,

Συνέντευξη με μια οραματίστρια…

Την γνωρίζω αρκετά χρόνια, ποτέ όμως δεν έτυχε να μου μιλήσει για το χάρισμα που έχει. Όταν τελικά το έκανε, δεν κρατήθηκα και την παρακάλεσα να μου απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις. Την κάλεσα στο σπίτι μου (βράδυ!!! με είπε κάποιος φοβιτσιάρα;;;;) και δεν αρνήθηκε να μου απαντήσει σε όλα όσα τη ρώτησα, απλά με παρακάλεσε κάποια απ’ αυτά να μην τα δημοσιεύσω, το οποίο φυσικά σεβάστηκα. Η κουβέντα που είχαμε ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Δεν ήταν λίγες οι στιγμές που ειλικρινά ανατρίχιασα (και κάποιες λίγο αγριεύτηκα! Sorry φίλη!). Όλα αυτά για έναν άνθρωπο που λειτουργεί με γνώμονα τη λογική, όπως εγώ είναι σίγουρα ανεξήγητα…


Ας δούμε τι μου είπε…

Πως θα εξηγούσες με λίγα λόγια αυτό που σου συμβαίνει;


Σε ανύποπτο χρόνο βλέπω οράματα για πράγματα που πρόκειται να συμβούν στο άμεσο συνήθως μέλλον. Στην πορεία έμαθα ότι το χάρισμα αυτό λέγεται “προμήνυμα” και είναι κληρονομικό (100% από παππούδες / 50% από γονείς). Βλέπω επίσης προφητικά όνειρα.

Πότε ανακάλυψες ότι έχεις αυτό το χάρισμα;

Πρέπει να ήμουν στην ΣΤ’ Δημοτικού. Είδα πως εκεί που καθόμουν θα γυρνούσε ο δάσκαλος και θα έβλεπα μπροστά μου τον πισινό του! Λίγα δευτερόλεπτα μετά, συνέβη! (γελάει)

Το θεωρείς δώρο ή κατάρα;

Δύσκολη απάντηση. Μάλλον ως δώρο μπορώ να το εκλάβω, γιατί μπορώ να ξέρω τι θα συμβεί. Τα δυσάρεστα δεν μ’ ευχαριστούν αλλά συμβαίνουν.

Πως αισθάνεσαι κάθε φορά που έχεις κάποιο όραμα;

Μετά από τόσα χρόνια είναι απόλυτα φυσιολογικό για μένα. Δεν αφήνω να με επηρεάζουν, όσο αυτό είναι ανθρωπίνως εφικτό.

Συνήθως βλέπεις δυσάρεστα ή ευχάριστα γεγονότα;

Βλέπω και ευχάριστα και δυσάρεστα και σημαντικά και ασήμαντα. Δεν υπερτερεί κάποιο απ’ αυτά από άποψη συχνότητας.

Συνήθως ενημερώνεις αυτόν που τον αφορά;

Όχι πάντα. Όταν πρόκειται για δυσάρεστα γεγονότα που δεν μπορούν να αποφευχθούν, δεν τα λέω. Όταν πρόκειται για ευχάριστα, συνήθως τα λέω.

Το ότι έχεις αυτό το χάρισμα το λες ή το κρύβεις;

Επιλεκτικά… όχι δεν το λέω σε όλους.

Ξέρεις κι άλλα άτομα με παρόμοιο χάρισμα;

Ναι. Στην οικογένειά μου υπάρχουν 2 ακόμη άτομα. Η μαμά μου βλέπει προφητικά όνειρα και η αδερφή μου βλέπει οράματα σαν κι εμένα.

Έχει συμβεί να δεις κάτι και να μην συμβεί τελικά;

Όχι. Όλα όσα έχω δει έχουν επιβεβαιωθεί.

Πες μου κάποια απ’ τα πιο συνταρακτικά γεγονότα που έχεις οραματιστεί

Το πιο σημαντικό ήταν ότι ήξερα μια μέρα πριν το θάνατο του πατέρα μου ότι επρόκειτο να φύγει. Ήταν πολύ οδυνηρό…

Ένα άλλο που θυμάμαι πολύ έντονα είναι ότι είδα στον ύπνο μου πως μου έπεσαν τα δόντια, τα οποία όμως έβαλα μόνη μου στη θέση τους. Την επομένη το πρωί, έφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο τη θεία μου και την έβαλαν εκτάκτως στο χειρουργείο. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα ώστε να δικαιολογείται όλο αυτό. Ήταν πολύ ξαφνικό! Μπήκε στην εντατική. Όλοι έκλαιγαν! Οι πιθανότητες να επιβιώσει δεν ήταν πολλές. Είδα όραμα τους νεκρούς γονείς της πάνω από το χειρουργικό κρεβάτι. Ήμουν σίγουρη ότι είχαν έρθει εκεί για να την προστατεύσουν κι ότι θα γίνει καλά, όπως κι έγινε… ευτυχώς!

Σε γενικές γραμμές νιώθω τυχερή που μπορώ να “διαβάσω” τους ανθρώπους με την πρώτη ματιά! ΟΛΟΥΣ! Δεν ξέρω αν λέγεται διορατικότητα αλλά μπορώ να δω την αύρα του άλλου, αν μου βγάζει θετικά ή αρνητικά συναισθήματα. Ένα επίσης πολύ ενδιαφέρον που μου συμβαίνει είναι ότι μπορώ να “δω” μια εγκυμοσύνη πριν την αντιληφθεί και η ίδια η εγκυμονούσα!

Πιστεύεις πως υπάρχει αυτό που λέμε “γραμμένο”;

Ναι το πιστεύω. Πιστεύω πως ο καθένας από μας έχει το πεπρωμένο του, καθώς επίσης και το ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Θεωρώ ότι ο κάθε άνθρωπος που έρχεται στη ζωή μας, έρχεται για να μας διδάξει κάτι. Πιστεύω στο κάρμα. Θεωρώ επίσης πως υπάρχει μετενσάρκωση. Δεν χάνεται η ψυχή μετά το θάνατο.

Θεωρείς ότι κάτι που θα “δεις” μπορεί να αλλάξει;

Σε γενικές γραμμές όχι. Αυτό που θα δω θα συμβεί. Μπορώ να σου πω όμως, ότι κάποτε γνώρισα έναν άντρα με τον οποίο ήξερα ότι αν γίνουμε ζευγάρι, θα κάνω μαζί του παιδί και θα είναι αγόρι. Δεν το προχώρησα όμως, γιατί “ήξερα” ότι είναι αλητάκος! (γελάει). Πιστεύω ότι υπάρχει πεπρωμένο και αυτό δεν αλλάζει. Σε κάποιες (ελάχιστες κατ΄ εμέ) περιπτώσεις όμως σου δίνεται επιλογή.

Μπορείς να “δεις” για όλους όσους γνωρίζεις;

Για να μπορέσω να “δω” κάτι για κάποιον, πρέπει να έχει κάτι σαν “ανοιχτή πύλη” ώστε να μπορώ να συνδεθώ μαζί του. Όχι δεν μπορώ να δω κάτι για όλους όσους γνωρίζω. Επίσης, δεν είναι κάτι που μπορώ να προκαλέσω, είναι κάτι που συμβαίνει μόνο του σε ανύποπτες στιγμές.

Ξέρεις τι θα γίνει στο δικό σου μέλλον;

Συνήθως τα οράματα που βλέπω αφορούν τρίτα άτομα, όχι εμένα. Μπορώ όμως να σου πω πως ξέρω ότι με τη σχέση που έχω σήμερα, θα χωρίσουμε σύντομα κι εκείνος θα παντρευτεί κάποια άλλη. Επίσης ξέρω πως εγώ θα κάνω 2 γιους με κάποιον άλλον.

Για το τελευταίο κρατάω μικρό καλάθι… Η ιστορία θα δείξει φίλη μου αν ΚΑΙ σ’ αυτό είχες δίκιο! Σ’ ευχαριστώ πολύ!

Της Κικής Γιοβανοπούλου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading