλειπε και το δικό μας… κοκορέτσι! Αλλά… γίνεται μωρέ Πάσχα χωρίς κοκορέτσι;;; 😛

 

Της Κικής Γιοβανοπούλου

 


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading