Με το Σπύρο είμαστε παντρεμένοι τα τελευταία 9 χρόνια. Μαζί φτιάξαμε μια υπέροχη οικογένεια η οποία συμπληρώθηκε με τον ερχομό της κόρης μας 8 χρόνια πριν… Απ’ τη μέρα που γέννησα, παράτησα τη δουλειά μου, τα όνειρά μου, τα θέλω μου… Έδωσα τη ζωή μου ολόκληρη για να καταφέρω να μεγαλώσω σωστά το παιδί μας και να φροντίζω τον άντρα μου!


Η δουλειά του Σπύρου δεν είναι εύκολη… Πρέπει να ταξιδεύει και να διανυκτερεύει συχνά εκτός πόλης… Όλο το βάρος του σπιτιού και του παιδιού είναι στις δικές μου πλάτες. Ποτέ δεν βαρυγκώμησα όμως! Ξέρω πόσο πολύ μας αγαπάει ο Σπύρος και πως ότι κάνει, το κάνει για να έχουμε μια όμορφη κι άνετη ζωή! Κι εγώ τον αγαπάω… πολύ! Τον ερωτεύτηκα τρελά απ’ την πρώτη στιγμή κι ας μην ήθελα να του το δείξω! Είχαμε μια υπέροχη σχέση μέχρι που…


Πάνε κάποιοι μήνες από τότε που άρχισα να βλέπω σημάδια πως κάτι συμβαίνει… Ο Σπύρος ήταν μόνιμα σκεπτικός… από ένα σημείο και μετά τα ταξίδια άρχισαν να πυκνώνουν… το κινητό του ήταν μόνιμα στην τσέπη του… Κάτι δεν πήγαινε καλά… Στην αρχή, σκέφτηκα πως ίσως είναι ιδέα μου! Από ένα σημείο και μετά όμως κατάλαβα πως ο Σπύρος είχε αλλάξει… Δεν ήταν πια ο άντρας που γνώρισα κι αγάπησα… Και ήμουν σίγουρη πως γι’ αυτή την αλλαγή ευθυνόταν κάποια γυναίκα… Η αρχική άρνηση έγινε συνειδητοποιημένη απόφαση να ανακαλύψω την αλήθεια! Έπρεπε να ξέρω!

7-obvious-clues-of-a-cheating-partner-3

Η στιγμή που κράτησα στα χέρια μου τις φωτογραφίες του ντετέκτιβ ήταν τρομερά οδυνηρή! Ο Σπύρος είχε ερωμένη! Δεν ήταν ιδέα μου… ήταν η αλήθεια! Ο Σπύρος ΜΟΥ, εδώ και αρκετούς μήνες, διατηρούσε σχέση με μια κατά πολύ μικρότερή μου γυναίκα! Γι’ αυτό τα ταξίδια… για να τη συναντάει! Ο κόσμος μου γκρεμίστηκε! Σε μια στιγμή ένιωσα πως χάνω τα πάντα! Ο άντρας ΜΟΥ! Ο δικός ΜΟΥ άντρας μου έλεγε ψέματα τόσο καιρό! Με κορόιδευε μπροστά στα μάτια μου! Μου έλεγε στο τηλέφωνο πως μ’ αγαπάει, τη στιγμή που δίπλα του ξάπλωνε μισόγυμνη η ερωμένη του! Σίγουρα θα γελούσαν πίσω απ’ την πλάτη μου! Γιατί τόσο κοροϊδία; Γιατί τόσα ψέματα; Αν δεν με ήθελε πια, γιατί δεν μου ζήτησε απλά να χωρίσουμε και προτίμησε να παίξει αυτό το παιχνίδι εις βάρος της οικογένειάς του; Τι φοβήθηκε; Με έχει ικανή να πληγώσω την κόρη μας, απομακρύνοντάς την από κοντά του; Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό και θα έπρεπε να το ξέρει!

Έχει περάσει τόσος καιρός που ξέρω… Δεν του έχω πει κουβέντα… Ίσως περιμένω να δω αν θα μου μιλήσει ο ίδιος κάποια στιγμή… Ίσως ελπίζω πως είναι μια ιστορία με ημερομηνία λήξης… Ίσως ελπίζω πως θα καταλάβει το λάθος του και θα το σταματήσει… Ίσως ξέρω πως αν χωρίσουμε τελικά, στην ηλικία που είμαι και χωρίς δουλειά στα χέρια μου… Δεν ξέρω… πραγματικά… Το μόνο που ξέρω είναι πως τον αγαπάω και πως όλο αυτό μ’ έχει διαλύσει…

 

Συντάχθηκε από Κική & Χρύσα

read more: ΑΠΙΣΤΙΑ – Η ερωμένη (1)ΑΠΙΣΤΙΑ – Ο άπιστος (2)

 

 

Advertisements

11 Σχόλια

  1. Βεατρίκη καλημέρα! Δεν πρόκειται για μια ιστορία με συνέχειες, αλλά για τη διαφορετική οπτική των ατόμων που απαρτίζουν μια ιστορία! Θα ακολουθήσουν παρόμοια άρθρα που ελπίζουμε να είναι το ίδιο ενδιαφέροντα! Ευχαριστούμε για το σχόλιο!

 1. Ένας Σπυρος παντού, εσύ;;;
  Αναρωτιέσαι γιατί δε σου μίλησε; εσύ γιατί επέλεξες ντετέκτιβ; γιατί δε μιλάς;
  Περιμένεις την αποδοχή από εκείνον, αποφάσισες να εθελοτυφλείς; Το αποδέχτηκες;;.Αυτό δεν είναι αγάπη, αυτό δεν είναι σχέση! Πλέον λέτε ψέματα και οι δύο….
  Περιμένω τη συνέχεια, είτε μυθοπλασία είτε αλήθεια…

  1. Αθηνά καλημέρα! Το concept της συγκεκριμένης ομάδας άρθρων, ήταν να δούμε την διαφορετική οπτική των ατόμων που απαρτίζουν μια ιστορία. Θα ακολουθήσουν κι άλλα άρθρα με παρόμοια λογική. Ευχαριστούμε για τα σχόλια και ειλικρινά χαιρόμαστε που σας κίνησαν το ενδιαφέρον!

   1. Το κατάλαβα διαβάζοντας και τα τρία.
    Επιτυχημένη προσέγγιση
    Καλή συνέχεια

 2. Καλημέρα σε όλες!! Ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Το ρώτησα για νάμαι σίγουρη βλέποντας την παθητικότητα στην λήψη αποφάσεων επάνω στο θέμα από όλα τα εμπλεκόμενα τα μέρη..Κατ’ αρχήν να πω οτι έχετε καταγράψει όμορφα, απλά και με πληρότητα τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές των εμπλεκομένων ενηλίκων προσώπων πάνω σε αυτό το ζήτημα..
  Ο άντρας δεν ήταν από πάστα άπιστος . Θέλω να πω οτι αυτή η εξώγαμη σχέση που δημιούργησε- απ’ όσο προκύπτει από το κείμενο- ήταν η πρώτη του και δεν είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα του χαρακτήρα του.΄Ήταν όμως προαποφασισμένος να δημιουργήσει μια τέτοια σχέση ή όποια τέλος πάντων εξωγαμη ερωτική κατάσταση έστω και της μιας βραδυάς.. (είχε βγάλει την βέρα του, ήταν δυσαρεστημένος και κουρασμένος από την συζυγική ζωή, από την σύζυγό του, όπως έλεγε κλ.π) Ή κοπέλλα με την οποία συνήψε την σχέση ήταν η απλά η αφορμή- βρέθηκε στον δρόμο του- ήταν και πρόθυμη, ανοιχτή..
  Από κει και πέρα, ο τρίτος άνθρωπος κατάλαβε έστω και καθυστερημένα αυτό που είχε εξ αρχής αντιληφθεί και αρνιόταν να το συνειδοτοποιήσει και να ενεργήσει ανάλογα με το τι ήθελε. Βολευόταν στο να πείθει τον εαυτόν της για την άγνοια. μα και όταν ο κύβος ερρίφθη, αυτή συνειδητά πια συνεχίζει την σχέση,.Είναι και το απαγορευμένο που φουντώνει το πάθος λεν, μπορεί ν α είναι και η αίσθηση ανταγωνισμού απέναντι σε μια άλλη γυναίκα
  Η σύζυγος και που το είχε αντιληφθεί, με το που έκανε πλάγιες ενέργειες και διεπίστωσε την εξώγαμη σχέση του άντρα της σιωπά, μένει παθητική, θυμώνει με τον εαυτόν της, με τον σύζυγο, δηλητηριάζει τον εαυτόν της, δεν έχει κοιτάξει καν το πως και το γιατί η ίδια άφησε με την συμπεριφορά της να ανοιχτεί αυτό το παράθυρο στον γάμο της,να μπουν τα νερά..Ήταν πεπεισμένη οτι ο άντρας της, ο δικός της άντρας ήταν δεδομένος και αφοσιωμένος στην σχέση τους..Είχε χάσει τις κεραίες της;..Από την άλλη δεν έχει δει τα συναισθήματά της για κείνο, για τις θυσίες της μιλάει..Ήθελα νάξερα πως εξακολουθεί να κάνει σεξ μαζί του τόσο θυμωμένη, τόσο ταπεινωμένη που νοιώθει πως είναι, εκτός αν είχαν ήδη διακόψει τις σχέσεις αυτές από καιρό μεταξύ τους..Πρέπει να σκεφτεί, να αποφασίσει τι θέλει και να δράσει ανάλογα..Αν δεν πιάσεις τον ταύρο απ’ τα κέρατα, χάνεις αυγά και καλάθια, αυτό πιστεύω..
  Και ο ο σύζυγος αλωνίζει αναμεσίς των δυο..Είναι κολακευμένος από την σχέση του, νοιώθει ερωτεύσιμος και μάλιστα από νεώτερη γυναίκα, κρατάει και την σύζυγο που μπορεί και στο βάθος να την αγαπάει, μα είναι τόσο απορροφημένη με άλλα, τόσο που εκείνος ένοιωθε παραμελημένος, πάγωνε απέντί της.,μπορεί και επειδή είναι η μάνα του παιδιού τους καθώς εξηγεί, μπορεί και για το βόλεμα, την ασφάλεια το κοινωνικό στάτους, πολλά άλλα μπορεί…..Λέει πως αγαπάει την άλλη..Ανοησίες!, Βολεύεται επικαλούμενος το παιδί και εκμεταλλεύεται την παθητική και των δυο..’Όμως, μπορεί καθώς συνεχίζεται η κατάσταση, να επιχειρήσει την έξοδο..
  Άσχημες, συνήθεις καταστάσεις, δυστυχώς..Το παιδί του ζευγαριού δεν μπορεί να μην έχει νοιώσει την πνιγηρή, αφύσικη ατμόσφαιρα στο σπίτι του, θα αρχίσει να φοβάται, να νοιώθει ανασφάλεια…
  Την αγάπη, λέω να την αφήσω παράμερα..Δεν έχει πολύ σχέση εδώ, όσο μένει μετέωρη αυτή η τριμερής σχέση, όπως ο ένας κοροϊδευει τον άλλον και πρώτα από όλους τον εαυτόν του…..Μέχρις εδώ φτάνω..Μια ψυχολόγος θα ξέρει καλύτερα ..

  1. Βεατρίκη ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και για το χρόνο που αφιέρωσες να διαβάσεις τόσο προσεχτικά τα άρθρα μας! Ένα νόμισμα δεν έχει μόνο μία πλευρά, κι αυτό ακριβώς προσπαθήσαμε να αποτυπώσουμε. Ευχαριστούμε για το πραγματικά πολύ ενδιαφέρον σχόλιό σου!

  1. Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια και τα σχόλια σας!Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.