Παρακαλούμε πριν στείλετε τα κείμενά σας προς δημοσίευση στο site μας, διαβάστε προσεχτικά τους όρους υποβολής κειμένων. Με την υποβολή του κειμένου σας, θεωρείται πως αποδέχεστε πλήρως κι ανεπιφύλακτα όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις, όπως αυτά αναγράφονται στο παρόν.

  • Το GynaikaEimai δημοσιεύει μόνο πρωτότυπα κι αδημοσίευτα κείμενα. Ελέγχουμε πάντα την πρωτοτυπία και την πατρότητα των έργων που μας αποστέλλετε, αλλά αυτό γίνεται κατά το δυνατόν. Το GynaikaEimai δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που μας αποστείλετε κείμενο που δεν σας ανήκει, η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στον αποστολέα. Σε περίπτωση που γίνει αντιληπτό από κάποιον πως μας έχει σταλεί κείμενο που δεν ανήκει στον υπογράφων, παρακαλούμε να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στο gynaikaeimai@gmail.com, ώστε να επιληφθούμε του θέματος. Η θεματολογία είναι ελεύθερη, αλλά δεν δημοσιεύονται κείμενα με πολιτικό, ρατσιστικό, ή με οποιοδήποτε τρόπο προσβλητικό περιεχόμενο. Το GynaikaEimai διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύσει κάποιο κείμενο, αν κριθεί ότι είναι ακατάλληλο ή παράταιρο με το ύφος του site.
  • Όλα τα κείμενα που αποστέλλονται στον ιστότοπό μας για δημοσίευση, περνούν από επιμέλεια. Ορθογραφικές ή συντακτικές διορθώσεις είναι πιθανές. Επιπλέον μπορεί να διορθωθεί / αλλαχθεί ο τίτλος με τον οποίο μας αποστέλλετε το κείμενο. Η επιλογή της εικόνας που θα συνοδεύει το κείμενό σας με την δημοσίευσή του, είναι στην επιλογή της ομάδας επιμέλειας του site μας. Όλα αυτά, με σκοπό το καλύτερο τελικό αποτέλεσμα του δημοσιευμένου κειμένου. Σε περίπτωση που για δικούς σας λόγους δεν θέλετε να γίνει κάποια αλλαγή, θα πρέπει να μας ενημερώσετε κατά την υποβολή του έργου σας.
  • Τα πνευματικά δικαιώματα των κειμένων, ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στον δημιουργό τους. Με την υποβολή του κειμένου σας, μας δίνετε την άδειά σας να το δημοσιεύσουμε στο site μας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής μας, καθώς και σε συνεργαζόμενους ιστότοπους, πάντα με το όνομα ή το ψευδώνυμό σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την διαγραφή του κειμένου σας κατόπιν της δημοσιευσής του, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο gynaikaeimai@gmail.com.
  • Με την υποβολή του κειμένου σας συναινείτε με την εμφάνιση διαφημίσεων περιμετρικά ή/και εν μέσω του κειμένου.
  • Κατά την υποβολή του κειμένου σας, θα πρέπει να αναφέρετε έναν έγκυρο λογαριασμό e-mail, γιατί μπορεί να χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας αναφορικά με το κείμενό σας.
  • Με την αποστολή του κειμένου σας, μπορείτε να αναγράψετε κάποιο ψευδώνυμο σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την αναγραφή του ονόματός σας. Το όνομά σας δεν κοινοποιείτε αν το ζητήσετε, εκτός αν συντρέχουν ποινικοί ή άλλοι εξαιρετικά σοβαροί λόγοι.
  • Η αποστολή κειμένων στο site μας προς δημοσίευση γίνεται εθελοντικά. Ως εκ τούτου, δεν υφίσταται καμία οικονομική συναλλαγή μεταξύ ιστότοπου και δημιουργού. Το GynaikaEimai δεν έχει καμία οικονομική αξίωση από τους δημιουργούς των κειμένων προς δημοσίευση, καθώς και οι δημιουργοί δεν έχουν καμία οικονομική αξίωση από το GynaikaEimai.
  • Το GynaikaEimai διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους, χωρίς προειδοποίηση.
  • Για οποιαδήποτε απορία / ερώτηση / διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο gynaikaeimai@gmail.com.
Advertisements