ΓΥΝΑΙΚΑ! Το αδύναμο φύλο! ΧΑ! Ας γελάσω! Σχεδόν 2.500 χιλιάδες χρόνια πριν ο Μένανδρος είχε αναφερθεί ξεκάθαρα στη δύναμη της γυναίκας, μιλώντας γι αυτήν σαν ένα από τα 3 φοβερότερα κακά του κόσμου! “πυρ, γυνή και θάλασσα”! 


Η γυναίκα μπορεί να είναι γλυκιά, σκληρή, αυστηρή, δυναμική, αδύναμη, επιθετική, ευγενική, ατίθαση, υπομονετική και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό. Όλα εξαρτώνται απ τις συνθήκες και το ποιον έχει απέναντι της. Είναι έξαλλου γνωστό τοις πάσι ότι μέσα σε κάθε γυναίκα κοιμάται μια σκύλα, μια χαζή, μια γκρινιάρα, ένας άγγελος και μια πριγκίπισσα. Αυτό που θα μπορέσεις να ξυπνήσεις, αυτό θα έχεις… 


Αγαπάμε τις γυναίκες (καλά και τους άντρες) μαζί με τα χίλια πρόσωπα που μπορεί να έχουν! Όσο για τους άντρες… Το νου σας… Αν ολόκληρος Φρόυντ δεν κατάφερε να απαντήσει στο ερώτημα “τι θέλει μια γυναίκα” μην ευελπιστείτε πως θα τα καταφέρετε εσείς! Και για όλες εμάς… Όλα τα μπορώ! Γυναίκα είμαι! 

 

Της Κικής Γιοβανοπούλου
Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.