, ,

Επώνυμοι που βίωσαν πρόωρες απώλειες!

Το να χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο, είναι από μόνο του εξαιρετικά σκληρό! Όταν ο άνθρωπος αυτός όμως, τυγχάνει να φεύγει πρόωρα ή/και ξαφνικά, το φορτίο γίνεται δυσβάσταχτο! Ο θάνατος δεν κάνει διακρίσεις κι είναι πολλοί και οι επώνυμοι που αναγκάστηκαν να τον κοιτάξουν κατάματα όταν έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα. Ας δούμε 6 επώνυμους ανθρώπους που η ζωή τους πήρε σημαντικούς για εκείνους ανθρώπους.


Η απαστράπτουσα ξανθιά παρουσιάστρια είχε την ατυχία να χάσει τον πατέρα της από καρκίνο στην τρυφερή ηλικία των 2,5 ετών. Έζησε πολλά χρόνια μόνο με την μητέρα της, μέχρι τη στιγμή που η δεύτερη ξαναπαντρεύτηκε, χαρίζοντάς της έναν αδερφό όταν η Ελένη ήταν ήδη 16 ετών. Έχει δηλώσει πως δεν ένιωσε την απώλεια τότε γιατί επί της ουσίας έτσι είχε μάθει να ζει, σήμερα όμως μπορεί να κατανοήσει κάποιες συμπεριφορές της, οι οποίες προήλθαν απ’ την πρόωρη αυτή απώλεια. 002
006 Λίγοι γνωρίζουν πως ο λατρεμένος λαϊκός τραγουδιστής έχασε την πρώτη του γυναίκα, με την οποία μάλιστα είχε αποκτήσει κι έναν γιο. Αυτή είναι μια ιστορία για την οποία δεν θέλει να μιλάει πολύ. Ξαναπαντρεύτηκε κι έκανε μια κόρη, την Γιάννα Τερζή, που ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα της στο τραγούδι. Ο Πασχάλης Τερζής είναι πολλά χρόνια παντρεμένος με την δεύτερη γυναίκα του κι όλα δείχνουν πως παρά την πρώτη ατυχία του, η ζωή του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία!
Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη είδε να εκτελείται μπροστά στα μάτια της, ο σύντροφος και πατέρας του γιου της, επιχειρηματίας Μπάμπης Λαζαρίδης. 2008. 2 εκτελεστές. 20 σφαίρες από καλάσνικοφ στο κορμί του 40χρονου άντρα. Η ίδια τραυματίζεται ελαφρώς ενώ τα μέσα μιλούν για μαφιόζικο χτύπημα και ξεκαθάρισμα λογαριασμών. 003
 007 Ήταν το 1995 όταν ο μικρός Ανδρέας έφυγε απ’ τη ζωή χτυπημένος από καρκίνο, μόλις στα 10 του χρόνια! «Δώστε στα παιδιά το χαμόγελο που τους αξίζει» είχε ζητήσει πριν κλείσει για πάντα τα γαλάζια του μάτια. Και κάπως έτσι δημιουργήθηκε το «Χαμόγελο του παιδιού». Με μεγαλείο ψυχής και μεγάλη προσπάθεια, ο Κώστας Γιαννόπουλος υπηρετεί εδώ και 23 περίπου χρόνια το όραμα του μικρού του αγγέλου! Ο άδικος θάνατος του μικρού Ανδρέα, έκανε την αγκαλιά του πατέρα του φωλιά για πολλά παιδιά! Ο Κώστας Γιαννόπουλος με σκληρή δουλειά και ειλικρινή αγάπη, εκτελεί τεράστιο ανθρωπιστικό έργο.
Μητέρα ενός παιδιού και έγκυος σε δίδυμα ήταν η όμορφη δημοσιογράφος όταν εντελώς ξαφνικά έχασε τον σύζυγό της. Το βαρύ αυτό χτύπημα της μοίρας την έκανε πιο δυνατή, δεν κατάφερε να την λυγίσει. Δεν το έβαλε κάτω και με σκληρή δουλειά και απίστευτη δύναμη κατάφερε να μεγαλώσει μόνη της τα 3 παιδιά της. Η ΚΥΡΙΑ Τσαπανίδου με την αξιοπρεπή πορεία της πρέπει να αποτελεί πρότυπο για όλες τις γυναίκες!  005
004 Απ’ τη λίστα αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει η σοκαριστική ιστορία που έζησε ο αείμνηστος ηθοποιός Παντελής Ζερβός. 1956. Η γυναίκα του με τις 3 κόρες του έκαναν τις διακοπές τους στην ιδιαίτερη πατρίδα της πρώτης ενώ ο ίδιος ο Παντελής Ζερβός βρισκόταν στην Επίδαυρο γιατί εργαζόταν. Ο σεισμός που ισοπέδωσε το νησί εκείνο το καλοκαίρι, έγινε η αιτία να θαφτεί κάτω απ’ τα συντρίμμια του η 12χρονη τότε κόρη του. Το σοκαριστικό της ιστορίας ήταν ότι κατά την εκταφή 3 χρόνια αργότερα αποκαλύφθηκε πως η μικρή είχε θαφτεί ζωντανή. Το ότι ο σκελετός του παιδιού βρέθηκε στο πλάι και με το στόμα ανοιχτό ήταν ένα μυστικό που ο Παντελής Ζερβός κράτησε μέσα του απ’ όλους, ακόμη κι απ’ τη γυναίκα του. Το αποκάλυψε πολλά χρόνια αργότερα σε συνέντευξή του, λίγο πριν φύγει κι ο ίδιος απ’ τη ζωή.
Της Κικής Γιοβανοπούλου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading