Οι καιροί έχουν αλλάξει… τα στερεότυπα έχουν αποδομηθεί… ο καθένας μπορεί να κάνει τις επιλογές του… Ας καγχάσω! χα 😐 χα 😐 χα 😐


Πήγαινε και πες σε κάποιον ότι είσαι εκεί γύρω στα 35 και single κι έλα μίλησέ μου μετά για τον εξευρωπαϊσμό της Ελλάδας! Το πιθανότερο είναι να σε κοιτάξει καλά καλά από πάνω μέχρι κάτω ψάχνοντας το κουσούρι! Οι ευγενέστεροι θα σε ρωτήσουν αν χτίζεις την καριέρα σου και δεν “κατάφερες” να παντρευτείς και οι πιο αγενείς θα σε ρωτήσουν “και τι περιμένεις; πότε θα κάνεις παιδιά;”.


Πέρασες δύσκολα στην προηγούμενη σχέση σου και δεν θες να ξαναμπλέξεις. Η ιδέα της μονιμότητας και των παιδιών σε κάνει να βγάζεις σπυριά. Δεν έχεις δουλειά και καταλαβαίνεις ότι έτσι δεν μπορείς να “ανοίξεις σπίτι”. Θες να δώσεις όλο το είναι σου στην καριέρα σου. Δεν έχεις γνωρίσει τον κατάλληλο. Αυτός που θεωρείς εσύ κατάλληλος δεν νιώθει το ίδιο… Μπορεί να είσαι single για 1000 λόγους και ταυτόχρονα δεν γουστάρεις να δίνεις εξηγήσεις! Και γιατί να το κάνεις άλλωστε; Σου είναι ήδη αρκετά δύσκολο να νιώθεις “διαφορετικός” από τους περισσότερους συνομηλίκους σου… τα “κοινά ενδιαφέροντα” αρχίζουν σιγά σιγά να μειώνονται… οι περισσότερες προσκλήσεις πια, περιλαμβάνουν παιδικά πάρτι… Έχεις τα δικά σου, θα έχεις και τους λοιπούς που χώνουν τη μύτη τους στα προσωπικά σου;

Το τι θα κάνεις στη ζωή σου είναι καθαρά ΔΙΚΗ ΣΟΥ υπόθεση! Είναι ΔΙΚΗ ΣΟΥ δουλειά το αν θα μείνεις μόνη, αν θα παντρευτείς, αν θα κάνεις παιδιά, αν αποφασίσεις να γίνεις εθελόντρια στην Αφρική! Είναι ΔΙΚΗ ΣΟΥ δουλειά να στηρίξεις τις επιλογές σου! ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ οι επιλογές, ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ και οι συνέπειες! ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΖΩΗ!!! ΖΗΣ’ ΤΗΝ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ!!!

Της Κικής Γιοβανοπούλου
Advertisements

2 Σχόλια


Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.