Είμαι παντρεμένη εδώ και σχεδόν μισό αιώνα! Η έγγαμη ζωή μου δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα, αλλά σήμερα νιώθω περήφανη που καταφέραμε με τον άντρα μου, να διατηρήσουμε την οικογένειά μας ενωμένη! Έχω δύο παιδιά, τον Σάββα και την Ελένη. Ο Σάββας είναι 38 χρονών και η Ελένη 35. Η Ελένη είναι παντρεμένη εδώ και 3 χρόνια κι έχει ένα μικρό κοριτσάκι. Ο Σάββας μου, είναι ακόμη ελεύθερος…Κι ελπίζω να μείνει δηλαδή, αν συνεχίσει να θέλει για γυναίκα του μια… ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Πολύ πρόσφατα μου αποκάλυψε, πως διατηρεί σχέση με μια γυναίκα, που έχει χωρίσει με τον άντρα της κι έχει 2 μικρά παιδιά! Δεν το κρύβω ότι σοκαρίστηκα! Ο Σάββας μου, είναι στην καλύτερή του φάση! Έχει φτιάξει τη δική του επιχείρηση, η δουλειά του πάει πολύ καλά… Έξυπνος είναι, όμορφος είναι… δεν καταλαβαίνω γιατί θέλει να χαραμιστεί έτσι! Μα… με χωρισμένη;;;


Όταν μιλάει για εκείνη, το στόμα του στάζει μέλι! Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω!!! Μάγια του έκανε;;; Τις ξέρουμε δα αυτές! Το παίζει καλή για να τον τυλίξει! Να του σκαρώσει και κανένα παιδί, να τον κρατάει δεμένο! Σιγά μην τον αγάπησε τον Σάββα! Μύρισε χρήμα και όρμηξε! Χορηγό ψάχνει αυτή! Όχι σύντροφο! Εγώ ξέρω, στις εποχές μου, όταν χαλούσε κάτι το φτιάχναμε! Οι νέες γενιές το πετάνε και παίρνουν καινούριο! Έτσι έκανε κι αυτή! Βρήκε τον άλλον, έκανε και 2 παιδιά, τον βαρέθηκε και τον παράτησε! Και τώρα βρήκε καινούριο θύμα! Τον γιο μου! Η μάνα μου, έλεγε θυμάμαι πως ο δεύτερος γάμος είναι μπάλωμα! Για να καλύψει τα κενά της, το γιο μου βρήκε; Θα κάνει μπάλωμα τον Σάββα μου;;;

Τόσες πέρασαν από τη ζωή του! Ποτέ δεν είχε καν σκεφτεί το γάμο! Μ΄αυτήν έπρεπε; Πριν γνωρίσει ο Σάββας αυτή την… ακατανόμαστη, είχε σχέση με ένα πολύ καλό κορίτσι! Την Σόνια! Στα μάτια τον κοιτούσε τον Σάββα μου! Όμορφη, μετρημένη, μορφωμένη, από καλή οικογένεια… Όταν την άφησε, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ! Εκείνη του έπρεπε! Εκείνη έπρεπε να παντρευτεί! Το κατάπια όμως… σκέφτηκα, για να το κάνει ο Σάββας μου, κάτι θα ξέρει παραπάνω! Ποτέ δεν είχα εμπλοκή στην προσωπική του ζωή! Αλλά αυτό… Αυτό είναι άνω ποταμών!


Ούτε να την γνωρίσω δεν θέλω! Του το είπα ορθά κοφτά! Να βρει μια κοπέλα ελεύθερη, χωρίς υποχρεώσεις… ναι! Φυσικά και θα την δεχτώ και θα την αγκαλιάσω σαν παιδί μου! Αλλά χωρισμένη με παιδιά; Σιγά μη με φωνάζουν και γιαγιά, ξένα παιδιά! Όχι, όχι και ξανά όχι! Δεν μπορώ να δεχτώ να παντρευτεί ο Σάββας μου αυτή!!!

 

Της Κικής Γιοβανοπούλου

 

Advertisements

2 Σχόλια

  1. Μα τη χωρισμένη;;;; πφφφ υπάρχουν ακατανoμαστες και ακατονόμαστες οι χωρισμένες και οι άγαμες μητέρες έχουν τα πρωτεία! Δεν υπάρχει σωτηρία!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.